pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 destiny 2 90'a düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 çöp için çok pahalı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 o kadar mı kötü be. trial ile ilk 8 level oynadım. oynanış, vuruş tepkisi falan keyifliydi ama oyunun end game shit tier ise dediğin doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 End game namına bisey yok. Oyun zaten inanilmaz tekrar ediyor kendini. Ustune henen 2ay icinde ek paket getirdiler. Bir ara ek paketi olmayan vanilla raidini yapamıyordu. Sana sattiklari seye sokmuyorlardi yani sdfafsf Orada tortanic oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 300 lira verip 2 ay oynayıp sildim 20 lvl kasmak için 90 liraya değer diyosanız o sizin bileceğiniz iş sonrası yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 bütün expecler çıkıp full oyun 50 liralara gelince bakılır o zaman asf. ulan bungie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 destiny seviyorum ama güzel girdi hakkaten 250tl sdfs. sıra bekleme mevzusu çok baymıştı beni. bi strike yapıcaz 20dk raid 1 saat sıra bekletiyor falan derken hemen dlc çıkardılar soğudum. destiny 3 almam eminim. bileydim division'a harcardım buna harcadığımı. onu da lvl 20 gibi bıraktım bi ara devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 daha önce d1'de öyle yapmıştım bütün dlc'ler çıkıp kelepir fiyatına düşünce almıştım bayağı da eğlendim, hatta d2'yi o gazla aldım ama end game çöp çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Yeni konu açmadan buraya yazayım. Marketlerde (teknosa mediamarkt vs.) (her şey internet mağazasında olmayabiliyor) uygun fiyatlı Ps4 Pro'ya denk geleniniz var mıdır? İçerisinde uncharted 4, god of war 4 gibi oyunlarda (sadece birisi de olabilir) bulunursa iyi olur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 https://firsatpc.com/urun/sony-ps4-pro-1-tb-b-chassis-eur-black-oyun-konsolu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 yeni indirimler gelmiş "Tamamen Dijital" ve "Büyük Japon Oyunları" diye ama içerikler aynı gibi geldi bana. shadow of colossus 74 lira olmuş onu alıcam heralde bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 monster hunter world sonunda indirim görmüş ama beklediğimden az :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mhw bi 60-70 görse alıcam da fazla hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Bu arada PS Plus'da TR storea 12 ay fiyatına 15 ay kampanyası gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 1-1.5 ay önce de vardı o. yakında euro kur güncellemesi yapacaklar son şans sunuyorlar bence. big in japan'da istediğim oyunlar var ama indirimler yetersiz. bu oyunlar daha fazla indirim gördü zamanında. mehh yani. yaz indirimlerini görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 gt sport düşmüşte çok düşündürüyor ya alsam mı diye seviyorum böyle sim/racingleri ama son gt de lezzetsiz çipetpet diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 O GT GT değil. Geç. Namco'nun Project CARS 2'sine indirim bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Aldim valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Far cry 5 ilk aydan %44 görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 o ne öyle hakikaten ya elim kaydı bir an asdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Klasik Ubi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Genelde büyük firma oyunları 60 gün içinde min %30 görüyor hele tutan oyun ise %48 fln olabiliyor. Az bir kitleye hitab ediyorsa baya bekliyor indirim için. Çok satınca hedef tutuyor yapıştırıyorlar indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Ps konusunda cahilim, uygun fiyata fifa 18 alınabilir mi.store da 270tl diyor, fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 geçen ay 90 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 GERGE said: O GT GT değil. Geç. Namco'nun Project CARS 2'sine indirim bekle. Project Cars 1 oynanmıyordu PS'te ya. kontroller saçmalıyordu bir. 2'de düzelttiler mi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar