of bugün akşama kadar gidemem akşama da bişey kalmaz sanırım
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
18 Aralık 2015 BİM - Star Wars temalı ürünler
çıkıp burdaki bime bi bakayım bari, ben çok fanı değilim beğenmezsem ürünleri burdan birisine de ayarlayabilirim.
Abi Ankara'nın dağı (Türkkonut) BİM'de 6 kişi vardı kapıda bekleyen. Yaşlı yaşlı teyzeler Star Wars diyerekten talan ettiler reyonu.
geçmiş olsun. kapıda sıra vardı valla burda, büyük ihtimal orda da vardır. direk teyzeler meyzeler topladı anlamadım.
her cuma toplayıp ucuza kapatıp sonra satıp para mı kazaıyorlar bilmiyorm valla.
5 parça ürün aldım, 2 kupa 1 banyo havlusu 1 yüz havlusu 1 tane sweatshirt
her cuma toplayıp ucuza kapatıp sonra satıp para mı kazaıyorlar bilmiyorm valla.
5 parça ürün aldım, 2 kupa 1 banyo havlusu 1 yüz havlusu 1 tane sweatshirt
Ben yastık/kırlentlerden aldım 3 tane, 2 kupa bir de defterimsi ufak şeyden aldım. Havlu konusunda kararsız kaldım :/
odamda 300 üstünde star wars figürü var, hala bim şaşırtmaya devam edip eksik ve beğendiğim şeyler getirebiliyor.
bim gibi bir şey.
bim gibi bir şey.
abi muhtemelen adamlar daha önceki yıllarda üretilmiş olup da stok fazlası olan malı indirdi bir yerden şimdi onları piyasaya veriyor, bardak alan biri ambalajındaki trademark vs tarihine bakabilir mi? oradan anlaşılır
yastık bana çok işlevsiz geldi ya almadım.
ama teyzeler saldırmasa bir de beyaz el havlusu alırdım.
kupayı da 4-5 tane alma şansım vardı vazgeçtim.
bu da böyle bir anımız oldu sabah sabah BiM kuyruğuna girmedik demeyiz sdafa
ama teyzeler saldırmasa bir de beyaz el havlusu alırdım.
kupayı da 4-5 tane alma şansım vardı vazgeçtim.
bu da böyle bir anımız oldu sabah sabah BiM kuyruğuna girmedik demeyiz sdafa
Yastığı süs için aldım yav hani koltuğun üstünde dekor olsun diyerekten.
Havlu olayı içimde kaldı. Üzerinde Dart Vader işlenmiş olan hoşuma gitti de o da banyo havlusuymuş. El havlusu olaydı alırdım.
Havlu olayı içimde kaldı. Üzerinde Dart Vader işlenmiş olan hoşuma gitti de o da banyo havlusuymuş. El havlusu olaydı alırdım.
abi ne isinize yarayacak ki..hani o kadar bos urunler ki..
Abi herşeyi işine yaradığı için almıyor ki insan.
bence de duş havlusu biraz lüks yani, ısı iletimi ile kurumak varken ne diye havlu kullanıyorsunuz ki ?
sdsafas
sdsafas
Ülkemizde bu kadar star wars hayranı varmı ya.50-60 yaşındaki teyzeler standı parçaladı kupalar kırıldı. Tam bir dram yaşandı sabahın 9 unda. Teyzelerin gözünde dark side ı gördüm.
sey vardi tchiboda darthwader usb stick o bak mesela para verip alinip kullanilir..
Öne çıkan mesajlar