Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest for kız arkadaş

hollwanderrr

Öne çıkan mesajlar

hollwanderrr said:

sipeyskeyk said:

Trolleme arkadaşım :)

troll yok tümüyle gerçek, kız düşüncelerimi falan da hiç sallamıyordu konuşurken oysa ki 10x daha zekiydim ondan(belki değilimdir zekiyim ama kızlara yetemiyorum QQ oldu tam bu). niye böyle oluyor lan, çok ezik yaklaşıyorum herhalde hmm

http://i.imgur.com/mZ1byfv.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

hollwanderrr said:

napayım parlak kırmızı deri vücuda yapışan kıyafetler falan mı giyeyim, nedir güzel giyinmek

öyle giyiniyorum işte, kot, gömlek, tişört falan

şu öncelikle

Daesu said:

köksal babaysanda entellektüel olcan, şiir, iran sineması, trocky derken olur biter

sonra tumblrda takıl ıpzxfjgpsdfj modayı anlarsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

halkevlerinde random bir kursa yazıl, düşenlere inanamıyacaksın...

mature seviyorsa doğru adres...

bu arada part part okuyorum postları, yorumlarımı yapıcam.

1. si 31'i kes filan denmiş sakın kesme. 31'i kesersen sevişeceğim heyecanıyla çok fena hata yapacaksın.Tam tersi cool olup kadına ihtiyacın yokmuşçasına davranman için elindeki yegane olgu 31. Ona dikkatli bak, yerinde çek
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bmw al o halleder kız işini

/summon senko

ha biri de yukarıda kültürlü sosyal ol yok şişman ya da kaslı olman bişey farketmiyo demiş.

BSG diyorum o arkadaşa ve patinin en büyük kolpacısı title'ını unofficial olarak veriyorum.

Manyak mısınız siz lan? Ya da zihin mastürbasyonu yapıp içinizi rahatlatıyorsunuz başka açıklaması olamaz.Elim ayağım titriyo yorumların bazılarını gördükçe
Sosyal ağlarda paylaş

adam bütün benliğinden arınmış vuran vursun basan bassın diyerek yazmış lan, trollemeye elim gitmedi amünyum

bir de bazen olmayınca hakkaten olmuyor, bizim fakültede bir eleman vardı ciddi yakışıklı giyimli kuşamlı o lumber herifler gibin, uzaktan gören kızlar "şu da baya iyi çocuk aslında sevgilisi var mı ki tanımıyonuz mu" derlerdi bize

meğer adamla tanışınca öğrendik ki forever alonemuştu, şimdi facebookdan twitterdan stalklamayın diye ismini vermicem de "atıf balon" gibisinden herkese dalga konusu olan saçmasalak bir ismi varmıştı, garibim beni de ortamlara götürün diye gelip dururdu, ne yapsın anne baba mal mısınız böyle isim mi olur desin sdfhg

neyse diceğim o klüplere falan gir çıkarsa oralardan ekmek çıkar kas mas yapana kadar okul biter

http://www.dailyfailcenter.com/sites/default/files/fail/9487edbbffc1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

söylendi mi bilmiyorum ama böyle bir durumda şu gerçekten işe yarayabilir, troll amaçlı atmıyorum.

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-giyim-aksesuar-kostum-ultra-silikon-yakisikli-adam-maskesi-satiliktir-videoyu-izleyin-102213580/detail

sakalın çakma olduğu anlaşılırsa gg no rmk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...