Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 sam in kutsal oyun firmaları var onlara til uzatılmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ben kendim uzatıyorum zaten: paradox, creative assembly, bethesda, bungie ve niceleri. o lafı başkalarına saklasan daha hakkani olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 çünkü oyunu 1 kez bitirdin daha sonra yerini bildiğin için gidip oyunun başında aldın.defalarca load yaparak çünkü random düşman çıkarsa dövüşecek gücün yok. benim dediğim ufack bir eleştiriyi bile başka bir oyundan uç noktada örnek vererek savunmaya geçmen. sorun oyunların iyi veya kötü olması değil bak . fo4 dünyanın en iyi oyunu olsa da sen haksızsın hep haksızsın. çünkü yapılan eleştiriye yanıt vermiyorsun büyük ihtimalle verecek yanıtın olmadığından.devamlı karşındakine saldıracak bişiy arıyorsun . fo4 ün güzel yanını anlatacağına başka oyunları kötülüyorsun. fo4 ü kötüleyenlere demediğin kalmıyor ama başka insanların beğendiği oyunlara "8shit tier" diyorsun rahatca. ha bu arada ben fo4 ü kötüleyenler diyorum da senin diğer oyunlara yazdığın şekilde kötüleyen hiç yok. genelde oyun rpg değil ama zevkli deniliyor. umarım fo5 de konuşma seçenekleri(!) tamamen kaldırılır bioshock infinite gibi hikaye arada çıkan cutscene lerle anlatılır gerçek bir fps gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 abi osuranboğa gayet haklı. benim ilk dakikadan power armor bulma üzüntüme de "BULUYORSUN AMA SARJ YOK GİYEMİYORSUN Kİ" demiştin. yani ne kadar üzücü bir post. 20 yerden vurabilirim bu savunmanı. ben zaten neden savunduğunu da anlamıyorum. daha ilk baştan neden böyle birşeye kalkıştık. hani axedice şimdi atlamasın blackice yine tartışmalarımıza laf ediyor diye. hayır tartışmak başka, savunmak başka. yani benim keyfim kaçtıysa pa buldum diye gelip oyuna bok atmayayım diye "sarj var da sanki giyebilcen" demek çok saçma. benim zevkim kaçtıysa kaçtı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ben hayatımda bu bölüme bu kadar post atmadım abi. oyunu sevmezsem oynamam seversem oynarım. gelip savunmak, tartışmak bana saçma geliyor. ilk kez de oyun bölümünde sam'i iş üzerinde gördüm, önyargım yok bişeyim yok. keşke dışardan kendini görebilsen. elit uslüp ve dilbilgisiyle yazılmış fallacy'lerden ibaretsin malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 uç nokta değil, defalarca load yapılan birşey de değil. oyun üzerindeki etkisiyse DEVASA. burada kırık dökük bir PA var ve yakıtı çıkmıyor devamlı kullanabilmek için başlarda. ve dmg immune olunmuyor fo2 PA gibi endgame'e kadar. onu giyince de kötü olmuyor fo2. zorluğu azalan başka bir deneyim. buna kötü oyun deyip bunu sebep göstermek saçma yani. dahası ısrarla atladığın şey ben bunu zaten kendim eleştirdim. erken verilmiş dedim. core sıklığının ayarlanması lazım dedim. ama bunlar hep gözünden kaçmış nasılsa. en çok cevabı ben veriyorum, verecek cevabı olmayanları sık sık görüyoruz işte "sam ile konuşmayın", "sam şöyledir onun lafına bakılmaz" vs gani gani dolu. açıklamalı, neden-sonuçlu, mekanikler üzerine argümanlı DÜZİNELERCE mesajımı bulabilirsin. hepsini görmemen imkansız. ayrıca başka oyunlarla kıyaslamak onları kötülemek değil, oyunlara çifte standart uygulayanlara karşı en normal cevap. fo2'de böyleydi deyince fo2 kötülenmiş olmuyor. son paragrafında zaten dönüp dolaşıp ilk dediğime gelmişsin. oyunu oynamadan kafanda bir fikir oluşturmuşsun, buna göre mesajlara karşı tutum takınıyorsun. fo4'ü w3'ü kıyaslayıp yerden yere vursam dünyanın en iyi insanı olacaktım gözünde kesin. black-ice birşey yok, biri eleştirir öbürü eleştiriye karşılık verir ya da vermez. isterlerse tartışırlar. acayip bir durum değil, foruma hoşgeldin. ben w3 combatını eleştirdim başlığında 10 kişi geldi savundu hemen. git orada onları da sorgula madem bu kadar rahatsız oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ben sevmedim power armorı açıkcası, Allah muhtaç etmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 muhtaç olunan bir durum yok ya, survival'da PA'sız oynuyorum çok rahat. yeter ki karakterin build ve itemlar biraz otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ya sam fallout2de power armor exploit diye geçen bi olayı tutup fallout4te oyunun başında PA verilmesiyle karşılaştırıyorsun, sonra da insanların ciddiye almasını bekliyorsun. Bari ciddi yazıyorum argüman sunuyorum falan ayaklarına yatma asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ya onu söylemiştim ben de sam yine getirip getirip aynı klişeyi sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Sam said: PA konusunda yazdım zaten başta koymaları çok erken ama oyunu bozan birşey değil, fo2'de gugıl filan lafı geçmeyen bir devirde bulduk aldık PA'yı. yakıt da istemiyordu tamir de. sırf bunun için kötü oyun mu oldu? hayır. aşırı haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 boşuna uraşıyosunuz, sam bir anomali, yani birgün sam2 gelirse birbirnerini naturalize edip yok olucaklar, bunun harici çabanız beyhude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 nesi exploit yahu? hayır sanki arroyo cave'de glitch bulup ışınlanıyoruz SF'ye. hepsi oyunun kendi mekanikleri içinde olan şeyler. tek denebilecek şey "oyunu ilk defa oynuyorsan böyle birşey yapabileceğini bilmiyorsundur" olabilir, onun dışında exploit denecek bir durum yok. skyrim'de en başta gidip iyi birthsign taşını seçince de exploit mi oluytor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 evet o tek denilebilecek şey bile haksızlığını bi kaç kere kanıtlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Oyunun ilk düzgün görevinde eline tutuşturulan(veya ana göreve gitmeyenler için gidebilecekleri 2 rotadan birine hediye olarak bırakılan) power armorla %99'luk kitlenin haberi bile olmayan (en az 10 karakterle oynayıp görmediğim) armoru kıyaslamak çok manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 neyin kavgası veriliyor cidden anlamış değilim, 4 kere filan yazdım çok erken verildiğini. kiminle tartışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bir şeyin kavgası yok. Saçma örneğe saçma deyip geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Aga yalnız adam trollüyor, tabi altında alan yetkilisi falan yazınca ilk başta anlayamıyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 troleybüs diyeydin bari, tam o maksatla yazmışsın çünkü. "benimle hemfikir değil hadi troleybüs diyeyim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 troleybit olcak dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Black-ice said: önyargım yok bişeyim yok. keşke dışardan kendini görebilsen. gerçekten önyargın olmadan bakmış olsaydın sadece sam değil 2 şey görürdün: sam ve karşısındaki yekpare blok. keşke herkes dışarıdan kendini görebilse. no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bu kadar boş bir oyun için bu kadar fazla yorum yapıyor olmanız hala hype etkisi altında olduğunuzu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ayrıca sam'in haksızlığı fo4'ü goty yapması değil, neden goty olmaması gerektiğini söyleyenlere karşı sunduğu argümanlar. benim goty bu deyip geçse kimse ağzını açıp birşey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 bilmiyorum farkında mısın ama ben forum adına goty ödülü filan vermiyorum, onun anket başlığı var ayrıca. ve o başlıkta da görebilirsin ki herkes ağzını açıp herşeyi söylüyor dediğin şekilde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Sufi said: sam ve karşısındaki yekpare blok Sam said: Fo2 beşinci dakikasında power armorla geziyordum ben yakıtı bitmeyen. Sam said: fo2'de gugıl filan lafı geçmeyen bir devirde bulduk aldık PA'yı. Sam said: uç nokta değil, defalarca load yapılan birşey de değil. Sam said: nesi exploit yahu? hayır sanki arroyo cave'de glitch bulup ışınlanıyoruz SF'ye. hepsi oyunun kendi mekanikleri içinde olan şeyler. tek denebilecek şey "oyunu ilk defa oynuyorsan böyle birşey yapabileceğini bilmiyorsundur" olabilir, onun dışında exploit denecek bir durum yok. skyrim'de en başta gidip iyi birthsign taşını seçince de exploit mi oluytor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar