Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok kaptanı demiyorum ya, kaptan elinin ayarına hakim de winter soldier'ın kolundan bahsediyorduk. trans moddayken bile vurup delmesi gereken insanlar kurtuluyor hep tony gibi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Vibranium alloy.
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ulan yazdim yazdim yanlislikla tabi kapattim. yeni izledim ben bunu, bikac gun oldu. basima birsey gelmeyecekse begenmedim konu "buck benim arkadasim, onu size yedirtmem"le baslayip "buck tony'nin anasini babasini oldurmus"le bitti. hani civil war?
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Winter soldier'ın kolu Vibraniumsa Tony nasıl kopardı bu kolu?Madem zırhından attığı enerji vibraniumu delebiliyor,kaptanın kalkanını da parçalaması lazımdı.Kimse kopan kolun kritiğini yapmamış ayıp ayıppp :)
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 o kadar fantastik bişi değil onun kolu. sağlam güzel celik işte
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 alloy, saf degil.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=fvLw021rVN0
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Barathrum said: Winter soldier'ın kolu Vibraniumsa Tony nasıl kopardı bu kolu?Madem zırhından attığı enerji vibraniumu delebiliyor,kaptanın kalkanını da parçalaması lazımdı.Kimse kopan kolun kritiğini yapmamış ayıp ayıppp :) Rus tankı ve panzer mermisi muhabbeti işte. Zırh kalınlığı yerine ergonomisini değiştirerek mermilerin delmesini engellemişler ya aynı benzer bi durum vardır belki yansıtma, delinmeme muhabbetinde
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Daha basiti var . Kolu kopardığı bölge vibranium değildir , düz bölmedir , kalkan komple vibranium.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 http://www.theverge.com/2016/7/6/12105752/new-iron-man-riri-williams-marvel-comics aahahahahahahhahahahahahahahhahaha abi su sacmaliklara girmeseler keske
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Malum yerlere düşmüş bluray'i.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bu film Avengers'tan çok daha iyi, Avengers'ın yapmaya çalıştığını bu film başarmış çoklu kahraman odağıyla. Ama evet, Winter Soldier ise bu filmden kat kat daha iyi.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 süper film ama civil war dan ziyada ufak bir tatsızlık var düzeltiriz tadında olmuş
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 abı aylarca suren inisli cıkıslı gerilla manevralı devasa negative zoneda hapishaneli falan civil war deil işte. sabah baslıyo aksam bitiyo. hoş bitmiş deil hiç bişi
Öne çıkan mesajlar