Patice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hollwanderrr said: nick çok yaratıcı bu arada, söylemeden edemedim ek: bence sadece en alttakinde silikon var, diğerleri top tier ek2: tamam ortadaki de silikon en üsttekiler top tier ek3: hepsi silikonlu :) Kimin nicki yaratıcı bu arada?
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 senin, Patice, Pati kelimesi cinsiyet belirten "ce" ekiyle harmanlanmış tamam hepsi silikon, saçları silikon de gene tamam derim, hiçbiri bana yar olmayacak nasılsa sdasdasd
Patice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hollwanderrr said: senin, Patice, Pati kelimesi cinsiyet belirten "ce" ekiyle harmanlanmış tamam hepsi silikon, saçları silikon de gene tamam derim, hiçbiri bana yar olmayacak nasılsa sdasdasd Hee evet, bide zaten ismim hatice sdfsds bikaç anlamı var nickimin. Metüst gibiyim super :)
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 aboov son sayfalarda suark hiç konuşmamış, tehlikenin farkında mısınız :<
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hatice, Pati-ce etti iki. Bi kaç dediğin bu mu?
µh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 suark'ı iranda akşam ezanı gibi okurlar uzun uzun
Patice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 axedice said: Hatice, Pati-ce etti iki. Bi kaç dediğin bu mu? Birkaç - ikiden fazla varyason varsa kullanılabılır bence.. Ayrıca axedi-ce
Trias Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 zahmet olmazsa İran'da gezme tuto'su alabilir miyiz? Merak ettiklerim 1- Araba kiralayıp eşimle rahat bir şekilde dolaşabilir miyim? 2- Yasalar ne kadar sıkı? illa başörtüsü takmak vs gerekiyor mu? 3- Hangi şehirlere gitmek lazım? Tarihden çok şehir hayatını görmek için. 4- Doğal güzellik olarak ne var? şelale, mağara vs (google a üşendim) 5- Temmuz ayı nasıl? 6- Otellerin kalitesi nasıl? airbnb kullanılıyor mu? şimdiden teşekkür. Suark said: İş icabı, Aylarca hatta belki senelerce kalıcam orda. Tecrübeleri aktaralım plz.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ya başkasıda istemiştide bi ara toptan bişiler yazacaktım, hep erteliyorum Merak ettiklerim 1- Araba kullanmak epey riskli burada, kiralama durumları var ama öyle günlük olan yer bilmiyorum. Şöforlü kiralamalar var 2- Evet gerekiyor, ama turist oludugunuzu anlayınca sadece uyarmakla kalıyorlar. Herkes polis kafasında o yüzden sıkı epey. 3- Tehran yeterli, merkezdeki üniversite civarları dolu oluyor genelde. 4- Herşey var, pamukkale muadili bile var. İranda bütün yıl boyu 4 mevsim yaşanıyor, karpuz yiyebiliosn kışın falan. Ama tr de olmayıp burda olan en nadide şey çöl. Pek güzel 5- Nereye geldiğine bağlı, gilan hazar denizi tarafı nemli, tebriz tarafı biraz soğuk, güney cehennem. Tehranda nemsiz sıcak, güneşte durmadıkça sorun yok 6- couchsurfing aktif baya, bnb ye bakmadım. Oteller epey lüksmüş, pahalılar tabi.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 @Trias, sordugun adam iranda yaşıyor ama gezmeyle ilgili pek fikri yok gördüğün gibi şiraza git persepolise gidersin ordan falan bi ton yer var, güncel gezginlerin rehberlerine bak bu adamdan hayır gelmez sana asd :d
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 tahran'a çirkin diyorlar çok vakit harcamayıp isfahan ve şiraz'a gitmeli başörtüsü takmak zorunlu her yerde fakat öyle sarıp sarmalıyosun kafanı. örtü duruyor işte saçın 3/4'ünde falan bi dönem gidecektim bir sürü şey araştırdım couchsurfing'den insanlarla iletişime geçtim vs. (acayip aktif bu arada) sonra maalesef yalan oldu. belki yakın gelecekte yardırıcam ben de. doğal güzellik için güney'de sanırım pamukkale gibi bir bölge mevcuttu. bir de en güneyde basra körfezinde bir adası var. couchsurfing'den çağırmışlardı oraya onu da ordan biliyorum xD
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 doğru, isfahan ve shiraz ana tatil yerleri zaten ama normal hayat tehranda. güneydeki ada kish, pek güzeldir.gumruk free zaten ora mustang falan kıralayabiliosun =) dubainin karsısında zaten.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bu arada kıyafet limitasyonu başörtüsüyle sınırlı değil, bileklerini açmak veya kıçı kapatacak bi tunik giymemekte sorn. bahar veya sonbaharda şiraz isfahan, kışın kish(kim niye giderki kişe zaten bomboş, eşinle bile beraber denize giremiosun lol ) işte yzında kuzeyler. çöz gezmesini tavsiye ederim, onun dışında bişi yok
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Cevaplar için teşekkürler Araba kullanma riski nedir? 1 hafta kiralayıp dolaşamaz mıyız?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Hoş geldin, İran daha iyiymiş demezsin umarım :P
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ağustos'ta ben gidiyorum. topici ele geçiriyorum bundan sonra buralar benim.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Adam 4. Dunyadan 3. Dunyaya donmus lan
Öne çıkan mesajlar