SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Peregrin said: 5x52= 260 ediyo abi matematige vuracaksak pis bisey diyeyim 5 senede kiz arkadasinla o sayiyi katlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 pislik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Laurelin said: kiz tavlama uzmanimiz bone konustu (tu) engin tecrubesini paylastigi icin tesekkur edin cocuga, zed in zamaninda actigi kiz tavlama sitesini okumus hatim etmis :D adamsın arya, teşekkür ettim, gurur duydum kendimle şu an :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 SenariouS said: Peregrin said: 5x52= 260 ediyo abi matematige vuracaksak pis bisey diyeyim 5 senede kiz arkadasinla o sayiyi katlarsin kiz arkadas 1 sayilir yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ne çirkin arkadaşlarım var ya yanlarındaki kızlara inanamazsın ama tabi paraları çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: sipeyskeyk said: Trolleme arkadaşım :) troll yok tümüyle gerçek, kız düşüncelerimi falan da hiç sallamıyordu konuşurken oysa ki 10x daha zekiydim ondan(belki değilimdir zekiyim ama kızlara yetemiyorum QQ oldu tam bu). niye böyle oluyor lan, çok ezik yaklaşıyorum herhalde hmm http://i.imgur.com/mZ1byfv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 sohbeti nasıl başlatıyoruz bi onu anlatın. yetemiyorum sohbet başlatmaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Aklıma geldi kokuyor olabilirsin. Bizim bir arkadaş vardı ortalama tipte vücutta, kimse yanaşmazdı adama ama kokuyodu yani. Kimse de yüzüne kokuyosun diyemezdi tabi... Böyle işte asujd ağzın da kokuyodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 köksal baba değilsen, tip yüzünden sevgili yapamaman imkansız.kiloluysan zayıfla, güzel kıyafetler al.internete koyduğun fotolar karizma olsun biraz.wattsapp'ı aktif kullan. ayrıca bakirsen, özel yardım alman iyi olur ilk sefer için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yumy said: Aklıma geldi kokuyor olabilirsin. Bizim bir arkadaş vardı ortalama tipte vücutta, kimse yanaşmazdı adama ama kokuyodu yani. Kimse de yüzüne kokuyosun diyemezdi tabi... Böyle işte asujd ağzın da kokuyodur belki belki iğrencsindir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 napayım parlak kırmızı deri vücuda yapışan kıyafetler falan mı giyeyim, nedir güzel giyinmek öyle giyiniyorum işte, kot, gömlek, tişört falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 köksal babaysanda entellektüel olcan, şiir, iran sineması, trocky derken olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 cüce bana mı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Başlık hüsran dolu olduğu için bakmamıştım ama videonun sukusunu verdim ahjavaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Video bana komik gelmedi niye acaba. Bir daha bir daha izledim, baktım, bir daha bakıyorum, gülemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hollwanderrr said: napayım parlak kırmızı deri vücuda yapışan kıyafetler falan mı giyeyim, nedir güzel giyinmek öyle giyiniyorum işte, kot, gömlek, tişört falan şu öncelikle Daesu said: köksal babaysanda entellektüel olcan, şiir, iran sineması, trocky derken olur biter sonra tumblrda takıl ıpzxfjgpsdfj modayı anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Kafasına oduna vurup, saçlarından sürükleyerek mağaraya götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 totemic said: halkevlerinde random bir kursa yazıl, düşenlere inanamıyacaksın... mature seviyorsa doğru adres... bu arada part part okuyorum postları, yorumlarımı yapıcam. 1. si 31'i kes filan denmiş sakın kesme. 31'i kesersen sevişeceğim heyecanıyla çok fena hata yapacaksın.Tam tersi cool olup kadına ihtiyacın yokmuşçasına davranman için elindeki yegane olgu 31. Ona dikkatli bak, yerinde çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 fenn said: Bmw al o halleder kız işini /summon senko ha biri de yukarıda kültürlü sosyal ol yok şişman ya da kaslı olman bişey farketmiyo demiş. BSG diyorum o arkadaşa ve patinin en büyük kolpacısı title'ını unofficial olarak veriyorum. Manyak mısınız siz lan? Ya da zihin mastürbasyonu yapıp içinizi rahatlatıyorsunuz başka açıklaması olamaz.Elim ayağım titriyo yorumların bazılarını gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bombayı bırakıp kaçıyorum https://forum.paticik.com/read.php?62,6635798,7637496#msg-7637496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 -Crawler- said: Video bana komik gelmedi niye acaba. Bir daha bir daha izledim, baktım, bir daha bakıyorum, gülemiyorum. la olm normal mesajların üstüne bir tane kurbaa ile güzel müzik koymuş komik değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 adam bütün benliğinden arınmış vuran vursun basan bassın diyerek yazmış lan, trollemeye elim gitmedi amünyum bir de bazen olmayınca hakkaten olmuyor, bizim fakültede bir eleman vardı ciddi yakışıklı giyimli kuşamlı o lumber herifler gibin, uzaktan gören kızlar "şu da baya iyi çocuk aslında sevgilisi var mı ki tanımıyonuz mu" derlerdi bize meğer adamla tanışınca öğrendik ki forever alonemuştu, şimdi facebookdan twitterdan stalklamayın diye ismini vermicem de "atıf balon" gibisinden herkese dalga konusu olan saçmasalak bir ismi varmıştı, garibim beni de ortamlara götürün diye gelip dururdu, ne yapsın anne baba mal mısınız böyle isim mi olur desin sdfhg neyse diceğim o klüplere falan gir çıkarsa oralardan ekmek çıkar kas mas yapana kadar okul biter http://www.dailyfailcenter.com/sites/default/files/fail/9487edbbffc1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 söylendi mi bilmiyorum ama böyle bir durumda şu gerçekten işe yarayabilir, troll amaçlı atmıyorum. http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-giyim-aksesuar-kostum-ultra-silikon-yakisikli-adam-maskesi-satiliktir-videoyu-izleyin-102213580/detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 + entegre güneş gözlüğüde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Lectre said: söylendi mi bilmiyorum ama böyle bir durumda şu gerçekten işe yarayabilir, troll amaçlı atmıyorum. http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-giyim-aksesuar-kostum-ultra-silikon-yakisikli-adam-maskesi-satiliktir-videoyu-izleyin-102213580/detail sakalın çakma olduğu anlaşılırsa gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar