Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
End game namına bisey yok.

Oyun zaten inanilmaz tekrar ediyor kendini. Ustune henen 2ay icinde ek paket getirdiler. Bir ara ek paketi olmayan vanilla raidini yapamıyordu. Sana sattiklari seye sokmuyorlardi yani sdfafsf

Orada tortanic oldu zaten
Mesaj tarihi:
destiny seviyorum ama güzel girdi hakkaten 250tl sdfs.

sıra bekleme mevzusu çok baymıştı beni. bi strike yapıcaz 20dk raid 1 saat sıra bekletiyor falan derken hemen dlc çıkardılar soğudum.

destiny 3 almam eminim.

bileydim division'a harcardım buna harcadığımı. onu da lvl 20 gibi bıraktım bi ara devam edeyim.
Mesaj tarihi:
daha önce d1'de öyle yapmıştım bütün dlc'ler çıkıp kelepir fiyatına düşünce almıştım bayağı da eğlendim, hatta d2'yi o gazla aldım ama end game çöp çıktı.
Mesaj tarihi:
Yeni konu açmadan buraya yazayım.

Marketlerde (teknosa mediamarkt vs.) (her şey internet mağazasında olmayabiliyor) uygun fiyatlı Ps4 Pro'ya denk geleniniz var mıdır? İçerisinde uncharted 4, god of war 4 gibi oyunlarda (sadece birisi de olabilir) bulunursa iyi olur.

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
yeni indirimler gelmiş "Tamamen Dijital" ve "Büyük Japon Oyunları" diye ama içerikler aynı gibi geldi bana.

shadow of colossus 74 lira olmuş onu alıcam heralde bi tek
Mesaj tarihi:
1-1.5 ay önce de vardı o. yakında euro kur güncellemesi yapacaklar son şans sunuyorlar bence.

big in japan'da istediğim oyunlar var ama indirimler yetersiz.
bu oyunlar daha fazla indirim gördü zamanında.

mehh yani. yaz indirimlerini görelim
Mesaj tarihi:
Genelde büyük firma oyunları 60 gün içinde min %30 görüyor hele tutan oyun ise %48 fln olabiliyor. Az bir kitleye hitab ediyorsa baya bekliyor indirim için. Çok satınca hedef tutuyor yapıştırıyorlar indirimi.
  • Yeni Oluştur...