Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonlar Ay'da Reklam Filmi Çekecek


akirafes

Öne çıkan mesajlar

[video]https://youtu.be/NRMiAFrTDDY?feature=oembed" width="459">




Japon eczacılık şirketi Otsuka tarafından üretilen spor içeceği Pocari Sweat’in Ay’da reklam filmi çekilecek ilk ticari ürün olacağı belirtildi.

Global Post haber sitesine göre Otsuka yetkilileri, reklam filmi için Amerikan uzay şirketi Space EX ile anlaştı. Reklam filmi için greyfurt aromalı içeceğin toz hâli, uzay yolculuğu için özel olarak tasarlanan bir kilogramlık titanyum bir kutu içinde Ay’daki Bürg kraterine gönderilecek. İçeceğin uzay yolculuğu da 2016’da gerçekleşecek.

Pocari Sweat’ten yapılan açıklamada, reklam filminin amacının çocukları astronot olup Ay’daki ‘terk edilmiş içeceği’ bulmaya teşvik etmek olduğu belirtildi. Ancak toz hâlindeki içeceğin tüketilebilmesi için Ay’da öncelikle su da üretilebilmesi gerekiyor. NASA’ya göre de bu işlem 2018’dan önce mümkün olmayacak.

Öte yandan Ay’a gönderilecek Pocari Sweat kutusunun bir ‘zaman kapsülü’ görevi de göreceği belirtiliyor. Zira kutuya, ‘gelecek nesillere iletilmesi için’ Japon çocukların yazdığı notlar da yerleştirilecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doreamon diye bi çocuk çizgifilmi var bizim kanallarda da gösteriliyor, böyle gtünden süper tech gadget çıkaran anthropomorph bi kedi var gerzek bi ilkokul çocuğunun arkadaşı falan standart anime saçmalıkları.

Geçen günkü bölümde yoktan küçük bi dünya yarattılar gerçek dünyanın var oluşunu göstermek için. Önce toz ve gaz bulutu, sonra soğuyor yavaştan karalar oluşuyor su oluşuyor hayat oluşuyor falan, hayır bide anlatırken yok hadean jeolojik dönemi yok şimdi paleozik döneme geçtik vs. Hedef kitle : ilk okul çocukları. 7 günde dünyayı yaratıp pazar dinlendi yok, cennetteki elma ve kaburga kemiği yok, çatır çatır bilimsel bi dille ama çocukların da anlayabileceği şekilde anlatmışlar.

Haliyle evet bu çocuklar aya gidecek, bu çocukların vizyonu olacak, evrenin zenginliklerinden de bunlar faydalanacak. Malumu bi de ben ilam edeyim dedim. Bu da gifim.

http://www.ads.pr/upload/iblock/80d/captain-obvious.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

eklam filminin amacının çocukları astronot olup Ay’daki ‘terk edilmiş içeceği’ bulmaya teşvik etmek olduğu belirtildi.


vizyona bak.


http://animehop.com/wp-content/uploads/2015/02/evangelionspearoflonginus.jpg

https://pbs.twimg.com/media/Br9wMhrIcAEIljK.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=RF59-SNAi-s
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...