Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok kaptanı demiyorum ya, kaptan elinin ayarına hakim de winter soldier'ın kolundan bahsediyorduk. trans moddayken bile vurup delmesi gereken insanlar kurtuluyor hep tony gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Vibranium alloy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ulan yazdim yazdim yanlislikla tabi kapattim. yeni izledim ben bunu, bikac gun oldu. basima birsey gelmeyecekse begenmedim konu "buck benim arkadasim, onu size yedirtmem"le baslayip "buck tony'nin anasini babasini oldurmus"le bitti. hani civil war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Winter soldier'ın kolu Vibraniumsa Tony nasıl kopardı bu kolu?Madem zırhından attığı enerji vibraniumu delebiliyor,kaptanın kalkanını da parçalaması lazımdı.Kimse kopan kolun kritiğini yapmamış ayıp ayıppp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 o kadar fantastik bişi değil onun kolu. sağlam güzel celik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Bursa çeliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 alloy, saf degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=fvLw021rVN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Barathrum said: Winter soldier'ın kolu Vibraniumsa Tony nasıl kopardı bu kolu?Madem zırhından attığı enerji vibraniumu delebiliyor,kaptanın kalkanını da parçalaması lazımdı.Kimse kopan kolun kritiğini yapmamış ayıp ayıppp :) Rus tankı ve panzer mermisi muhabbeti işte. Zırh kalınlığı yerine ergonomisini değiştirerek mermilerin delmesini engellemişler ya aynı benzer bi durum vardır belki yansıtma, delinmeme muhabbetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Daha basiti var . Kolu kopardığı bölge vibranium değildir , düz bölmedir , kalkan komple vibranium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 http://www.theverge.com/2016/7/6/12105752/new-iron-man-riri-williams-marvel-comics aahahahahahahhahahahahahahahhahaha abi su sacmaliklara girmeseler keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 çizgi roman ne kötü bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Malum yerlere düşmüş bluray'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 ne cillop film bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 2 daha güzel bundan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Bu film Avengers'tan çok daha iyi, Avengers'ın yapmaya çalıştığını bu film başarmış çoklu kahraman odağıyla. Ama evet, Winter Soldier ise bu filmden kat kat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 süper film ama civil war dan ziyada ufak bir tatsızlık var düzeltiriz tadında olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 abı aylarca suren inisli cıkıslı gerilla manevralı devasa negative zoneda hapishaneli falan civil war deil işte. sabah baslıyo aksam bitiyo. hoş bitmiş deil hiç bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar