Remus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Doğru düzgün bir spiderman dizisi/filmi yapıp daredevil'e bağlasalar ne güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 axedice said: Ne olsaydı redeagle, birbirlerini öldürüp franchise ı bitirseler miydi? Olabilir. Eğer birinin ölmesinden bașka kalıcı sonuç yaratacak bir hikaye düșünme zahmetinde bulunulabilirse o da olur. İsteyince olmayacak iș yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 film bekledigimden çok daha iyiydi. Ama tahmin ettigim gibi mevzu kesinlikle Civil War skalasında da değildi. Ama iyiydi yani, havaalanı combatı dısında cringe yemedim, ama o trailerlarda birbirlerine kostukları sahne film içinde de çok kötüydü. Cap yine en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 axedice said: Ne olsaydı redeagle, birbirlerini öldürüp franchise ı bitirseler miydi? Ya ben sunj batmanvssuperman icin cok istedim ama yapmiyor keratalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 film baya iyi civil war değil ama keske he killed my mother kısmında bi martha sakası yapsalardı lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 xunn said: havaalanı combatı cringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 axedice said: xunn said: havaalanı combatı cringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Thanos ilk dayagi atinca barisirlar. O degil de, kafasina mind gem'i takmis, bu neyin nesi demesi guldurdu beni. Kafada mind gem olmasi zaten batiracak sizi. Causation iste =) Ayrica, Aunt May cok iyi kullanilmis =) Az gorundu ama Peter Parker cok iyi uyarlanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ben de beğendim ya, çok güzel vakit geçirtti aunt may DAYUM GURL http://1.bp.blogspot.com/-PrvQzCwG63k/T2Z9fpQ-OOI/AAAAAAAAA1o/iGzc2P7v9MY/w1200-h630-p-nu/friday-damn-gif.gif en iyi marvel filmlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 spiderman çok iyiydi ya (tu) ayriyetten daha 6 aylık gücü olmasına rağmen hepsinin eline verdi.vision ve scarlet dışında en güçlü karakter oydu herhalde.ant man de aynı şekil baya iyiydi hele büyüdüğü sahnede bağırması ve o gözleri güldürdü beni asfhkasbf ama oda daha toy belli ki paso büyüyüp küçülmesini beklerdim. thanos a karşı bu iki eleman kilit rol oynar.olacaklar mı o filmde bilmiyorum gerçi ona karşı tüm marvel karakterlerinin olması gerekiyor :P birde iron man in kalbinde sıkıntı var sanırım yada daha panik atak sorunundan kurtulamadı.sürekli sol kolum uyuşuyor diyip durdu filmde.sonra ki avengers filminde olup olmayacağı kesin değil sanırım ama olursa gg olacak gibi geliyor bana.kendisini bir şekil feda edebilir.hem yaşı da baya ilerledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 xunn said: film bekledigimden çok daha iyiydi. Ama tahmin ettigim gibi mevzu kesinlikle Civil War skalasında da değildi. Ama iyiydi yani, havaalanı combatı dısında cringe yemedim, ama o trailerlarda birbirlerine kostukları sahne film içinde de çok kötüydü. Cap yine en iyi. quipfest olarak geçiyor zaten havaalanı ama yine de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 GERGE said: Thanos ilk dayagi atinca barisirlar. >:D< >:D< >:D< >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 film benim listemde guardians of the galaxy yi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Aunt May yürek hoplattı kafam çok karıştı. Onlarca yıldır şevkatin, anaçlıgın sembolü milf olunca bi vertigo yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 milf deilki. ben le may'in cocukları yok. cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 xunn said: Aunt May yürek hoplattı kafam çok karıştı. Onlarca yıldır şevkatin, anaçlıgın sembolü milf olunca bi vertigo yiyosun. yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Cuce said: milf deilki. ben le may'in cocukları yok. cahil. Aktris her milf thread'in kraliçesi cahil. Milf deyince akla ilk gelen abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 onun bir filmi var uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 eskiden ne olduğunun onemi yok. bugunden sonra aunt may. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ağır sıpoylırlı paul ruddla spidey gelene kadar bok gibi bişey izledik. ben hiç böyle beğenmedim mesajı atmam genelde. bi filme bok atana da sinirlenirim falan. ama filmin ilk 1 saatinde kendimi kesiyodum sıkıntıdan. hadi abicim hadi artık falan diye diye izledim. ha sonrasını baya beğendim. villianı inanılmaz beğendim. 'kimler denedi öldürmeyi öldüremedi ben mi öldürcem amk? birbirlerini yesinner' şeklinde. hatta sonra kendini öldürmeye kalkması falan. filmin ikinci yarısı çok iyiyken ilk yarısı nasıl bu kadar kötüydü aklım almeyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 xunn said: Aunt May yürek hoplattı kafam çok karıştı. Onlarca yıldır şevkatin, anaçlıgın sembolü milf olunca bi vertigo yiyosun. büyük gücüm, marisa tomeiyi getirsin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Vingthor said: xunn said: Aunt May yürek hoplattı kafam çok karıştı. Onlarca yıldır şevkatin, anaçlıgın sembolü milf olunca bi vertigo yiyosun. büyük gücüm, marisa tomeiyi getirsin istedim. >mfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 https://i.imgur.com/SsLdpit.png ahhsdfgdfghdfghfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 SKLHDGFLJKSHDGSDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar