yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 aynen yanına da + + süper oluyor koltuğa oturup sokağı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Bizim fakir ev arkadaşı bundan sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ev mi fakir, arkadaşın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Abi OCBnin organik kagidi plastik gibi, nasil iciyorsunuz onu? denk gelirse Smoking Brown deneyin de cigerler bayram etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Sigara içmeyin, lütfen. Lütfen dedim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Arkadaş bi araba aldı, fakirleşti. Dışarda zengin zannedersin, evde enerji kaybedip karnım acıkmasın diye sadece uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 bliksem said: Abi OCBnin organik kagidi plastik gibi, nasil iciyorsunuz onu? ocb nin normal kağıtları plastik gibi esas da organiği gayet güzel ya arapla birlikte en sevdiğim çarşaf yildirimokur said: Bizim fakir ev arkadaşı bundan sarıyor. paketli yabancı tütünler pahalı gayet 50liği 25 lira. fakirler 10 lira verip 100 gr alıyor adıyaman falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 10 seneden fazladır sigara içiyorum, old holbornla bir tanıştım, şimdi normal sigara içemiyorum 2 senedir, boğuluyorum resmen içersem de. Arap can ama ha yoklukta organiği iyi dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sigara&organik kelimeleri bir arada garip geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 tumblr mısınız amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 evde yuvarlanırken çay demleyebiliyorsun demek pro skillz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 hakkaten evde niye yuvarlanıyosunuz olm, otursanıza koltuğunuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 MrLevie said: hakkaten evde niye yuvarlanıyosunuz olm, otursanıza koltuğunuzda. sen uzun zamandır evine gitmediğinden unuttun heralde ev hayatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 mokoko said: MrLevie said: hakkaten evde niye yuvarlanıyosunuz olm, otursanıza koltuğunuzda. sen uzun zamandır evine gitmediğinden unuttun heralde ev hayatını hangi ev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 µh said: organic homo? http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/userlike-cdn-blog/web-usage/grannie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Seperate said: 10 seneden fazladır sigara içiyorum, old holbornla bir tanıştım, şimdi normal sigara içemiyorum 2 senedir, boğuluyorum resmen içersem de. Arap can ama ha yoklukta organiği iyi dediğin gibi. ya eskiden bem de öyleydim, 2 sene önce artık nasıl baydıysam kemıla döndüm. üşenmece falan değil, sarmayı da seviyordum. niye öyle oldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 papier de damas daha iyi http://assets.catawiki.nl/assets/8/9/1/a/91a5c610-d088-012d-fb94-0050569439b1.jpg evet, adı öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar