Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 Aralık 2015 BİM - Star Wars temalı ürünler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçtiğimiz yıllarda orijinal Star Wars figürleri satarak hepimizi şaşırtan, hayatında Star Wars izlememiş bir kitleyi bile Darth Vader hayranı yapan BİM, yeni Star Wars koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Şimdilik figürlerden haber yok ancak havludan tişörte, şapkadan kupaya kadar birçok Star Wars temalı ürün BİM raflarına çıkmaya hazır. Sattığı ürünleri piyasanın çok altında fiyatlarla kullanıcılarla buluşturan BİM, Star Wars ürünlerini de yine oldukça ucuza satacak. Ürün fiyatları şu şekilde: Seramik kupa (7 TL), şapka (7 TL), not defteri (7 TL), uzun kollu tişört (12,50 TL), yastık (12,50 TL), çanta (12,50 TL), el havlusu (12,50 TL), banyo havlusu (12,50 TL). BIM’in yeni Star Wars dalgası, The Force Awakens’ın vizyona girmesiyle birlikte, 18 Aralık’tan itibaren raflardaki yerini alacak.

HYPE

http://www.log.com.tr/wp-content/uploads/2015/12/star-wars-bim-kupa-091215.jpg
Mesaj tarihi:
star wars artık eskisi kadar az ve nispeten pahalı olan bi frenchise değil. disney aldığından beri oyuncakçılarda her fiyatta bir sürü ürünü var, 5 liralık arabalar dahil. kotonda 20 lira tshirtleri, sweatleri var fln.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun. kapıda sıra vardı valla burda, büyük ihtimal orda da vardır. direk teyzeler meyzeler topladı anlamadım.

her cuma toplayıp ucuza kapatıp sonra satıp para mı kazaıyorlar bilmiyorm valla.

5 parça ürün aldım, 2 kupa 1 banyo havlusu 1 yüz havlusu 1 tane sweatshirt
Mesaj tarihi:
yastık bana çok işlevsiz geldi ya almadım.

ama teyzeler saldırmasa bir de beyaz el havlusu alırdım.
kupayı da 4-5 tane alma şansım vardı vazgeçtim.

bu da böyle bir anımız oldu sabah sabah BiM kuyruğuna girmedik demeyiz sdafa
Mesaj tarihi:
Yastığı süs için aldım yav hani koltuğun üstünde dekor olsun diyerekten.

Havlu olayı içimde kaldı. Üzerinde Dart Vader işlenmiş olan hoşuma gitti de o da banyo havlusuymuş. El havlusu olaydı alırdım.
Mesaj tarihi:
Ülkemizde bu kadar star wars hayranı varmı ya.50-60 yaşındaki teyzeler standı parçaladı kupalar kırıldı. Tam bir dram yaşandı sabahın 9 unda. Teyzelerin gözünde dark side ı gördüm.
  • Yeni Oluştur...