Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode VIII / The Last Jedi [2017]

DA2019

Öne çıkan mesajlar

behran said:

spoiler'a alsammı bilemedim. ama alayım.

filmde son çıkan oyundaki artifact da var. hatta rogue one yönetmeni de vardı.

Hangi oyun ve hangi artifact?

Spoilerlı kötü yorumlar

1 - Hux vux hux vux dakika bir gol bir atmosferin içine etti

2- Rose muydu neydi ne gereksiz ühühüh ezilenleriz biz karakteriydi

3- Snoke'un yanındaki elemanlar anca konu mankeni, koreografileri bana Arrowdaki saldırmak için sırasını bekleyen yancıları hatırlattı.

4- Lan bu Resistance neden bu kadar patates? First order denen ne olduğu belirsiz adamlar gitti önceki filmde Cumhuriyetin gezegenleri patlattı, burada da iki hareketle kalan Resistance'ı yoketti. Bunlar hala hippi gibi umut sevgi kardeşlik. Lan adamlar takır takır buldukları yerde öttürüyor sizi hala ne umudu?

7. film demişken, adamlar koskoca gezegenin içini oyup deathstar'a çevirirken kimsenin nasıl ruhunun duymadığının bir açıklaması var mıydı?

Kötü yorumlar devam

5 - Gereksiz ve sonunun nereye gittiği belli baştaki "ACABA O DÜĞMEYE BASABİLECEK Mİ?" heyecanı olsun, Finn ve Rose'un aptal sahneleri olsun boşa geçmiş çok zaman vardı.

6 - ESB'de Luke'u denemek için salağa yatan Yoda'nın burada öldük zaten koy götüne modunda ehihih yak gitsin kenks modunda takılması da bir garipti.

7 - İyi otorite figürlerinin hepsinin kadın olması ok ama yine de şu Top-Gun pilotu havalarından kopamamışlar. İlk filmlerdeki Wedge Antilles karizması yok bu adamda. Gerçi Wedge'in olayı da EU'da coştu genelde ama yine de o oyuncu cuk oturmuştu o role.

8- Luke'tan inanılmaz bir düello performansı bekliyordum ama karakter farklı işledi. Bu da güzeldi gerçi de yine de bir hayal kırıklığı oldu.

9 - SNOKE KİM LAN?

10 - Kristal tilkiler...

11 - Herkesin mizahşör olması...

İyi yorumlar

1 - Tumblr amiralinin gemiyi diğer gemiye çaktığı sahne çok iyiydi.

2- Snoke'un "çıkar şu saçma şeyi" demesi, aro kimliği belirsiz adam.

3- Kumarhane şehrini beğendim bayağı.

4- Benicio Del Toro'nun karakteri güzel olmuş. Bir an adamın rengi belli olunca gizli First Order ajanı sandım hatta.

Edit:

Kötü yorum devam

Bir arkadaş demiş Kylo'nun yanında gitmeden force ile Luke orada mı değil mi anlaması gerekirdi diye. Harbiden ha bak bu da var. Deli oğlan sinirinden farketmedi desek de karakterin ezikliğine gidiyor yine.

Sosyal ağlarda paylaş

Benicio Del Toro

Bu baya ters köşe etti ya aslında beni

O kumarhanedeki tipi hiç codebreaker a falan benzetemediğim için bunu ben asıl codebreaker (işinde çok iyi ama serseri tipi işte standart), yakadaki çiçeği de kumarda kaybetmiş falan zannettim. Yakalanmalarını da Empire BB8 ine bağlamıştım hatta. O BB8 in bunları scan ettiği sahneyi niye koymuşlar ki bu şekilde

Sosyal ağlarda paylaş

umairm daha uzun yazmak icin editlemeye vaktim olur. cok sevdim filmi.

evet aksayan pek cok kisim vardi.

hyperspace suicide jump
dj karakterini tum dahil oldugu geyikler ve karakterin kendisi
phasma
holdo - poe diyalogsuzlugu
onceki filmden kalan maz/lightsaber, snoke, knights of ren, rey'in ailesi sorulari vs
finn karakterinin tamami. (finn'i filmden cikartinca bir sey degisiyor mu?)
leia'nin force ile superman olmasi vs.

abi ama film eski filmin havasini hissettiriyor. bitince "sw filmi izledim" diyorsun. force awakens'da bu cok yoktu ne yazik ki.

son sahnesini de cok begendim dogrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

evet. tum son savasin ezilen cocuklar tarafindan anlatilmasi kismindan itibaren.

film zaten tamamen eskiyi kapatip yeniye kapi acmak ustune. guzel bir son.

Finn & Rose un macerasının bu denli uzatılması bence o son sahneye build up idi. Çocuğun force ile süpürgeyi alması ile deliverladı bence.

Adamlar net olarak Skywalker hanesinin unutun, o hikaye orada bitti biz başka bir yöne çekiyoruz işi diyor. Film boyunca bunu Snoke da dedi Kylo maskeyi attı, geçmişi sildim dedi. Defalarca verdiler bu mesajı.

Herkes Rey’in büyük bir karaktere bağlanmasını istedi. Kenobi’nin torunu diyen oldu, reankarne Anakin diyen oldu vs hiçbiri çıkmadı. Sıradan biri işte, tıpkı sondaki kumarhane gezegenindeki köle çocuk gibi.

Klasik SW ile kıyaslama yapmadan izlemek lazım bu filmleri bence artık.

Sosyal ağlarda paylaş

Bok attığı Star Wars'ın tamamı değil, son film. Haklı da adam. Bambaşka bir Luke izlemeliydik.

Mark Hamill bence adam gibi adam. Oyunculuk açısından evet çok fazla filmde izlemedik ve evet Carrie Fisher gibi o da aman aman bir oyuncu değildi, SW filmlerindeki birçok başka oyuncu gibi. Ama rolüne cuk oturan bir insandı, ve Hollywood'u SW üzerinden çok güzel eleştirdi.

Seslendirmeleri de var bir sürü adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

mark amca nankörmüş bok atıyorsa. star wars olmasa çöpten ekmek yerdi.

3 film boyunca oyunculuk namına bir şeyini görememiştik, zaten kariyerinden genel olarak bahsetmemize gerek yok sanırım.

abi 2 dakkanı ayırıp dinleseydin keşke ya ahaha durduk yere sövmüşsün herife
Sosyal ağlarda paylaş

filmi diğer star wars filimleri gibi niye değerlendirmeleyilm?
film sw 8 olduğuna göre serinin devamı. Amacı bu olmasaydı new beginnings derlerdi 7-8-9 değil 1 yaparlardı bakış açımız değişirdi.

Film genel olarak kötü değil ama star wars filmi olarak iyi değil. yada iyi değil yanlış olur yeterli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

http://puu.sh/yJbbM/3b313ce494.png

SW fanboyları YERLE BİR.

https://www.youtube.com/watch?v=1gpXMGit4P8

Star Wars asla Disney'in vurdugu darbeden geri dönemeyecek ya. İtinayla öldürdüler.

Bir daha izleyemeyiz böyle insani sahneleri bu franchise'dan. En çok Mark Hamill'e üzüldüm, The Hobbit'in Gandalf abiye yaptıgı olmus adama çok net. Kafayı kırmış bi avuc nerdün işinden bi nerd kazıklamak için engineerlanan korkunc bir makineye dönüştü. Oturup burada böyle filmleri savunan insanların oldugu gerçegi bile çok acı. Hani tek bir sahne yoktur samimi bir sevgiyle yapılan eminim. İzlemedim, para kazandırmak istemiyorum çünkü Disney'e. Torrente düştügünde bakıp tekrar yerden yere vururum da sadece camriplerden aldıgım sahneler yetti.

http://puu.sh/yJbXb/82a24e404a.png

Şu post baya hosuma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Red said:

mark amca nankörmüş bok atıyorsa. star wars olmasa çöpten ekmek yerdi.

3 film boyunca oyunculuk namına bir şeyini görememiştik, zaten kariyerinden genel olarak bahsetmemize gerek yok sanırım.

abi 2 dakkanı ayırıp dinleseydin keşke ya ahaha durduk yere sövmüşsün herife

tam bole reisten talimat gelmeden bir konuya saldirip reis ters yorum yapinca acikta kalan yandas televizyon yorumcusuna baglamis orada :p
Sosyal ağlarda paylaş

valla sw blade runner gibi vs iki üç tane (hatta iki tane) çekilip bırakılsaydı bir daha da kimse ellemeseydi ne oyuncak ne bişey, harika kült bir film şeklinde hafızalarda kalırdı herkes de saygı duyardı

Arkadaşlar sw hiç bir zaman muhteşem bir sinema eseri değildi.
ilk defa bu kadar gerçekçi görsel efektler + muhafazakar amerikan sağ imajı yeniden canlandıran işte beyaz eril karakterin babadan dededen mistisizmi alıp içindeki enerjiyi keşfedip bilimi aydınlanmayı sttrederek hakikati buluşu ve düşmanı (sovyetler) dövüşü. + çok ince uğraşılmış tasarımlar + uzay westerni
sw bundan ibaret abartmayın artık. Dolaysıyla bu filmde gayet olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...