Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 lord deno sordu cevap verin manyak mısınız? 20 lirama kıyıp ori almadımda piratelıyorum adam ne yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben öyleyim valla inkar etmicem, almadan yapamıyorum sonra oynayamıyorum da, bekliyorum böyle guide muide çıksın da oyunu hatasız herşeyi görerek, toplayarak oynayayım diye. sorunluyum evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bir intervention zamanı geldi sizle, iyice rayından çıktınız utanmasanız train simulator bile alacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 açık söliyim bende araba tamircisi simülatörünü merak etmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 -Deno- said: bir intervention zamanı geldi sizle, iyice rayından çıktınız utanmasanız train simulator bile alacaksınız ben almistim zamaninda onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Lectre said: controller aldım oriyi piratelıyorum emek hirsiziyim. :< FTFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Hiçbişi almadan geçirdim. Kendimi ve libraryimde oynanmadan yatan 500 oyunu kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Madcat said: -Deno- said: bir intervention zamanı geldi sizle, iyice rayından çıktınız utanmasanız train simulator bile alacaksınız ben almistim zamaninda onu. rock simulator vardı onunla pack yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 knox said: Lectre said: controller aldım oriyi piratelıyorum emek hirsiziyim. :< FTFY lanet olsun indirdiğimede controllerada, yemek yiyemedim, hayat enerjimi emdi derken sudan kaçma geldi tree, hayatımda bir oyunda bu kadar eğlenmedim, sonra 100 kere ölürken bile eğlendim ve en son geçtiğimde orgasm oldum. hayatında eline ilk defa controller alan birisini controllera dirk alıştırıyor oyun eheheh, tamamım artık gogo rocket league Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ori çok güzel di mi lan öyle benziyo, diğer sale'e kadar bekliyim mi payrıtlıyım mı bilemedim. @hollwanderrr öküz simulator bulsaydım onla birleştircektim ama bulamadım kanka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Madcat said: -Deno- said: bir intervention zamanı geldi sizle, iyice rayından çıktınız utanmasanız train simulator bile alacaksınız ben almistim zamaninda onu. BonePART said: açık söliyim bende araba tamircisi simülatörünü merak etmedim değil çocukluğunuzdan başlayalım. babanızın aldığı plastik kamyonetlerin arkasına kum koymayıp kendiniz biniyor ve arkadaşlarınıza sırtınızdan ittiriyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 hiçbir şey almadım indirimde kendimi tebrik ediyorum.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bi tek grim fandango remastered aldım. 3-5 lira bi şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 deno çocukken de şişmandım binemezdim kamyona falan sdnfjlksdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Flight Simulator X South Park Injustice Common Sense aldım ben de sadece. Gururluyum :( Noelde FM'yi garanti alacağım. Sonrasına karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Madcat said: deno çocukken de şişmandım binemezdim kamyona falan sdnfjlksdg. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 mal gibi witcher'ı almadım bu arada g2a da satılan 10x random steam keylerin içinden 100 liralık oyun keyleri falan çıkabiliyor mu yoksa sadece baş mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 20 gün sonra yılbaşı indirimi var heyecan yapmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 imamizer said: bi tek grim fandango remastered aldım. 3-5 lira bi şeydi. Tamı tamına 6 TL idi!!! bu arada maceracı iseniz http://store.steampowered.com/sub/44162/?snr=1_7_7_weeklongdeals_150_1 şu bundle güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 horacegoesskiing said: talos principle al gitsin daha belanı mı istiyosun. bu mesajı görüp almıştım ben de, sayenizde oynadım mersi. çok makbule geçti =P diken diken tüyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Darksun said: imamizer said: bi tek grim fandango remastered aldım. 3-5 lira bi şeydi. Tamı tamına 6 TL idi!!! bu arada maceracı iseniz http://store.steampowered.com/sub/44162/?snr=1_7_7_weeklongdeals_150_1 şu bundle güzel :D enpara ile 3.875 tl'ye geliyor hmm cok para ama alıcam yine de sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 FM niye indirime girmedi :( Daily girer tahminen de %33 olacak gibi duruyor. Kliksa'dan kutulu alsaydım keşke 35TL'ye plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bu başlığı civcivhead hortlatmış yanlış yerden yazıyoruz asdf fm'e gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar