Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

çünkü oyunu 1 kez bitirdin daha sonra yerini bildiğin için gidip oyunun başında aldın.defalarca load yaparak çünkü random düşman çıkarsa dövüşecek gücün yok. benim dediğim ufack bir eleştiriyi bile başka bir oyundan uç noktada örnek vererek savunmaya geçmen.

sorun oyunların iyi veya kötü olması değil bak . fo4 dünyanın en iyi oyunu olsa da sen haksızsın hep haksızsın. çünkü yapılan eleştiriye yanıt vermiyorsun büyük ihtimalle verecek yanıtın olmadığından.devamlı karşındakine saldıracak bişiy arıyorsun . fo4 ün güzel yanını anlatacağına başka oyunları kötülüyorsun. fo4 ü kötüleyenlere demediğin kalmıyor ama başka insanların beğendiği oyunlara "8shit tier" diyorsun rahatca.

ha bu arada ben fo4 ü kötüleyenler diyorum da senin diğer oyunlara yazdığın şekilde kötüleyen hiç yok. genelde oyun rpg değil ama zevkli deniliyor. umarım fo5 de konuşma seçenekleri(!) tamamen kaldırılır bioshock infinite gibi hikaye arada çıkan cutscene lerle anlatılır gerçek bir fps gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi osuranboğa gayet haklı.

benim ilk dakikadan power armor bulma üzüntüme de
"BULUYORSUN AMA SARJ YOK GİYEMİYORSUN Kİ" demiştin. yani ne kadar üzücü bir post. 20 yerden vurabilirim bu savunmanı.

ben zaten neden savunduğunu da anlamıyorum. daha ilk baştan neden böyle birşeye kalkıştık. hani axedice şimdi atlamasın blackice yine tartışmalarımıza laf ediyor diye. hayır tartışmak başka, savunmak başka. yani benim keyfim kaçtıysa pa buldum diye gelip oyuna bok atmayayım diye "sarj var da sanki giyebilcen" demek çok saçma. benim zevkim kaçtıysa kaçtı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımda bu bölüme bu kadar post atmadım abi. oyunu sevmezsem oynamam seversem oynarım. gelip savunmak, tartışmak bana saçma geliyor.

ilk kez de oyun bölümünde sam'i iş üzerinde gördüm, önyargım yok bişeyim yok. keşke dışardan kendini görebilsen.

elit uslüp ve dilbilgisiyle yazılmış fallacy'lerden ibaretsin malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

uç nokta değil, defalarca load yapılan birşey de değil. oyun üzerindeki etkisiyse DEVASA. burada kırık dökük bir PA var ve yakıtı çıkmıyor devamlı kullanabilmek için başlarda. ve dmg immune olunmuyor fo2 PA gibi endgame'e kadar.

onu giyince de kötü olmuyor fo2. zorluğu azalan başka bir deneyim. buna kötü oyun deyip bunu sebep göstermek saçma yani.

dahası ısrarla atladığın şey ben bunu zaten kendim eleştirdim. erken verilmiş dedim. core sıklığının ayarlanması lazım dedim. ama bunlar hep gözünden kaçmış nasılsa.

en çok cevabı ben veriyorum, verecek cevabı olmayanları sık sık görüyoruz işte "sam ile konuşmayın", "sam şöyledir onun lafına bakılmaz" vs gani gani dolu. açıklamalı, neden-sonuçlu, mekanikler üzerine argümanlı DÜZİNELERCE mesajımı bulabilirsin. hepsini görmemen imkansız. ayrıca başka oyunlarla kıyaslamak onları kötülemek değil, oyunlara çifte standart uygulayanlara karşı en normal cevap. fo2'de böyleydi deyince fo2 kötülenmiş olmuyor.

son paragrafında zaten dönüp dolaşıp ilk dediğime gelmişsin. oyunu oynamadan kafanda bir fikir oluşturmuşsun, buna göre mesajlara karşı tutum takınıyorsun. fo4'ü w3'ü kıyaslayıp yerden yere vursam dünyanın en iyi insanı olacaktım gözünde kesin.

black-ice birşey yok, biri eleştirir öbürü eleştiriye karşılık verir ya da vermez. isterlerse tartışırlar. acayip bir durum değil, foruma hoşgeldin. ben w3 combatını eleştirdim başlığında 10 kişi geldi savundu hemen. git orada onları da sorgula madem bu kadar rahatsız oldun.
Sosyal ağlarda paylaş

nesi exploit yahu? hayır sanki arroyo cave'de glitch bulup ışınlanıyoruz SF'ye. hepsi oyunun kendi mekanikleri içinde olan şeyler.

tek denebilecek şey "oyunu ilk defa oynuyorsan böyle birşey yapabileceğini bilmiyorsundur" olabilir, onun dışında exploit denecek bir durum yok. skyrim'de en başta gidip iyi birthsign taşını seçince de exploit mi oluytor yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

sam ve karşısındaki yekpare blok

Sam said:

Fo2 beşinci dakikasında power armorla geziyordum ben yakıtı bitmeyen.

Sam said:

fo2'de gugıl filan lafı geçmeyen bir devirde bulduk aldık PA'yı.

Sam said:

uç nokta değil, defalarca load yapılan birşey de değil.

Sam said:

nesi exploit yahu? hayır sanki arroyo cave'de glitch bulup ışınlanıyoruz SF'ye. hepsi oyunun kendi mekanikleri içinde olan şeyler.

tek denebilecek şey "oyunu ilk defa oynuyorsan böyle birşey yapabileceğini bilmiyorsundur" olabilir, onun dışında exploit denecek bir durum yok.

skyrim'de en başta gidip iyi birthsign taşını seçince de exploit mi oluytor yani?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...