Auril Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ilerde osmanlıca yazdırcaklar nasılsa anlamıycaklar diye alıştırma bunlar
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Onat nedir yani isim mi kalmadı başka asdfg Ozan de ne bilim onda da o var a var
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tonton ata ot ilet. ata ot iletmek. mantıklı.
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bak okudukça sinirlerim bozuluyor afdsg "onat ata ot iletti" nedir,"tonton at ot tat" nedir nasıl cümle lan bunlar ahaha
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Xaero said: ben de "heceleme çalışmasıdır telaşlanmayın" diyecektim, görselleştirilmişi varmış.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 her şeyi anladım da ot iletmek ne demek lan?
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şunun gibi bişi mi? http://www.thcfinder.com/uploads/files/passing-a-joint-dispensaries.jpg
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 toggie said: el yazısına elfce diyenler ilkokul okumamıs herhalde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Biz okurken el yazısı yoktu pek, hiç yazmadım ben öyle.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ilkokul günlerim geldi lan aklıma. öğretmenimiz örnek olarak benim defterlerimi gösterirdi hep sınıfa. sonra yıllar geçti herkes bi baltaya sap oldu ama ben olamadım. her türlü ibretliğim ya la.
µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 el yazısı dünyanın en gereksiz şeyi, çocukların yazısını güzelleştireceklerine bozuyorlar.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Onat'ın maceraları devam ediyor. Artık iyice kıllanmaya başladık, art niyet mi var, subliminal mi denemişler bilmiyorum. Belki de ben kötü niyetliyim ama çağrışımlar tuhaf. http://i.hizliresim.com/5mnVJR.jpg
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 çocukların beynini yakmaya çalışıyorlar galiba
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 sostizm said: Onat'ın maceraları devam ediyor. Artık iyice kıllanmaya başladık, art niyet mi var, subliminal mi denemişler bilmiyorum. Belki de ben kötü niyetliyim ama çağrışımlar tuhaf. http://i.hizliresim.com/5mnVJR.jpg bu ne abi ota ete tutma diye cahilce mi öğretiyorlar çocuğa, al okuldan başka yere götür varsa imkanın.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mum al Merte tut Nile tut ne demek arkadaş yaa :/
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 üçer kere okutuyor şimdi annesi :-/ edit: AhaHa çizime bakıp "Onat arkadaşlarına mum tutmak istemiyor galiba" dedi.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 baslık içerikten daha çok rahatsız edici.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ilkokul bir için verdikleri okuma metni mi demeliydim?
Öne çıkan mesajlar