Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bütün NPC'lerin invul olduğu, hiçbi seçiminin hiçbi şeyi etkilemediği (daha doğrusu sçeim diye bi şeyle karşılaşmadım bile henüz), 4 diyalog seçeneğinden 3'ünün aynı anlama geldiği bi oyunu ciddi oynamamın hiçbi anlamı yok diyerek str/end ve melee/unarmed ağırlıklı, cannibalist, lone wanderer bi karakter açtım ve şu an moron RPsi yaparak eğleniyorum.

Şu an daha baya başlarda sayılırım ama bu bittikten sonra farklı buildler denemek için oynarım gibi geliyo. Bitirip yeniden başlayan var mı?

Edit: Ha bi yer baya zevkli geldi bana

Kellogg'un hatıralarını dolaştığımız kısım zevkliydi baya. Oblivion ve Skyrim'deki hayal mekanlarını hatırlattı biraz, şu Azura's Star'ı almak için girdiğimiz kristalli falan gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

new vegas çok sistem istiyor mu? orta halli laptop oynatır mı low'da falan

oynatir rahatca. medium ve hatta donanimina gore high da oynatabilir laptop in senesine gore.

enb kurma ve nvskies kurma. onlar disinda bazi modlari bile kurabilirsin. hatta texture packleri bile bir dene performans acisindan.

hd3000 laptopta suna benzer ayarlarla (ilk nesil i7 islemcili idi benim o alet) modlu olarak baya akici oynuyordum ben seyahatlerde

daha uzeri bir ekran karti rahat rahat daha iyi ayar acar.

Game Settings:
Windowed Mode: Off
Aspect Ratio: 16:9 Widescreen
Resolution: 1366x768
Anti-aliasing: Off
Anisotropic Filtering: Off
Screen Effects: HDR
Mode: Vertical Sync
Texture Quality: High
Radial Blur Quality: Low
Depth of Field: Off
Transparency Multisampling: Off
Water Refractions: On
Water Reflections: On
Reflection Quality: Medium
Soft Reflections: Off
Full Scene Reflections: Off
Full Detail Reflections: Off
Water Displacement: On
Depth Fog: On
Water Multisampling: Low
Shadows: Enabled
Shadow Quality: Low
Shadow Filtering: Medium
Max Interior Shadows: 4
Max Exterior Shadows: 2
Object Fade: 2
Light Fade: 10
Actor Fade: 2
Item Fade: 3
Grass Fade: 3
Shadow Fade: 2
Specularity Fade: 5
Tree LOC Fade: 25
Object LOD Fade: 50
Land Quality: 100

Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah güzel bilgi oldu bu. @saeros da sağolsun.

Namessar said:

ahmedinejad said:

new vegas çok sistem istiyor mu? orta halli laptop oynatır mı low'da falan

oynatir rahatca. medium ve hatta donanimina gore high da oynatabilir laptop in senesine gore.

enb kurma ve nvskies kurma. onlar disinda bazi modlari bile kurabilirsin. hatta texture packleri bile bir dene performans acisindan.

hd3000 laptopta suna benzer ayarlarla (ilk nesil i7 islemcili idi benim o alet) modlu olarak baya akici oynuyordum ben seyahatlerde

daha uzeri bir ekran karti rahat rahat daha iyi ayar acar.

Game Settings:
Windowed Mode: Off
Aspect Ratio: 16:9 Widescreen
Resolution: 1366x768
Anti-aliasing: Off
Anisotropic Filtering: Off
Screen Effects: HDR
Mode: Vertical Sync
Texture Quality: High
Radial Blur Quality: Low
Depth of Field: Off
Transparency Multisampling: Off
Water Refractions: On
Water Reflections: On
Reflection Quality: Medium
Soft Reflections: Off
Full Scene Reflections: Off
Full Detail Reflections: Off
Water Displacement: On
Depth Fog: On
Water Multisampling: Low
Shadows: Enabled
Shadow Quality: Low
Shadow Filtering: Medium
Max Interior Shadows: 4
Max Exterior Shadows: 2
Object Fade: 2
Light Fade: 10
Actor Fade: 2
Item Fade: 3
Grass Fade: 3
Shadow Fade: 2
Specularity Fade: 5
Tree LOC Fade: 25
Object LOD Fade: 50
Land Quality: 100

Sosyal ağlarda paylaş

spompas spoylıra alsaymış iyiymiş.

