Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Toplu steam cihazları başlığı altında konuşuluyor da, malum alet release olmuş, kendi başlığını açayım dedim bu vesileyle sorularımı da sorayım hem. Önce bilmeyenler için mini-info: modem+ethernet aracılığıyla PC'den TV'ye streaming yapan, pc'ndeki oyunu metrelerce hdmi uzatmadan televizyonda oynamayı sağlayan klayve-mouse, gamepad vs. usb cihazları da bağlayabildiğin bir alet. Almayı düşünüyorum ancak merak ettiğim bişey var. Cihaz sadece steam oyunlarını mı streamliyor yoksa direk pc'yi mi? yani ben film felan açtığımda izleyebilecek miyim veya non-steam bir oyun açtığımda görebilecek miyim? Ya da masaüstümü kontrol edebilecek miyim televizyondan? yoksa sadece steam üzerinden bir oyun açtığım zaman mı streaming işlemini başlatıyor? Benim için kritik mevzu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bu sorularin cevabini bende aramistim, alet steam ile calisiyor ama birileri kesin bir hack addon vs gelistirecektir pc masaustu film vs icin diye yazisiyordu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 valla arkadaşa sordum şimdi, sadece steami değil pc'yi streamliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 wifi performansı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ac ister, Ethernetle yardirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 direkt pc'i stream ediyorsa fps falan sorun olmuyor muymuş? atıyorum indie açtın, 140 fps oynatıyor, o haliyle mi stream ediyormuş tve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 60 fps stream 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Abi ne fantaziler kuruyosunuz anlamiyorum ki. kötü bi deneyim game streaming. 0-12 bennetton icin iyi Ille bu cevabi mi diymak istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ne amaçla kullandığına göre değişir. Civ5i 7" tablette streamlemek queyifli oluyor mesela. Steam link de gerçekten full pc streamliyorsa odadaki bilgisayarı salona taşımadan dizi film vs izlemek için en iyi seçenek, illa böyle hardcore gaming kasmana gerek yok. Gidip bi fps rts aksyona dayalı bişiler oynamazsın tabii ki, rpgdir tb stratejidir gayet oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Esh said: Abi ne fantaziler kuruyosunuz anlamiyorum ki. Yarak gibi bi deneyim game streaming. 0-12 bennetton icin iyi Ille bu cevabi mi diymak istiyosunuz? ben bunu duymak istiyormuşum ya, çok samimi geldi hahaha 60 fps ile kısıtlıyor yani yayını, iyiymiş pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln star citizen falan keyifli olabilir ama işte aktarım kalitesinden emin olamadım bir de arayüzlerin ona göre şekillendirilmesi falan gerek. BÜTÜN OYUNLAR KONSOL OYUNU OLMASIN LAN İŞİN SONUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 60 fps neyinize yetmiyor lan. ananızın karnından 60+ fps mi doğdunuz. yeri geldi 30 fps ile oyunlar oynamadınız mı? Geldiği yeri unutan oyuncudan daha kotusu olamaz :( Bugün düşük fpsli dönemleri satan yarın klasik efsaneleşmiş oyunları satıp CoD 25 oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 60 fps üzerine çıkması problem zaten, 60 veya altı değil. hatta 60 da da tearing olur mu acep diye düşünmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ayarlar onu PC bence. Big screen modu yok mu steamin. Ona geçince 60fps e indirecek şekilde ayarlar. Aptal değil bu herifler. Oyun dünyasından geliyorlar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bingildak said: pc'i dizi için tv e yansıtmasının bana bir artısı yok ya. laptop var tv ünitesinde, gizli hdmi kablosuyla her şeyi çatır çatır izliyorum. turnuvalar, diziler, twitch fln Ben de bunu merak ediyordum ya günlerdir. Acaba steamlink bıngıldağın işine yarayacak bir donanım mı, acaba diyordum bıngıldak salondan tıviç izlemek istediğinde ne yapıyor gariban. Eğer tv ünitendeki gizli hdmi kabloyla gizli laptopuna bağlanıp turnuvaları dizileri falan da çatır çatır izliyorsan sanırım hepimiz rahat bir nefes alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 fakir problemleri kardeşim onlar hatta abartıyorum, laptop a tabletle bağlanıp yattığım yerden kullanabiliyorum o kadar iyi. artık huzur içinde kıskan zaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben de axedice ın neyi merak ettiğini merak ediyordum günlerdir. Süper oldu. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Bize tv ünitenin resimlerini paylaşsana biraz. Detaylarını anlat, işte mobilyasını nereden aldın indirimden faydalandın mı, kız arkadaşın mı seçti sen mi seçtin. Halınla uyumlu mu falan. En gizli bilgilerini merak ediyoruz (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 resim çizemiyorum canım ondan paylaşamam. internetten birkaç model inceleyip, kafama göre modifiye yaptım, antalya'da vedat usta var, ona yaptırdım, indirim yaptı ama bütün mobilyaları birden ona verince yaptı, tek parça üzerinden indirim yapmıyor. kız arkadaşım o zaman yoktu, asker sonrası yaptırdım teee 4-5 yıllık. halı kullanmıyorum, mersinli miyim lan ben. başka merak ettiğin bilgi varsa mevsim işçilerine sor, istanbul medeniyetine kalkan kamyon varsa atla gel, birince elden göstereyim, anlatayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 abi aklıma geldi axedice ı görünce. Ciddi tutabilir bu fikir. Çalmayın. Köri soslu tantuni. Koyacaksın cihangire. Hipsterlar kapışacak filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Abi insanlar hala tv nin input lagini bokunu pusurunu unutuyolar o beni yoruyo. Zorlamayin abi salona oyun getircez diye. Gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Input lag ps4 için de geçerli. Güzel bir TV alırsan gayet yeterli olur. Her zaman PC daha iyi tabiki. Büyük ekranda harita kontrolü bile zor ama olmaz değil. Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Input lag mı? Bright sen misin? meanwhile körili tantuni harika fikirmiş lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ps4'de minimal seviyede bile input lag yaşamıyorum ben, TV ile alakalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 TV ile alakalı o direk. gerçek panel hz i ile alakalıydı sanırım. Burada daha iyi bilenler vardı. 1-2 konuda detayşı yazılmıştı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 daha iyi bilen dedigin Esh zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar