Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 lovecraft0Z said: valla sw blade runner gibi vs iki üç tane (hatta iki tane) çekilip bırakılsaydı bir daha da kimse ellemeseydi ne oyuncak ne bişey, harika kült bir film şeklinde hafızalarda kalırdı herkes de saygı duyardı Arkadaşlar sw hiç bir zaman muhteşem bir sinema eseri değildi. ilk defa bu kadar gerçekçi görsel efektler + muhafazakar amerikan sağ imajı yeniden canlandıran işte beyaz eril karakterin babadan dededen mistisizmi alıp içindeki enerjiyi keşfedip bilimi aydınlanmayı sttrederek hakikati buluşu ve düşmanı (sovyetler) dövüşü. + çok ince uğraşılmış tasarımlar + uzay westerni sw bundan ibaret abartmayın artık. Dolaysıyla bu filmde gayet olmuş Beyaz eril eleştirisi de gelmiş sonunda :D Bu arada asıl Star Wars Amerika - Sovyetler değil de daha çok Amerika - İngilteredir. Bütün iyi karakterler Amerikan aksanlı, bütün kötü karakterler de İngiliz aksanlı. Beyaz Eril ve Sovyetler harici haklısın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 zamanında tortanicden daha kötü nasıl bir sw konseptli herhangi bir şey gelebilir ki demiştim ağzıma mıçıyım geldi lan hemde 2 tane. başıma bir şey gelmeyecekse bunu bırakıp kaçıyım. http://www.youtube.com/watch?v=fWxor-yARa8&has_verified=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Aket-Atum said: lovecraft0Z said: valla sw blade runner gibi vs iki üç tane (hatta iki tane) çekilip bırakılsaydı bir daha da kimse ellemeseydi ne oyuncak ne bişey, harika kült bir film şeklinde hafızalarda kalırdı herkes de saygı duyardı Arkadaşlar sw hiç bir zaman muhteşem bir sinema eseri değildi. ilk defa bu kadar gerçekçi görsel efektler + muhafazakar amerikan sağ imajı yeniden canlandıran işte beyaz eril karakterin babadan dededen mistisizmi alıp içindeki enerjiyi keşfedip bilimi aydınlanmayı sttrederek hakikati buluşu ve düşmanı (sovyetler) dövüşü. + çok ince uğraşılmış tasarımlar + uzay westerni sw bundan ibaret abartmayın artık. Dolaysıyla bu filmde gayet olmuş Beyaz eril eleştirisi de gelmiş sonunda :D Bu arada asıl Star Wars Amerika - Sovyetler değil de daha çok Amerika - İngilteredir. Bütün iyi karakterler Amerikan aksanlı, bütün kötü karakterler de İngiliz aksanlı. Beyaz Eril ve Sovyetler harici haklısın ama. Abi iyi bak sovyet mekaniklerinden tasarımlarından esinlenilmiş imparatorlukta. Beyaz amerikan karakter olayı ve diğer şeyler için şu okumayı tavsiye ediyorum: http://www.sanatatak.com/view/baska-bir-wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Frostbite said: zamanında tortanicden daha kötü nasıl bir sw konseptli herhangi bir şey gelebilir ki demiştim ağzıma mıçıyım geldi lan hemde 2 tane. başıma bir şey gelmeyecekse bunu bırakıp kaçıyım. http://www.youtube.com/watch?v=fWxor-yARa8&has_verified=1 Tortanic in Star Wars kısmı güzel ki? Hikaye falan 10 numara ama Hero Engine ile oluşturulan gameplay batırdı ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 tortanic'in lore cidden iyi ya, sıçtıkları yerlerde bile kaliteli işleri oldu o konuda laf yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 KOTOR'ları retconladı lan adamlar bu boktan remakeler için dfgdfg, gözünün yaşına bakarlar mı tortanic gibi public bir facianın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben hala hayallerimde Kotor 3'ü oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=o4KLprGyue0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Filmi zerre merak etmiyorum da şuradaki kavga dövüşe katılmak için izleyesim var:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ben bügun gidecem spo yemiyim diye hiç girmedim konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DOdAC8LV4AA5fxA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Aket-Atum said: lovecraft0Z said: valla sw blade runner gibi vs iki üç tane (hatta iki tane) çekilip bırakılsaydı bir daha da kimse ellemeseydi ne oyuncak ne bişey, harika kült bir film şeklinde hafızalarda kalırdı herkes de saygı duyardı Arkadaşlar sw hiç bir zaman muhteşem bir sinema eseri değildi. ilk defa bu kadar gerçekçi görsel efektler + muhafazakar amerikan sağ imajı yeniden canlandıran işte beyaz eril karakterin babadan dededen mistisizmi alıp içindeki enerjiyi keşfedip bilimi aydınlanmayı sttrederek hakikati buluşu ve düşmanı (sovyetler) dövüşü. + çok ince uğraşılmış tasarımlar + uzay westerni sw bundan ibaret abartmayın artık. Dolaysıyla bu filmde gayet olmuş Beyaz eril eleştirisi de gelmiş sonunda :D Bu arada asıl Star Wars Amerika - Sovyetler değil de daha çok Amerika - İngilteredir. Bütün iyi karakterler Amerikan aksanlı, bütün kötü karakterler de İngiliz aksanlı. Beyaz Eril ve Sovyetler harici haklısın ama. ikiside degil :P ingiliz aksani olayi trope artik, en baslangictan beri amerikan halkinda ingiliz = emperyalist dusman oldugu icin 2. dunya savasindaki ittifaktan sonra bile ingiliz aksanli kotu adam geyigi devam etti imparatorluk uzerine tartismiycam o apayri bir konu ama first order zaten yaraticisinin agzindan "naziler arjantine kactiginda yeniden yukselse nasil olurdu" uzerinden yuruyor. korkunc bir nazi gondermesi var ustune bu filmde iste biraz daha amerikan sagina cakiyorlar cunki liberal cenahtan en guzel bu para kazandiriyor. kendi ayaklarinin uzerinde durmaktan cok dunyada yukselen fasizm uzerinden prim yapiyor bu "yeni" (eski) kotu adamlar. guncel bok firtinasindan beslenmeye calisiyor, popomuzdan ici bos karakter uydurup diversity kasalim kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Esh said: Sly-One said: Mesajları okuyunca gerçekten komik buldum çoğunu. İnanılmaz filmdi, hem meraklar giderildi hem görsel hem aksiyon olarak sürükleyiciliği bitmedi. Cheesy bir şey olur mu diye korktum, 1-2 sahne hariç "yaaani" dediğim sahne olmadı. Bitiş harikaydı, film gibi filmdi. 10 kere daha izlerim, acayip hoşuma gitti. Sevgiler. zenci kimle sevisecek diye merak ediyordum, bu sorum yanit bulmus oldu. tesekkurler disney. best movie eva =P alksjdhadjsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 SW'yi, muhtemelen filmde çocukluğumuza dokunan karakterler bittiğinde sevmemeye tam olarak başlayacağız. Ne zaman ilk üçlemeden karakterleri görsem duygulandım, filmin içeriğinden bağımsız. Luke gitti, Leia gidecek malum, geriye chewie, 3cpo, r2 kalıyor. Bunlardan da eksilen illa olacak ki azaltıyorlar zaten. Ne zaman bunlar da gidecek ki son film baya kıyım olabilir, işte o zaman o duyguysal bağımız tam olarak kopacaktır. Açar eski filmleri duygulanırız :) Zaten klasik SW senaryosunda da değildi. eskiden net bir şekilde giriş gelişme sonuç olurken bunda klasik sw girişinden sonra parça parça gelişme alanları ve parçalı bir sonuçla bitirmişler. Sırf o eski karakterlerin yarattığı duygusal bağ yetti nedense, bundan sonrası zor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 lovecraft0Z said: valla sw blade runner gibi vs iki üç tane (hatta iki tane) çekilip bırakılsaydı bir daha da kimse ellemeseydi ne oyuncak ne bişey, harika kült bir film şeklinde hafızalarda kalırdı herkes de saygı duyardı Arkadaşlar sw hiç bir zaman muhteşem bir sinema eseri değildi. ilk defa bu kadar gerçekçi görsel efektler + muhafazakar amerikan sağ imajı yeniden canlandıran işte beyaz eril karakterin babadan dededen mistisizmi alıp içindeki enerjiyi keşfedip bilimi aydınlanmayı sttrederek hakikati buluşu ve düşmanı (sovyetler) dövüşü. + çok ince uğraşılmış tasarımlar + uzay westerni sw bundan ibaret abartmayın artık. Dolaysıyla bu filmde gayet olmuş Adam türkçe CIS WHITE MALES dedi lan AHAHAHAHA. Confirmed S O Y B O Y. https://my.mixtape.moe/dtfcve.gif İlk üçleme efsane bu arada, ADD-ridden millenial tumblritelar için yeterince spoonfeeding sahneleri yok ama temaları sonraki üçlemenin 8 fersah ötesinde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=j2vTStG6Yys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tyrone bu dünya için fazla pure. Best girl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 8/10 vereyim. sorular Luke, ben le beraber başka ögrencilerinde ona katıldığını söyledi ben yanlış anlamadı isem, bu durumda onlar Knight of rey denen grup oluyor büyük ihtimalle. Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti - tapınağın yandığı sahnede yağmur yağmıyor ama Rey'in bir önceki film de gördüğü yağmurlu ve her yerde cesetlerin olduğu sahne bence geleceğe dair bir vizyondu . baştaki Hava ve sondaki kara savaşı güzeldi keşke biraz daha olaydı. Snoke'un geçmişine bence 3.film de değinebilir gibime geliyor boşta bırakmazlar oraya. Rey'in Ailesinin bir hiç olması vs.. si de Kylo'nun yalanı olabilir kendi tarafına çekmek için söylediği. Yoda'nın ağaçı yakması bence kitapların falcon da olduğunu bildiğinden öyle bir şey yaptı ve Lukun uyanmasını sağladı. Keşke obi wan da geleydi. Leia da güçü kullanabiliyor bu durumda 2 kişi kaldı geriye şu an . İsyan ve ezilenler için Luke efsanesi bence çok daha büyük olarak yer etti galakside. Bu güzel verilmiş. Snoke kibirinden kaynaklı öldü çünkü kimsenin kendine karşı gelemeyeceğini düşünüyor du. Beğendim orayı. Kırmızı muhafızlar ve kylo - rey dövüşü efsaneydi hep böyle bir şey beklemiştim süper oldu. O sondaki çocuk süpürgeyi güçle mi aldı ben orayı anlamadım. Bir sonraki filmde Rey'in yanında çıraklar görebiliriz bir den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bu arada 9. filmle ilgili fikirlerini JJ lucas Film'e sunmuş. "Fikirler" ! adamların hiçbir yol haritası yok. tamamen sallapati iş yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Livered said: 8/10 vereyim. sorular Luke, ben le beraber başka ögrencilerinde ona katıldığını söyledi ben yanlış anlamadı isem, bu durumda onlar Knight of rey denen grup oluyor büyük ihtimalle. Yalnız şöyle bir şey dikkatimi çekti - tapınağın yandığı sahnede yağmur yağmıyor ama Rey'in bir önceki film de gördüğü yağmurlu ve her yerde cesetlerin olduğu sahne bence geleceğe dair bir vizyondu . baştaki Hava ve sondaki kara savaşı güzeldi keşke biraz daha olaydı. Snoke'un geçmişine bence 3.film de değinebilir gibime geliyor boşta bırakmazlar oraya. Rey'in Ailesinin bir hiç olması vs.. si de Kylo'nun yalanı olabilir kendi tarafına çekmek için söylediği. Yoda'nın ağaçı yakması bence kitapların falcon da olduğunu bildiğinden öyle bir şey yaptı ve Lukun uyanmasını sağladı. Keşke obi wan da geleydi. Leia da güçü kullanabiliyor bu durumda 2 kişi kaldı geriye şu an . İsyan ve ezilenler için Luke efsanesi bence çok daha büyük olarak yer etti galakside. Bu güzel verilmiş. Snoke kibirinden kaynaklı öldü çünkü kimsenin kendine karşı gelemeyeceğini düşünüyor du. Beğendim orayı. Kırmızı muhafızlar ve kylo - rey dövüşü efsaneydi hep böyle bir şey beklemiştim süper oldu. O sondaki çocuk süpürgeyi güçle mi aldı ben orayı anlamadım. Bir sonraki filmde Rey'in yanında çıraklar görebiliriz bir den fazla. Carrie Fisher öldüğünden gelecek filmde bence öldü, emekli oldu vs. diye geçecekler bence. Yoda kitaplar gitti diye rahat bence de :D O kitaplarla falan Ray birilerini yetiştirmeye çalışacak sonra Ren'ler gelip herkesleri kesecek gibime geliyor. Jedi yetiştirme meselesiyle aynı anda Poe'lar falan da rebelları toparlayacak herhalde. Bi de evet süpürgeyi aldı. İşte "rebel jedi falan kalmadı ortamı resetledik ama yenilerini koyacaz" diyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Emekli oldu ne ya fgd. Günü dolmuştu da yaştan bekliyordu zaten. Muhtemelen birkaç dakikalık cgi sahneyle mefta olacak. Göstermeden olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bence olur sırf hayattan keyif almayan brigade i kudurtmak için baştaki yazıya koyarlar hem de öyle "omg! already beleaguered rebellion is reeling from the sudden death of Leia" falan gibi şekilli değil de, en sona böyle "..oh and Leia is dead lol" şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=hpu8pD9C-1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bence kitap olayı: Bence kitap olayı dinlere atıftı orada. kitapları oku, uy, adam ol tabularına gelişine çaktı. olay tecrübe, yaşanmışlıklar ve insanın içinde olan. Güncelle kendini Luke! modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 pattisliborek said: Emekli oldu ne ya fgd. Günü dolmuştu da yaştan bekliyordu zaten. Muhtemelen birkaç dakikalık cgi sahneyle mefta olacak. Göstermeden olmaz ya. Öldürmek istemezlerse başka bahane bulurlar diyom. Galaksi Türkiye'ymiş gibi SSK kuyruğunda gösterecekler demiyoz herhalde lel. Şu ana kadar hikayenin çok önemli parçasıydı. Durup dururken görmezden gelemezler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar