Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Old Man Logan'ın Türkçesi varmış ya la, 25TL hem de... boşuna 70 bayılacaktım amazondan... çevirisi nasıl acaba, gerekli şeyler basmış gerçi iyidir mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vOLmuLM14LQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EBnqrfMirnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 df said: civil war dan sonra bakarım ona da şimdi ilk sayıdan başladım civil war a. marvel kendisi vermiş sitesinde order iyiymiş. http://marvel.com/comics/discover/114/civil-war-the-complete-event ilk sayfadan bi beyin error verdi sağdan sola gidince de alışırım artık soldan sağa gitmeye =) hep manga okumanın zararları =P suna baktim da, civil war diye 1000tane var. hic bilmeyen bi merak edip okuyayim diyen napicak, hepsi direkt %100 baglantili mi? fantastic four falan var bi de aralarda, hic sevmem. orumcek var, aramiz limoni. alir okurum dedim, baktigima pisman oldum su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ben de daha çoğunu okumadım ama okuduklarım bağlantılı. mesela spiderman bölümünde stark gelip tarafına çekiyor fln mevzuyu anlatıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Civil war u da cilt cilt turkce bastilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 https://45.media.tumblr.com/f9b982741f906b634a7e54e66ef3ae78/tumblr_o4307i7uQw1qirfdxo1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 gif hahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Lopeth said: https://www.youtube.com/watch?v=vOLmuLM14LQ LAN JSKBFKDSSGLSDKGFSDGFSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 >Born in poverty >Fraught with sickness >Social outcast >Loses father to war >Loses mother to disease >Maintains an unwavering dedication to his ideals of justice >Earns the opportunity to fight for his country >Over the course of this, loses his best fried and is ultimately uprooted and outlives all his peers and the world he's grown into >Brought back to life into a strange land, to learn that his ideals have long died and are now viewed as relics, and that the world has become progressively worse since then >Forced into battle, in the process making new allies and rediscovering his purpose to defend the world >Grows increasingly jaded with the manipulative aspects that permeate modern justice >Learns that his old enemies have corrupted the institution he's fighting for and seemingly purges them >Learns that his best friend, the last shred of his old life, has survived, but been subjected to unspeakable torture and reshaped into a monster by the very tyrants they sought to vanquish >Manages to restore a fraction of his sanity, but loses him to the world >Dedicate himself to ridding the world of his enemies, to the point he foregoes any semblance of normalcy and accepts that he is fated to fight until the day he dies, having outgrown his own chances of happiness >Now his escalating mistrust of the government he represents will boil to the point he'll become an enemy of the only people he has been able to call "friends" since his rebirth and the people that he is dedicating himself to defend >Also is a virgin Being Captain America is suffering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Peki bu Gizli İstila'nın öncesi için ne yapmak gerek. Civil War da temelleri atılmaya başlanılıyor falan deniyor da sanırım pek bir şey okumaya gerek yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 quixef said: Bone said: ben demişim ki: "iron man kapitalist, tüketimin sınırsız özgürlüğünü savunuyor ama aslında sağcı" sen demişsin ki: "klasik sagci cumhuriyetci kanat ise MUH SECOND AMENDMENT modunda devlet hayatimiza girmesin limitlemesin diyor" benzeri şeylerden bahsettiğimizi göremeyip kişisel boyuta indirgemeyi düşünüyorsan, bence sen görüşlerini facebook'a bile yazma. Bone ya Civil War ı bilmiyorsun ya da okumayı bilmiyorsun. Civil War da Iron Man superhumanların devletçe register edilmesinden yana, bir başka deyişle Laurelin in dediği anlamda "hayatımıza karışmayın" sağcısı olan Captain America. Dolayısıyla aynı şeyi değil tam ters şeyleri söylüyorsunuz. Gl hf. ya şu "sırf laf sokayım da namım yürüsün" triplerden o kadar sıkıldım ki. cidden quixef, anlatacağım varsa ifade et, yoksa suçlama ve ad hominemlerle tepki çekmeye çalışma. ben "sağ-sol ayrımları düşündüğümüz kadar siyah-beyaz ayrılabilen şeyler değil" demişim. laurelin de aynı şeyi demiş. anlamadığınız ya da anlatamadığım ya da göremediğiniz nokta şu: amerika'da sağ kanat devletin kurallarının kişisel özgürlüklerden üstün olduğuna inanır, bu yüzden ateistlerin veya lgbt haklarını pek önemsemezler ancak "silahlanma, tüketme, kendini koruyabilme" gibi hakların üstünde dururlar. amerika'daki sol kanat ise bireyin yaşamı üstündeki haklara çok takıktır, ırkçılık, homofobi, inanç özgürlüğü gibi şeyler, ama silahların ve eğitimin devletin kontrolü altında olmasına inanır. yani bi taraf mutlak özgürlük bi taraf mutlak devlet kontrolü savunuyor değil. kaldı ki horseshoe theory, sağ ve sol'un uçlara gittikçe eğrilip birbirine yaklaştığını izah eder. misal, "teröristleri durdurmak için herkesin telefonu dinlensin mi" diye bir referandum çıksa, cumhuriyetçiler buna evet diyecek, liberaller ise hayır. bu durumda da captain america hayır diyenler arasında, cumhuriyetçiler ise evet. eğer bu meseleyi tartışmak istiyorsan tartışırız, yoksa sana gl hf. gg Laurelin said: hayir birde tony futurism furyasi yokken futurist olmus bir adam, elon muska bosuna IRL tony stark demiyorlar :P captain ise direk cumhuriyetci kafasi iste üstteki dediklerim sana da gelsin. elon musk'a tony stark denmesinin başka sebepleri var. ama tony stark pek de barışçıl bir adam değil. düşünmeden gidip başka bir ülkenin topraklarında savaş çıkarabilir. captain'da bu yok. zaten elon musk civil war'a neden olan yasaya evet demezdi. sırf bilim gelişsin diye kendi şirketinin patentlerini halka açan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Tony'de gidip random savas cikarmiyo wukanda haric orasida ulke degil zaten ebola continent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 edit: yanlış okumuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Sparkcaster said: ... >Also is a virgin Being Captain America is suffering. sonuna gelene kadar o kadar da kotu degildi. kac yasinda bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Cok irdelemişsiniz kaptan hakli tony haksiz yavsak hain pis kaptanin gotunun kiliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=4cR6Xa6fEAg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=HWxGzxMAGX0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Şimdiye kadar çıkan eleştirilere göre film çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=wajZX4nkjyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 KenshinHimura said: Cok irdelemişsiniz kaptan hakli tony haksiz yavsak hain pis kaptanin gotunun kiliyiz Çizgiromandakiyle aynı sebepten çıkacaksa kavga (gerçi tam öyle olmayacak dediler) mantıklı bakınca kaptan sonuna kadar haklı, ama Tony'nin götünün kılı olduğumdan Iron Man'ciyim ben yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 kaptanin silah yasalarina MAH SECOND AMENDMENT BIAAAATTCH diye itiraz eden rednecklerden fakri yok gozumde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 gözüne sıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 captain america kafa olarak lame bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar