Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Universe (spoiler alırt!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Spoiler olmadan konuşun demek spoiler-free. Şimdi çok konuşulacak yok belki ama Force Awakens'ın romanı çıktı mesela, filme kattıkları konuşulabilir. Diziler var sonra.

MCU konusuna bakın örnek olarak. O konu epey uzun, tüm MCU'yu konuştuk. Thor izleyen Ironman spoiler'ı yemesin diye. Star Wars için de aynı şey geçerli. Birden fazla eseri ilgilendiren şeyler burada yani. Spoiler olması ama çok karıştırıyor işi böyle bir amaç için.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Daha ilk mesajda spoiler-free diyo abi. Spoiler tag'i konusunda karar kilin ona gore teror estireyim no problem. =)

abi star wars üstüne konuşulacak sürüyle şey varken, 4. mesajdan en son filmdeki major olaylardan biri olmasın yani.

tamam daha rahat olunsun da, hiç spoiler kullanmayalım kafası da olmasın bence.

hatta mümkünse burada son film konuşulmasın, konuşan spoiler kurallarına uyarak kendi başlığında konuşsun. bu kadar zor bir şey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu neden spoil yemek istemeyenler bi zahmet filmi izleyene kadar filmin konusuldugu topiclerden, sitelerden, haberlerden vs uzak durmuyor?

dayanamayip millet okuyor sonra "izlenme zevkim bozuldu" diye agliyor diye insanalrin tartismasinimi yasaklamamiz lazim? konuda kocaman SPOILER ALERT diyor, spoil olmak istemeyen GIRMESIN bir zahmet, daha nasil uyaralim?
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yahu neden spoil yemek istemeyenler bi zahmet filmi izleyene kadar filmin konusuldugu topiclerden, sitelerden, haberlerden vs uzak durmuyor?

dayanamayip millet okuyor sonra "izlenme zevkim bozuldu" diye agliyor diye insanalrin tartismasinimi yasaklamamiz lazim? konuda kocaman SPOILER ALERT diyor, spoil olmak istemeyen GIRMESIN bir zahmet, daha nasil uyaralim?

ben kendi adıma söylemiyorum bunu, zaten yaladım yuttum filmi.

zibilyon tane insan yedi spoiler'ları. ve bunun sebebi, o hırboyu saymazsak, 1.5 saniye ayırıp spoiler tag'ine basmamaktan kaynaklanıyor.

bir de gösteriş merakı bence. spoiler'a alınca yazılanların etkisi azalıyor sanılıyor sanki. karşıdakine, "vay bu adam bişi biliyor da konuşuyor, döşemiş yazıyı" hissiyatı yaratmak vb.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...