Yalnız... Ya hakkatten Sam'in dahi savunamayacağı mantık hataları var. Kizilelma savunabilir ama. Damarlarında kan değil Bethesda, SI, Apple ve Aziz Yıldırım akıyor.

Be kardeşim. Ben Glowing Sea'ye gittim. Orada Virgil'i buldum. Ondan Courser öldürmem gerektiğini öğrendim. Tamam. Ama be 3 gram beyni olmayan hikaye yazarı ben Glowing Sea'ye gittiğimi söylemeden nasıl oluyor da hem BoS hem de Railroad benim Glowing Sea'ye gittiğimi biliyor? Hadi diyelim gözcüleri var. Benim Glowing Sea'ye girdiğimi öğrendiler. Lan ben size hiç bişe anlatmadım ki siz nasıl Courser'in parçasını almam gerektiğini öylece içeri ışınlanacağımı biliyorsunuz??

Hadi tamam. Yes No Sarcasm yapcaz diye bunu gözden kaçırdınız. Father'ın Shaun olduğunu söylüyonuz. Shaun da bunu mantıklı bir şekilde donmuşken zaman algımın olmadığını açıklayarak dile getiriyor. Shaun 70 yaşına gelmiş. Kendi yaşını gösteriyor. Ama kellogg nası olduysa aradan 60-70 yıl geçmiş olmasına rağmen 30'unda! (Tam olarak söylemek gerekirse adam 108 yaşında!!!!!)Hadi diyelim teknoloji meknoloji Kellogg nası olduysa yaşlanmadı o zaman Shaun niye dedem yaşında? Lan 5 yaşındaki çocuk bile burada bi abzürtlük var der.

Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Hadi tamam. Yes No Sarcasm yapcaz diye bunu gözden kaçırdınız. Father'ın Shaun olduğunu söylüyonuz. Shaun da bunu mantıklı bir şekilde donmuşken zaman algımın olmadığını açıklayarak dile getiriyor. Shaun 70 yaşına gelmiş. Kendi yaşını gösteriyor. Ama kellogg nası olduysa aradan 60-70 yıl geçmiş olmasına rağmen 30'unda! (Tam olarak söylemek gerekirse 108)Hadi diyelim teknoloji meknoloji Kellogg nası olduysa yaşlanmadı o zaman Shaun niye dedem yaşında? Lan 5 yaşındaki çocuk bile burada bi abzürtlük var der.

Eheh.

Tam bu bahsettigin kelogla/father/shaun yas mantiksizligi yuzunden ben inanmadim vurdum Father'i alnindan.

Sosyal ağlarda paylaş

aceace

onlar söylemiyor ki, virgil söylüyor. gözcü meselesi dediğin gibi zaten.

kellogg'un üzerinden cyborg parçaları çıkıyor, bayağı "he never asked for this" durumuna gelmiş artık. ama bu teklojinin olması herkesin yaptıracağı anlamına gelmiyor. göz çizdirme teknolojimiz var on yıllardır ama ben gözlük takıyorum 20 yıldır. kellogg üzerinde prototip teknolojiler kullanılmış olabilir dahası, tonla ihtimal var.

enstitüye yeni girdim ben de, on numara oldu hikaye. fo2'nin çakma xfiles konusu nerde, bu nerde. yıllardır kafamda düşündüğüm fo4 hikayesine benzer birşey yapmışlar, çok hoşuma gitti. fo3'ten sonra çok iyi olmuş kendilerinin birşey yapmaları enclave gereksizliğini tekrarlamak yerine.

mono

https://i.ytimg.com/vi/nWfh0OuTKKE/maxresdefault.jpg
yüzdeki özellikler birebir baba/anadan geçme, özellikle dikkat ettim. ama araştıracağım daha tabii fakat şimdilik inandım ben heh. daha geziyorum mekanı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...