Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Yaz sufi iyi yanını da kötü yanını da. Sam oyunu değil beni suçluyor ne de olsa insanları falan hep ben etkiliyorum asd. Sen rahat rahat yazabilirsin yani.

Baltalanan skill sistemini beğendin mi mesela? Lan en azından skyrim gibi olsaydı dedin mi? Factionların sığlığından rahatsız olup 3 yaşında çocukların bi tık üstü derinlik istedin mi? Diablonun hikayesini daha iyi işlemişlerdi, üstüne multisi de vardı diye geçti mi içinden? Evrensel kötülere girmiyorum bile bak. Seni zor durumda bırakmak istemem çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

burak'çım hepsini dedim. daha fazlasını da dedim. özellikle diyalog flexibilitesi çok önemliydi benim için. en çok ona bozuldum mesela. hiçbir sequelin dumb down yapılmış, kırpılmış hiçbir şeyinden şimdiye kadar mutlu olmadım, bunda da mutlu olmadım. ama eğlendim mi? eğlendim. önceki fo'lardan daha mı az eğlendim? evet daha az eğlendim. keşke böyle yapmasalar mıydı? evet yapmasalardı. ama yapıcak bişey yok. biz gözümüzü yırtsak da malesef bir avuçuz koca bir sektör hedef kitlesi içinde. zaten de bu yüzden daha az bütçeli amatör ruhlu oyunları desteklemeye karar verdik az çok olumsuz yönleri falan olmasına rağmen. arada bir onlardan bize göre bi şeyler çıkar da keyfimize bakarız diye.

teslim oluyorum yani sisteme. isyan isyan nereye kadar? ömrüm tükendi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

burak'çım hepsini dedim. daha fazlasını da dedim. özellikle diyalog flexibilitesi çok önemliydi benim için. en çok ona bozuldum mesela. hiçbir sequelin dumb down yapılmış, kırpılmış hiçbir şeyinden şimdiye kadar mutlu olmadım, bunda da mutlu olmadım. ama eğlendim mi? eğlendim. önceki fo'lardan daha mı az eğlendim? evet daha az eğlendim. keşke böyle yapmasalar mıydı? evet yapmasalardı. ama yapıcak bişey yok. biz gözümüzü yırtsak da malesef bir avuçuz koca bir sektör hedef kitlesi içinde. zaten de bu yüzden daha az bütçeli amatör ruhlu oyunları desteklemeye karar verdik az çok olumsuz yönleri falan olmasına rağmen. arada bir onlardan bize göre bi şeyler çıkar da keyfimize bakarız diye.

teslim oluyorum yani sisteme. isyan isyan nereye kadar? ömrüm tükendi :D

işte beklediğim yorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu arada "her şey çok güzel, çok başarılı, çok mükemmel, şahane, çünkü AAA oyun, satıyorsa o zaman iyidir gerisi sizi ilgilendirmez" tarzı yaklaşımları o kadar yanlış ve hatalı buluyorum ki...

mesela oyunda Diamond City Radio'yu dinlerken (çoğu şarkı Fallout 3'ten) aklıma Three Dog geldi. çok iyi düşünülmüş eğlenceli bi radyocuydu bence. şu anki radyoda sunuculuk yapan adamı sürekli dövüp hırpalayıp kafasına sıkasım geliyor. bu kadar mı sıkıcı sunuculuk olur lan.
şu bile Fallout 3'ün gerisinde olmuş.

Three Dog'dan gelsin:
"Hey everybody, this is Three Dog, your friendly neighborhood disc jockey. What's a 'disc'? Hell if I know, but I'm gonna keep talkin' anyway!"
"People of the Capital Wasteland! It is I, Three Dog, your ruler! Hear me, and, obey! Oh, sorry, that's that, OTHER, radio station."
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Sam said:

trade route kurdurman lazım köylü seçip ama çok kullanışlı. düzinelerce yeri öyle bağladım, hiç malzeme taşımaya gerek kalmıyor inşaat için.

bu trade route'u nasıl kuruyoruz bu arada?

imar ekranında, gözüne kestirdiğin birinin üstüne tıkladığın zaman, alta seçenek çıkıyor, onu seçtikten sonra gideceği yeri listeden seçiyorsun.

ayrıca yanlış anlamadıysam, bu adamlar ilk seçtiğin yerin nüfusuna kayıtlı oluyorlar, yani bir yerleşimden birden fazla kişiyi bu göreve atamak sağlıklı olmuyor, sonra nüfus var gözükmesine rağmen ortalarda adam kalmıyor, bu yüzden ben tek bir yol üzerinden bağlamaya gayret ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarı ile herşeyi yapabiliuyorum fakat kendi çantama transfer edemiyorum bu köprüleme işi olduğunda.
Sam said:

Absolut said:

Level kaçta bitirdin?

Yaşam merkezleri arası malzemeleri taşıma perkinş verdiğiniz zaman (karizmadan) bir anda eşiyleniyor mu bütün merkezler nasıl çalışıyor değermi kasmaya falan?

trade route kurdurman lazım köylü seçip ama çok kullanışlı. düzinelerce yeri öyle bağladım, hiç malzeme taşımaya gerek kalmıyor inşaat için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...