senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 olm ben mayhem'i bayağı bi piç biri zannediyordum lan böle tam tahtakale esnafı gibi, piç emlakçı gibi, bambaşka bi tipi ve adı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bende şüpheneliyorum abi mümin olayında kesin bir ibnelik var yani nasıl olduysa emenike aha buda dursun şurda https://www.instagram.com/p/BDnKBl5wjMk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bursadan normal haber de geliyomus demek ajhsgdalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Çok tatlıymış la kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 AHaha kediyi bedavaya getirdi sdlşfg ne güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 cCc usuyoruz rid1 hewal cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 çok güzelmiş şapşal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 la olm. hazır yeri gelmiş. 2 tane kedimiz var.1i tekir,erkek...diğeri turtoise shell,dişi. ikisi de kısırlaştırıldı. ikisi de "ne olur beni sev,hep beni sev" modundalar. evde doğdular,büyüdüler. şimdi 9 aylık oldular. lan alın şunları,sokağa bırakmayalım,ne olur yaaaaaa?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 aman banane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 abi adam taa ne zaman alin sunlari sokaga birakirim bak diye girdiydi.. birakamadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 bu kedinin en seksi yeri neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 su arabalari kedi proof yapamadilar bi turlu, 1-2 ay once adamin tekini son anda uyardim. motoru calistirdigi halde akunun ustunde yatiyordu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Daesu said: bu olayı habere çevirmeyi nası başarmış asd en önemli de soru bu. kesin bir promosyondan kazanmıştır haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Laorx said: su arabalari kedi proof yapamadilar bi turlu, 1-2 ay once adamin tekini son anda uyardim. motoru calistirdigi halde akunun ustunde yatiyordu:/ nası gördün ula akü üstündeki kediyi asflkasjfk adam süpermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 adam superman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 arac sahibi gelmeden miyavlamıştı, sonra kaputu açtık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Bizim arkadaş ehliyeti aldı, arabaya bindi. 2 gün sonra motordan kedi sesi geliyor diye kenara çekmiş eleman. Kedi motorun bir yerine girmiş, kaçak seyahat ediyormuş lel. Çok şükür bir şey olmadı kediye, çıkarıp eski yerine geri götürmüş. Ama kışın motor işi çok sakat, hayvanlar ısınmak için giriyor sonra telef oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 arabanın motorundan çıkardıgım kedi şuan hamile sadfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar