Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Star Wars diziler, kitaplar, filmler, EU filan alip basini gitti. MCU konusu gibi, spoiler-free bir Star Wars konusu size. Konusun istediginiz gibi. Diger konularda spoiler verildiginde daha sert davranacagiz ama bu konu nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Darth Vader Luke'un babasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 güzel başlık, ama ne yönde konuşacağımız hala belirsiz ahah. çok taktım şu eu mevzusuna ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ben hala han solo nun etkisini ustumden atamadim. Pisi pisine gitti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 yahu. cidden anlamıyorum sizi, spoiler'a al şunu. valla ban istiyorsunuz zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Daha ilk mesajda spoiler-free diyo abi. Spoiler tag'i konusunda karar kilin ona gore teror estireyim no problem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ben garbage'da saçmasapan bi konuda game of thrones spoileri yazdim diye ban yemistim adam vizyon bölümünde han solo öldü yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 eu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 @deno Spoiler free kavramini mi yannis anliyoruz acaba? Karar verin ona gore davranalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Absolut said: eu ne? http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_expanded_universe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 neyi tartisicazki artik :P http://gaspull.geeksaresexytech.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/10/true1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Spoiler olmadan konuşun demek spoiler-free. Şimdi çok konuşulacak yok belki ama Force Awakens'ın romanı çıktı mesela, filme kattıkları konuşulabilir. Diziler var sonra. MCU konusuna bakın örnek olarak. O konu epey uzun, tüm MCU'yu konuştuk. Thor izleyen Ironman spoiler'ı yemesin diye. Star Wars için de aynı şey geçerli. Birden fazla eseri ilgilendiren şeyler burada yani. Spoiler olması ama çok karıştırıyor işi böyle bir amaç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 . Neyse Ya deil neyse falan. Tag free konusabiliyorsak benim mesaj niye uctu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 di said: Daha ilk mesajda spoiler-free diyo abi. Spoiler tag'i konusunda karar kilin ona gore teror estireyim no problem. =) abi star wars üstüne konuşulacak sürüyle şey varken, 4. mesajdan en son filmdeki major olaylardan biri olmasın yani. tamam daha rahat olunsun da, hiç spoiler kullanmayalım kafası da olmasın bence. hatta mümkünse burada son film konuşulmasın, konuşan spoiler kurallarına uyarak kendi başlığında konuşsun. bu kadar zor bir şey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Yahu bu konularin iki basligi olsun madem birinde spoiler sensitive olalim. Digerinde de istedimizi istedigimiz gibi konusalim. Spoiler istemeyen girmesin. Bir baslik yani cok da fazla ugrastiracak bir durum yok. Hic mi yok bu kadar spoiler hassasiyeti olmayan bi allahin kulu benden baska asdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ben varım sanatta spoiler olmaz duygusal bi karşılığı yok zaten sadece ağlaklık yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 fistanı vizyondan hala neden banlamadınız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 seni niye banlamadilar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 http://cdn.meme.am/instances2/500x/3516964.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 ne güzel gülmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 2. sayfayı göremedi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 yahu neden spoil yemek istemeyenler bi zahmet filmi izleyene kadar filmin konusuldugu topiclerden, sitelerden, haberlerden vs uzak durmuyor? dayanamayip millet okuyor sonra "izlenme zevkim bozuldu" diye agliyor diye insanalrin tartismasinimi yasaklamamiz lazim? konuda kocaman SPOILER ALERT diyor, spoil olmak istemeyen GIRMESIN bir zahmet, daha nasil uyaralim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 spoiler alert verilmiş başlıkta eyvallah da diğer başlıklarda spoiler veriyorsan spoiler tag eklemek 3 sn alıyor. üşengeçlik yapmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Laurelin said: yahu neden spoil yemek istemeyenler bi zahmet filmi izleyene kadar filmin konusuldugu topiclerden, sitelerden, haberlerden vs uzak durmuyor? dayanamayip millet okuyor sonra "izlenme zevkim bozuldu" diye agliyor diye insanalrin tartismasinimi yasaklamamiz lazim? konuda kocaman SPOILER ALERT diyor, spoil olmak istemeyen GIRMESIN bir zahmet, daha nasil uyaralim? ben kendi adıma söylemiyorum bunu, zaten yaladım yuttum filmi. zibilyon tane insan yedi spoiler'ları. ve bunun sebebi, o hırboyu saymazsak, 1.5 saniye ayırıp spoiler tag'ine basmamaktan kaynaklanıyor. bir de gösteriş merakı bence. spoiler'a alınca yazılanların etkisi azalıyor sanılıyor sanki. karşıdakine, "vay bu adam bişi biliyor da konuşuyor, döşemiş yazıyı" hissiyatı yaratmak vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar