Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Difficulty - Dmg Done | Dmg Taken V.easy 2x | .5x Easy 1.5x | .75x Normal 1x | 1x Hard .75x | 1.5x V.Hard .5x | 2x Survival .5x | 2x Böyle bi yazı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 garbage da post kasilmiyo ben yine burda yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 soldaki dmg modif., sağdaki mob hp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ben haterlık falan da kabul etmiyorum. Ben fallout 4'ü beğendim. Oynayıp bitirdim. Ekran kartı takamadım makineye sorun oldu. Takabilseydim ikinci bir karakter de açacaktım. Benim için ortada oyun kötüymüş meselesi yok. Ben wiçerı şu sebepten oynamıyorum falan da pek umrumda değil yani. Ben onu oynadım daha çok beğendim. Hiç de "aman ne olur oynayın, siz oynamazsanız oyunun eğlencesi kaçar" gibi bir derdim yok. Ama saçma argüman olunca o argüman saçmadır yani. F2'de power armor almak için gitmen gereken yer (interwebz'e göre) random dolaşmayla haritada çıkmayan nevarro üssü. Orayı haritada çıkarabilmen için oyuna başladığın yere kıyasla haritanın diğer ucundaki bir yere gidip belirli birileriyle konuşman lazım. Sonra oraya kıyasla haritanın öbür ucundaki yere gidip belirli biriyle konuşman lazım. Sonra girdiğin üste bir tane dolabın içindeymişmiş. Sen dünyayı baştan başa 2 kere kat etmen gerekerek, koca dünyada belirli bir kişiyle konuşma yoluyla açabildiğin bu olayı F4'ün PA'ı erken vermesiyle kıyaslarsan saçma olur. W1'de combat sol tuşa basmaktan ibaret ritm oyunuydu. Gelip 3'ün dodge'lu, roll'lu, parry'li, bombalı, tuzaklı, bıçaklı combatından iyi olduğunu söylersen kıçımla gülme hakkını rezerve ederim. Böyle şeyleri saçma olarak görmek için herhangi bir bloğa veya haterlığa ihtiyaç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bingildak said: soldaki dmg modif., sağdaki mob hp mi? Absolut'un verdiği tabloyu diyorsan üstündeki bilgiye göre soldaki verdiğin dmg, sağdaki sana verdiği dmg katsayısı (dmg'ın kendisi değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 güncellemiş mesajı şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 survivor'ın hissiyatı çok başka bu arada abso, tavsiye ederim. kombata girerken ölme korkusuyla giriyorsun. very hard ve önceki zorluklarda o korku yok. şeker gibi stimpack patlatıyorsun. o kadar fazla stimpack düşüyor ki, kullanmaya korkman gerekmiyor. craft'a girmesen bile böyle bütün medler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 tamam cok yazmayin gelince wot gelicek sonra alintili falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Redeagle said: W1'de combat sol tuşa basmaktan ibaret ritm oyunuydu. Gelip 3'ün dodge'lu, roll'lu, parry'li, bombalı, tuzaklı, bıçaklı combatından iyi olduğunu söylersen kıçımla gülme hakkını rezerve ederim. bunu bana söylememişsen sonrasını ignore pls. bana söylemişsen, w1 ile w3'ün combatını kıyaslamadım. 2 oyunu kıyaslamak 2 oyunun combatını kıyaslamak değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ya kim dediyse ona dedim. Ne bileyim şimdi witcher konusuna onu kim yazmış. Sen yazdıysan sana dedim. "1'in combatı daha iyi" yazan başkasıysa ona dedim. Oturup abuk ve yanlış kıyaslamalar yapılınca tepki gelir doğal olarak. Ben fallout 4'ü sevdiğim için kimse gelip ağzıma sıçmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ben hele bi harda geçeyim survivale bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 97 yilinda cimis oyunla 2015 yapimi oyunu karsilastirmak zorunda kalmaniz ne aci verici ama ya lol Nerdeyse 20 senede seri sadece kotuye gitmis rpg bazinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 abart abart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yes no sarcasm ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 eve w3 bomba, yağ sürüp sıvazlama falan var, ama kine ne faydası var? yağlama yaparak elde etiğin avantaj dövüşün zamanını kısaltmaya yarıyor ki, inv. den gerekli işlemi yaparak harcadığım zamana den bir zaman kazanma oluyor oda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 fifa 16 ya patch gelmis top kontrolunu falan duzeltmisler gol atmak zorlasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 1- fo2'de PA derken navarro'dan bahsetmedim bu arada ben. SF'e gidip vendor soyuyorsunuz o kadar. illa mk2'ye gerek yok, düz PA kafi. 2- w2 & w3 kombatı da daha kompleks w1'den doğrudur, lakin dansöz gibi dönmeli kombatı subjektif olarak ritm oyunundan kötü buluyorum. 3- sufi de söylemiş zaten, PA erken çıkıyor diye bir red yok, oyunu bunun otomatik olarak kötüleştirdiği iddiasına red var. 4- bölümden en çok ban yemiş adamın "moderasyon şöyle böyle kötü" veryansınları priceless. her hapse düşen masum zaten. "bile"yi sildim, yanlış anlam vermiş. ritm oyunlarında bir kabahat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ritm oyunlarının nesi var ya, crypt of the necrodancer gayet başarılı bir oyun. http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/247080/header.jpg?t=1447349778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Sam said: 1- fo2'de PA derken navarro'dan bahsetmedim bu arada ben. SF'e gidip vendor soyuyorsunuz o kadar. illa mk2'ye gerek yok, düz PA kafi. E tamam da yani oyunda SF'ya geldigin yer Navarro asamasi ile ayni yer. Sonuc olarak oyunun basinda SF'ya gitmek metagamingdir, oyun dizayni degil. Haritada bile acik degil bu yerlerin hicbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Sam said: 1- fo2'de PA derken navarro'dan bahsetmedim bu arada ben. SF'e gidip vendor soyuyorsunuz o kadar. illa mk2'ye gerek yok, düz PA kafi. onu hiç demiycektin sam. oyun dizaynını save scumming + meta gaming ile eşdeğer tuttuğun an büyük küfre girdin. tövbe et. kelime-i şehadet getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 eşdeğer tutmadım, dediğim ve ısrarla anlaşılmayan şey oyunun başlarında kuvvetli bir item alınınca oyun sırf bu sebeple kötü oyun olmuyor ısrar edildiği üzere. gidip bir diğer fo oyunundan örnek verdim, yoksa gidip mesela dlc blood dragon armor diyeyim mesela da1'den. oyunun ilk yarısını çok kolaylaştırıyordu ama bu oyunu kötü mü yapıyordu? hayır. başlığında millet ağladı mı? hayır. bu tarz itemları oyun başında vermek yanlış mı? yanlış. ama yok fo4'ü kötü ilan etmek için olabilecek her türlü kılı kırk yarmayı yapmak lazım yoksa geceleri gözümüze uyku girmez paticik başlığında herkes hemfikir olmadığı sürece. herkes tek fikir olana kadar durmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Eğer oyunun başında hediye edilen bir itemın, haritanın en uzak ucundaki aslında orada olduğunu bilmemen gereken bir şehre encounterlarda geri load ederek yürüyüp oradaki belirli bir dükkandan çalarak elde ettiğin itemla aynı olmadığını farkına varabiliyorsan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Press x to armor up'a takicaginiza duke nukem gibi her silahi efektif kullanabilme ozelligini elestirin bence. Oyuna kabak tadi veren kolay PA bulmak degil, o PA'u PA training ve str build olmadan giyebilmek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Gidip bi tane questline koyabilirlerdi PA kullanmaya hak kazanmak icin. Illa giymek isteyenler de str kasardi lvl up oldukca. Demo expert perki ve explosives X katsayisi olunca da mayin doseme ve defuse etmeye hak kazanabilirdi oyuncu. Ya kicimdan sallayarak daha iyi rpg mekanikleri ekleyebiliyorum oyuna bu nasil bi tembelliktir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar