şöyle özgüvenimiz olmadı sdfs. akasya'dan içeri ışın kılıcıyla pelerinle girdiğimi hayal edemedim. ev dışında yapamam herhalde böyle bir atraksiyon.
Valla 2008'den beri yapıyorum bu Star Wars etkinliklerine kostüm ile gitme işini, genelde insanların çok hoşuna gidiyor. Beni bir tık geren aslında işin aksiyon kısmına gelince oluyor. İnsanlar fotoğraf çekmeye çalışırken 'hadi bir düello' yapalım deniliyor ama düello'yu fazla abartıp taka tuka kılıca vuranlar oluyor falan. Zaten benim kılıç 2004 yılındaki ilk üretilen seriden, haliyle kabza ile hilt arasında gevşemeler olmaya başladı 13 sene sonunda. İçim gidiyor biriyle fotoğraf çektiricez diye aksiyon işine girişince. Sırf bunun için Ultra Saber'dan sağlam malzemeli kılıç alasım var.
Onun dışında da 501. Lejyon'dan birileri katılmamı istedi 2 gün önceki etkinlikte onların ekiplerine, ama oradaki çoğu kişiyi eskiden beri tanıdığım için ve çok ısınamadığım için herhalde kabul etmicem. Gerçi 501. Lejyon Türkiye'nin tek official sayılan Star Wars ekibi, ama benim arkadaşlar genelde farklı gruplara mensuplar.
Hazır bu kadar kostümü çekmişken, fotoğraflarda falan da iyi çıkıyorken etkinliklere daha ağırlık vereyim diyorum.
Film kritiğini de Cumartesi'ye 2. kez gidince yapıcam, gerçekten insanların takıldıkları konuları göz önünde bulundurarak izlicem. Ne kadar değişecek fikrim merak ediyorum.
Öne çıkan mesajlar