-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sürekli steam'e bakıp, "gaben yapmış ya" demeyin, yeni fikirler üretebilin diyedir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Vınn diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Lan 1 kez de şu redit neyin merak edip girmedim. paticik iyi ya. güzel. serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sadman said: TL'na şeklinde açılımına göre ek getirmeler var asıl en beteri. O değil de, 2 ayda 760 mesaj, günde ortalama 12.6 mesaj atmışsın vay emenike. cinli tuttum, mesajlarimi onlar atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 noluyor lan challange a mı giriştiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 coluk combalak sahibi adamim, challenge'la isim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 e hepimiz öyleyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 paticik deyince gay forumu zannediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yok lan bizim arkadaş işyerinde istanbulda etli çiğköfte diye aratmış ilk biz çıkmışız girmiş okumuş falan dsasdsdf normie gibi hissettim kendimi bi süre, geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 reditte ii ya digerlerinden baya ustun KuddusiMavra said: Lan 1 kez de şu redit neyin merak edip girmedim. paticik iyi ya. güzel. serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ben de balık çokrbası somon kafa diye armıştım en üstte yıllar önce kendi yazdığım tarifi gördüm :P ülen dedim kim bilir kaç kişi okudu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 reddit cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 reddit mesela bende de öyle ufkumu açan eğlendiren bir etki yapmadı. niye bilmiyorum. gün içinde girerim 5-6 defa da ne bileyim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bende elektrik alamadım kendisinden. bir pati gibi ten uyumu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Reddit eve online kismi fena degilya. Kugu kapandiktan sonra tum shitposting vs oraya tasinmisti da bu son zamanlarda kotu ama biraz sanki bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 reddit gayet güzel. subreddit neyle alakalıysa hakkındaki her türlü güncel bilgiyi buluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 hatta insanların yine konu hakkında seslerini duyurması için de gayet güzel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 reddit bayaa keyifli de, web interface'i çok kötü. ialien diye bi tablet uygulaması var, oradan gazete gibi her gün okursun, öyle güzel bi app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 idilik said: Fransuxa said: bence yanlışınız var. 9gagden tutun dahi olmazki ya. olmamalı. ki ayrı. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 lesser cehalet elemental adam her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 garanti bankası olaraktan bizde de aynı durum var. şayet ben memnunum. kapamasınlar işte ne güzel. yemişim tanınırlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bizim şirkette paticik engelli :) ama ekşisözlük açık. Where is your god now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 tanınıp napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: tanınıp napcaz yazmaya gelmiştim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 sipeyskeyk said: Bizim şirkette paticik engelli :) ama ekşisözlük açık. Where is your god now? engelli ise nasil giriyorusun. eger eksi acik paticik engelli ise admin sürekli girilen sitelere bakmistir. bu cok giriyor diye kapamistir. ayrica patrona info maili atmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar