senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bu adamların oyunları güzel oluyor bu da oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 guzel oluyor ama pek bi oyunlugu yok. Interaktif animasyon film gibi Ilk yaptiklari sam and max, monkey island episodes falan daha bi gercek adventurelardi ama walking deadle satislari ucurduktan sonra eski sistem oyun gelmedi daha. Boyle yapmasi daha kolay herhlade ve oldschool adventurelara yetemeyen veya zevk alamayan koca bir kitleye de satabiliyorlar. Win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 old-school'lara yetememek değil de güzel old-school yok. ingilizce bilmeden monkey island oynamız nesiliz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 sana demedik lan :] su anki cod neslinim %90 i isterse native british english bilsin yine kafa basmas o logical veya daha hardcore nonlogical puzzlelara Ayrica guzel oldschool tonla yeni cikmis ve cikacak oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 hmm var mı tavsiye edebilecğein yenilerden adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 philips videopac ve c64'le başladım 88-89'da ve o zaman da adventure sarmazdı beni, puzzle olayı çok bayıyor 25+ yıldır. ne kadar anlı şanlı oyunları hevesle denediysem değişmedi. bioware filan da rpg'sine koyunca orada da bayıyor. cod nesliyle alakası yok yani, herkesin sevebileceği bir tür değil. niche gayet. telltale a itemını b itemına yapıştır kısmını çok kısıtlı tuttuğu için başarılı olabildi. çekilmez çünkü imleci ekranda gezdir item'ı bulana sonra da hangisinin kombinasyonunu nerede kullanacaksını tespit etmek çoğu insan için. interaktif film olsun zaten, on yıllarca bekledik işte yapan çıkıyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 senko said: hmm var mı tavsiye edebilecğein yenilerden adventure deponia. monkey island kafası aynı. beni sarmıyor ama öle papağının götüne bilye sokup bağırtıp o sırada dilini kestiğin, sonra o dili balık tutmak için yem olarak kullandığın falan tarz bulmacalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 agustos'da cikiyormus: http://moviesgamesandtech.com/wp-content/uploads/2016/07/BM_ss_front_white-1024x791.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Za8G70bbKRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ben beğendim de telltale staylası batman'e ne kadar gider onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 güzel de sadece mafyacılarla mı kapışacak yoksa süper kötülerden bazıları dahil olacak mı ileride onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 sadece mafyacılarla kapışsın ya. süper kötülerden gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 mafyadan da geldi gına, ya mafyacı oynanıyor ya mafyacı öldürülüyor zaten modern setting'de military shooter filan değilse zaten. harley quinn gelsin en azından. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 mafyacı oynanan bi mafia 1-2-3 oyunları var. modern shooterlar ile batman'i mi kıyasladın haha. batman direk suç araştırma ve çözme üstüne oluyor hikayeleri. gidip süper suçlu pataklamak çok sıkıcı ve salakça. o yüzden de batman'i en iyi hikayeleri dedektiflik hikayeleri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bütün gta, saint's row ve bilumum şehirde geçen oyunlarda mafyacı ya oynanıyor ya öldürülüyor. polisin gidip yakalayabildiği tiplerle batman'i meşgul etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 saints row ve gta'dakiler mafyacı değil ki dayı. çetelere karşı dıkşın dıkşıncılık oynuyorsun. haraç kesip üst seviye politikacılarla yakın işler içinde olan kişilere karşı dedektifçilik oynamayı bir tutuyorsanız, alın o pc'nizi camdan atın. sonra benzin döküp yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Hepsi gangsterlik işte, daha eliti de yine çeteci aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yani diyorsun ki hack & slash de, tactical rpg de sonuçta rpg ve birbirinin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Yani sen diyorsun ki fiat otomobil üretiyor ama ferrari otomobil üretmiyor. of neyi tartışıyoruz cidden ben bile baygınlık hissettim. Harley koysunlar gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hayır ben diyorum ki fiat aile otomobili, ferrari ise çok hızlı gidebilen spor arabası. sen diyorsun ki "ikisi de otomobil sonuçta". valla ben dedektiflik hikayesi istiyorum abi. saçma salak joker tokatlamaktan sıkıldım. yukarda dediğim gibi, batman'in en iyi hikayeleri süper kahraman tokatlamaktan çok, bir şeyler araştırıp çözmeye çalışması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 çare hellban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 sam bile olsan bone'la tartışmayacaksın abi. kevlar kaplı demir donatılı duvar gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 süper kötü mafya ile mücadele etsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Black-ice said: sam bile olsan bone'la tartışmayacaksın abi. kevlar kaplı demir donatılı duvar gibi adam. sdf abart abart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar