Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Captain America: Civil War (2016)

scorch

Öne çıkan mesajlar

film bekledigimden çok daha iyiydi. Ama tahmin ettigim gibi mevzu kesinlikle Civil War skalasında da değildi. Ama iyiydi yani, havaalanı combatı dısında cringe yemedim, ama o trailerlarda birbirlerine kostukları sahne film içinde de çok kötüydü.

Cap yine en iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Thanos ilk dayagi atinca barisirlar.

O degil de, kafasina mind gem'i takmis, bu neyin nesi demesi guldurdu beni. Kafada mind gem olmasi zaten batiracak sizi. Causation iste =)

Ayrica, Aunt May cok iyi kullanilmis =) Az gorundu ama Peter Parker cok iyi uyarlanmis.

Sosyal ağlarda paylaş

spiderman çok iyiydi ya (tu) ayriyetten daha 6 aylık gücü olmasına rağmen hepsinin eline verdi.vision ve scarlet dışında en güçlü karakter oydu herhalde.ant man de aynı şekil baya iyiydi hele büyüdüğü sahnede bağırması ve o gözleri güldürdü beni asfhkasbf ama oda daha toy belli ki paso büyüyüp küçülmesini beklerdim.

thanos a karşı bu iki eleman kilit rol oynar.olacaklar mı o filmde bilmiyorum gerçi ona karşı tüm marvel karakterlerinin olması gerekiyor :P

birde iron man in kalbinde sıkıntı var sanırım yada daha panik atak sorunundan kurtulamadı.sürekli sol kolum uyuşuyor diyip durdu filmde.sonra ki avengers filminde olup olmayacağı kesin değil sanırım ama olursa gg olacak gibi geliyor bana.kendisini bir şekil feda edebilir.hem yaşı da baya ilerledi

Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

film bekledigimden çok daha iyiydi. Ama tahmin ettigim gibi mevzu kesinlikle Civil War skalasında da değildi. Ama iyiydi yani, havaalanı combatı dısında cringe yemedim, ama o trailerlarda birbirlerine kostukları sahne film içinde de çok kötüydü.

Cap yine en iyi.

quipfest olarak geçiyor zaten havaalanı ama yine de fena değil
Sosyal ağlarda paylaş

ağır sıpoylırlı

paul ruddla spidey gelene kadar bok gibi bişey izledik. ben hiç böyle beğenmedim mesajı atmam genelde. bi filme bok atana da sinirlenirim falan. ama filmin ilk 1 saatinde kendimi kesiyodum sıkıntıdan.

hadi abicim hadi artık falan diye diye izledim. ha sonrasını baya beğendim. villianı inanılmaz beğendim. 'kimler denedi öldürmeyi öldüremedi ben mi öldürcem amk? birbirlerini yesinner' şeklinde. hatta sonra kendini öldürmeye kalkması falan.

filmin ikinci yarısı çok iyiyken ilk yarısı nasıl bu kadar kötüydü aklım almeyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...