Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 10 kişi oy vermiş yine FO4 için. lütfen ibret için teşhir edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Cuce said: Mortis said: witcher çoook ii starcraft ve hots da çook ii ama witchera verdim oyumuo farkıyla kazandı yanı offffff of dertli başım görmez olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 %49 luk cahil kesim yine akp yi seçti assadaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 -Deno- said: Cuce said: Mortis said: witcher çoook ii starcraft ve hots da çook ii ama witchera verdim oyumuo farkıyla kazandı yanı offffff of dertli başım görmez olaydım o ne biçim espriymiş ya, ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 hots mu çok iyi pii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Madcat said: -Deno- said: Cuce said: Mortis said: witcher çoook ii starcraft ve hots da çook ii ama witchera verdim oyumuo farkıyla kazandı yanı offffff of dertli başım görmez olaydım o ne biçim espriymiş ya, ahaha esprii hiç yapılmasaydı, IP bol boş bekleseydi dahamı iyidi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Ben oy kullanmadım bir işe yaradığını düşünmüyorum. fak dı sistım şaka şaka w3 verdim ama hiçbirini oynamadım g*tlük olsun diye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sus artık abi... yalvarırım sus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Fallouta verilen diğer oylar da büyük ihtimalle samden çıkmıştır. Yine her zamanki gibi fanatik ajandasını savunmak adına yetkilerini kötüye kullanıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 battlefield 4 de ekleyebilirsiniz aslında listeye. bildiğin bu sene adam oldu oyun asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Gerçi yok yok feamer ve editör de var fallouta veren. Bu durumda dream teami tamamlamak için noyan, sequo, ninja ve kuddusi eksik kalıyor. Etti 7 Kalanlar için tahminlerim : Forgiver, anhora ve tabii ki aquila. edit : daha yakın zamanda aktif olan kullanıcılarla listeyi güncelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 akilanın nesi var? anhora ekle oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 gereken kahraman değil o, ihtiyacımız olan kahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Adsdasd ya bitişi aquilayla yapmak istedim de evet anhorayı nasıl unuturum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 axedice said: Gerçi yok yok feamer ve editör de var fallouta veren. axedice dan sanrılar dinlediniz... yoo konuya atığım ilk mesajda yazdım zaten... delikanlı adam strateji oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bende f4 e verdim ama hic oyu yoktu, muhabbete yol acar diye bastim gectim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Feamer said: delikanlı adam strateji oynar Çok doğru! Paticik'in her yanını rpgci ve aksiyoncu köylüler sarmış. Nerede bu listede Mordheim? Nerede Hard West? Nerede Conquest of Elysium 4? Sen koysaydın listeye demeyin; önemli olan sizlerin o bilinç seviyesine ulaşmanız. Ha ben de Witcher 3 için kullandım oyumu ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 mordheim ve hard west'i ekliyorum da son dediğin fazla fantastik liste için. (:P) bu arada, anketi oylamaya kapatırım ocak ayı içinde ileride bozulmasın diye. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 axedice said: Adsdasd ya bitişi aquilayla yapmak istedim de evet anhorayı nasıl unuturum =( beni temsil eden oyun olmadigi icin vermedim ben oy. saka la saka geraltin askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Gta ya oy verenler mhp kafasi direk eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Kazanan belli. http://thegameawards.com/nominees/ http://i.imgur.com/vkdZ7tG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Grego said: 10 kişi oy vermiş yine FO4 için. lütfen ibret için teşhir edilsin. mahkemeler kurulsun http://bloximages.chicago2.vip.townnews.com/pantagraph.com/content/tncms/assets/v3/editorial/0/8d/08da7726-bda1-11e2-bad3-0019bb2963f4/5193f520b8515.preview-620.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Game Awards kazananları: Jury Voted Game of the Year - The Witcher 3: Wild Hunt Developer of the Year - CD Projekt Red Best Independent Game - Rocket League Best Mobile/Handheld Game - Lara Croft Go Best Narrative - Her Story Best Score/Best Soundtrack - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Best Performance - Viva Seifert (Her Story) Games for Impact - Life is Strange Best Shooter - Splatoon Best Action Adventure - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Best Role Playing Game - The Witcher 3: Wild Hunt Best Fighting Game - Mortal Kombat X Best Family Game - Super Mario Maker Best Sports/Racing Game - Rocket League Best Multiplayer - Splatoon Best Art Direction - Ori and the Blind Forest Fan Voted Esports Game of the Year - Counter-Strike: Global Offensive Best Fan Creation - Portal Stories: Mel Trending Gamer - Greg Miller Esports Team of the Year - Optic Gaming Esports Player of the Year - Kenny "kennyS" Schrub Most Anticipated Game - No Man's Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 best multiplayer ile Best Action Adventure garip geldi ya. destiny aday olup da splatoon'un alması çok garip. tek platform diye herhalde destiny'i atladılar. bu yıl gelen dlc best multiplayer'ı kimseye vermezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 fo4 yok değil mi diye aradım listede resmen. sam yüzünden hater oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar