Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode VIII / The Last Jedi [2017]

DA2019

Öne çıkan mesajlar

ben asil denonun phantom menace cikisi tepkisini merak ediyorum, xeske o donem forum vs olsaymisizda donup baksaymisiz

"obiwan darth maul duellosu efsaneydi, cumhuriyet senato filan offf inanilmaz gelistirdiler seriyi. jarjar sahane karakter olmus ewoklardan sonra, anakinda daha kucuk yastan vaderin pilot becerilerini gostermis super. benim icin new hopedan daha iyi olabilir cunki efsane kilic duellolari var, pod racinge bittim hele tam serinin ihtiyaci olan seydi"

:D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

finn plummer, hi tech radar sisteminin gizli gizli devre dışı bırakılmasını nereden bilsin allasen? en iyi tooperlardanmış, elite trooper bile değil oysa ki? gerçi eu dışında elite trooper varmı emin değilim de önemli değil.
radar sisteminin kendilerini takip edebildiğini fark ettiklerinde bu nasıl mümkün olabilir kafasına giriyorlar ama escape podların başındaki hatun tesadüfen öğrendiği ve hemen çözümünü bildiği cheesy dediğim nokta.
onun yerine zaten maz'e ulaşıyorlar daha sonrasında, bunun içinde çözüm getirebilecek daha mantıklı karakater olarak duruyor. rose bekçilik yerine (belkide mühendis kafasında orada takılıyor aslında) bunu belli etmedikleri için olmamış.

Devre dıșı bırakmayı bilen sadece kız. Hırsız kapıyı açıp sisteme erișim sağladıktan sonra Finn kıza dönüp "sıra sende" diyor. Kız teknisyen olan. Finn sadece layoutu biliyor. Güvenliği așmak için de biri lazım. Finn ultra ajan diil yoksa ne güvenliği așabiliyor ne aletle oynayabiliyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ben asil denonun phantom menace cikisi tepkisini merak ediyorum, xeske o donem forum vs olsaymisizda donup baksaymisiz

"obiwan darth maul duellosu efsaneydi, cumhuriyet senato filan offf inanilmaz gelistirdiler seriyi. jarjar sahane karakter olmus ewoklardan sonra, anakinda daha kucuk yastan vaderin pilot becerilerini gostermis super. benim icin new hopedan daha iyi olabilir cunki efsane kilic duellolari var, pod racinge bittim hele tam serinin ihtiyaci olan seydi"

:D :D :D

Jar Jar senden iyiydi ama kabul edelim şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

gerçekten yorumlarınızı okudukça paticik'in vizyon bölümüne olan bakış açım değişti.

galiba bir tek biz filmi gözümüz ile izlemişiz. beğenmemek ayrıdır, bir lafım olmaz ona da, şu film'i 'kötü' olarak nitelendirmek ayıptır.

yeni üçlemenin empire strikes back'ten daha iyi olması gerekmiyor arkadaşlar. insanların beklentileri çok ilginç gerçekten.

ayrıca review yazıcam detaylı da, comment'leri okudukça kahkaha atasım geliyor ofiste.

zevkler göreceli

bana çocuk filmi gibi geldi

sıkıldım izlerken

mad max fury road 'ı 165. kere izlerken daha çok zevk aldım
Sosyal ağlarda paylaş

bence ilk yarı fazla iyi gidiyordu da ikinci yarı herkese bi rol verelim, bir boklar yapsınlar şekilli şukullu diye iyice bitirmişler. çok hızlı aktı, çok hızlı akmasından dolayı da mantıksız aktı.

olaylar o kadar desteksiz, hızlıydı ki zaten keyif kaçırdı.

yine bi 6.5/10 falan çalışır, ama beklentimi aşırı derecede baltaladı ya. İlk yarısı bence 9/10 falan filmin bu arada, tam orjinal üçleme havasında ilerliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

DA2019 said:

Abi gelmiş geçmiş en kötü star wars filmi olabilir.

Dün akşam izledim

1. Baştaki Hux-Poe duydun duymadın hello vs sahnesi inanılmaz kötüydü. Koskoca 1st order filosu diyosun bir tane dreadnought 3 tane star destroyer var. 10 küsür tane de fighter.

2. Supreme patates snoke. İmparatordan sonraki en güçlü sith gibi bir görünüm verdi bize, sağa sola ittirmeler, light saber bumerang vs. sonra patatese döndü.

3. Kylonun force illusion Luke ile kapışması. Hoş, Snoke da demişti eline ilk defa lightsaber alan kıza yenildin diye. O yüzden hoş görüyoruz.

Snoke flagshipin içinden geçen cruiser. Bu zamana kadar kimse niye bunu akıl etmedi. Deathstarların falan içinden kamikaze yap geçir. Niye egsoz borusu bilmemne uğraşıyorsunuz.

Daha aklıma geldikçe yazarım. Ama olmamış, çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.

YAPPMA BE Devrim. Senin yorumlarını bekliyordum. Senin de için HOP etmiştir be olm bir sürü yerde.

2 film kırmızı biblo gibi duran imperial guardlar kıpırdayınca falan LANN demedin mi itiraf et. Bomber fleet gelince oha çohiyi demedin mi?

demişsindirrrr :)

Abi iyi yerler var tabi ki olmaz mı. Neticede star wars filmi.

Snoke un royal guardlar çok iyiydi evet, zırhları faLan lightsabera dayanıklı. Ama o fightı izlerken episode 1deki MaulxQui GonnxObi Wan dövüşü ve Episode 3 AnakinxObi Wan dövüşü aklıma geldi. Koreografi çok kötüydü.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=IezQw6dJs4I?feature=oembed" width="459">

[video]https://www.youtube.com/watch?v=k3frK9-OiQ0?feature=oembed" width="459">

Film bu tip şeyler yüzünden diğer filmlerin gerisinde kalıyor.

Auto pilot konusunda da, abi hadi diyelim o kadar teknoloji arasında autopilot diye bir şey yok, lan bari bir droid bırakın o kullansın. Onu da mı düşünemiyorsunuz.

Neyse, pazar yine gidiyorum arkadaşlarla. Bu sefer daha alıcı izlerim. :)

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şöyle özgüvenimiz olmadı sdfs. akasya'dan içeri ışın kılıcıyla pelerinle girdiğimi hayal edemedim. ev dışında yapamam herhalde böyle bir atraksiyon.

Valla 2008'den beri yapıyorum bu Star Wars etkinliklerine kostüm ile gitme işini, genelde insanların çok hoşuna gidiyor. Beni bir tık geren aslında işin aksiyon kısmına gelince oluyor. İnsanlar fotoğraf çekmeye çalışırken 'hadi bir düello' yapalım deniliyor ama düello'yu fazla abartıp taka tuka kılıca vuranlar oluyor falan. Zaten benim kılıç 2004 yılındaki ilk üretilen seriden, haliyle kabza ile hilt arasında gevşemeler olmaya başladı 13 sene sonunda. İçim gidiyor biriyle fotoğraf çektiricez diye aksiyon işine girişince. Sırf bunun için Ultra Saber'dan sağlam malzemeli kılıç alasım var.

Onun dışında da 501. Lejyon'dan birileri katılmamı istedi 2 gün önceki etkinlikte onların ekiplerine, ama oradaki çoğu kişiyi eskiden beri tanıdığım için ve çok ısınamadığım için herhalde kabul etmicem. Gerçi 501. Lejyon Türkiye'nin tek official sayılan Star Wars ekibi, ama benim arkadaşlar genelde farklı gruplara mensuplar.

Hazır bu kadar kostümü çekmişken, fotoğraflarda falan da iyi çıkıyorken etkinliklere daha ağırlık vereyim diyorum.

Film kritiğini de Cumartesi'ye 2. kez gidince yapıcam, gerçekten insanların takıldıkları konuları göz önünde bulundurarak izlicem. Ne kadar değişecek fikrim merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en çok takıldığım yerlerden biri mesela BB-8'in bu kadar ön planda tutulup, R2'yu tek bir sahnede göstermeleri oldu. C3-PO'da makul ölçüde screen time'a sahipti, ama koskoca R2'yu bir tek Luke ile karşılaşmalarında kullanmak ayıp olmuş.

Yeni triloji'nin R2'su BB-8, orayı anladık da R2'ya screen time verebiliyorsan bari daha çok ver. Oraya çok takıldım mesela ben.

Onun dışında BB-8 iyi bir droid seçimi oldu. Hem sempatik, hem de R2 gibi elinden her iş geliyor ve net gg anlarında game changer olabiliyor. AT-ST kontrol etme sahnesi falan da güzeldi bence.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...