Leopar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 quixef said: Çektim General Chao's Revenge'i, haplandım http://media.giphy.com/media/dC9DTdqPmRnlS/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 casting couch mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 progamer said: So you wanna make 2000 caps a day? https://i.imgur.com/ChtQt6S.jpg başarılı bu oyundan sıkılıp 1-2 haftalığına bana ödünç vermek isteyen var mı ps4 için pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Space Marine gibi gidiyom ilk playthrough da Purge the heretic, the mutant, the alien. For the Elder! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 sam summon olacak spacemarine referansı yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Laurelin said: yok haterlar bile baydi artik :P http://i.imgur.com/O08Nuuc.jpg http://i.imgur.com/3Nm3s18.png bu ne lan? butun diyaloglar boyle demeyin bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 http://img0.joyreactor.cc/pics/post/full/brotherhood-of-steel-adeptus-mechanicus-Fallout-%D0%98%D0%B3%D1%80%D1%8B-668071.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Sisterhood of Nipples Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 cok onemli tabi rahatlik icin :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 XLegolas said: bu ne lan? butun diyaloglar boyle demeyin bana :( evet oyleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 new vegas çok sistem istiyor mu? orta halli laptop oynatır mı low'da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bütün NPC'lerin invul olduğu, hiçbi seçiminin hiçbi şeyi etkilemediği (daha doğrusu sçeim diye bi şeyle karşılaşmadım bile henüz), 4 diyalog seçeneğinden 3'ünün aynı anlama geldiği bi oyunu ciddi oynamamın hiçbi anlamı yok diyerek str/end ve melee/unarmed ağırlıklı, cannibalist, lone wanderer bi karakter açtım ve şu an moron RPsi yaparak eğleniyorum. Şu an daha baya başlarda sayılırım ama bu bittikten sonra farklı buildler denemek için oynarım gibi geliyo. Bitirip yeniden başlayan var mı? Edit: Ha bi yer baya zevkli geldi bana Kellogg'un hatıralarını dolaştığımız kısım zevkliydi baya. Oblivion ve Skyrim'deki hayal mekanlarını hatırlattı biraz, şu Azura's Star'ı almak için girdiğimiz kristalli falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ahmedinejad said: new vegas çok sistem istiyor mu? orta halli laptop oynatır mı low'da falan valla skyrim gibi işte, büyük ihtimalle oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ahmedinejad said: new vegas çok sistem istiyor mu? orta halli laptop oynatır mı low'da falan oynatir rahatca. medium ve hatta donanimina gore high da oynatabilir laptop in senesine gore. enb kurma ve nvskies kurma. onlar disinda bazi modlari bile kurabilirsin. hatta texture packleri bile bir dene performans acisindan. hd3000 laptopta suna benzer ayarlarla (ilk nesil i7 islemcili idi benim o alet) modlu olarak baya akici oynuyordum ben seyahatlerde daha uzeri bir ekran karti rahat rahat daha iyi ayar acar. Game Settings: Windowed Mode: Off Aspect Ratio: 16:9 Widescreen Resolution: 1366x768 Anti-aliasing: Off Anisotropic Filtering: Off Screen Effects: HDR Mode: Vertical Sync Texture Quality: High Radial Blur Quality: Low Depth of Field: Off Transparency Multisampling: Off Water Refractions: On Water Reflections: On Reflection Quality: Medium Soft Reflections: Off Full Scene Reflections: Off Full Detail Reflections: Off Water Displacement: On Depth Fog: On Water Multisampling: Low Shadows: Enabled Shadow Quality: Low Shadow Filtering: Medium Max Interior Shadows: 4 Max Exterior Shadows: 2 Object Fade: 2 Light Fade: 10 Actor Fade: 2 Item Fade: 3 Grass Fade: 3 Shadow Fade: 2 Specularity Fade: 5 Tree LOC Fade: 25 Object LOD Fade: 50 Land Quality: 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Kojiroh said: Kellogg'un hatıralarını dolaştığımız kısım zevkliydi baya. Oblivion ve Skyrim'deki hayal mekanlarını hatırlattı biraz, şu Azura's Star'ı almak için girdiğimiz kristalli falan gibi. max payne e hosgeldin. yalniz bir 14 sene kadar gecikmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Onu da oynadım tabii ki de geçen haftalarda Oblivion ve Skyrim'i yeniden bi oynadığım için onlar geldi aklıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 eyvallah güzel bilgi oldu bu. @saeros da sağolsun. Namessar said: ahmedinejad said: new vegas çok sistem istiyor mu? orta halli laptop oynatır mı low'da falan oynatir rahatca. medium ve hatta donanimina gore high da oynatabilir laptop in senesine gore. enb kurma ve nvskies kurma. onlar disinda bazi modlari bile kurabilirsin. hatta texture packleri bile bir dene performans acisindan. hd3000 laptopta suna benzer ayarlarla (ilk nesil i7 islemcili idi benim o alet) modlu olarak baya akici oynuyordum ben seyahatlerde daha uzeri bir ekran karti rahat rahat daha iyi ayar acar. Game Settings: Windowed Mode: Off Aspect Ratio: 16:9 Widescreen Resolution: 1366x768 Anti-aliasing: Off Anisotropic Filtering: Off Screen Effects: HDR Mode: Vertical Sync Texture Quality: High Radial Blur Quality: Low Depth of Field: Off Transparency Multisampling: Off Water Refractions: On Water Reflections: On Reflection Quality: Medium Soft Reflections: Off Full Scene Reflections: Off Full Detail Reflections: Off Water Displacement: On Depth Fog: On Water Multisampling: Low Shadows: Enabled Shadow Quality: Low Shadow Filtering: Medium Max Interior Shadows: 4 Max Exterior Shadows: 2 Object Fade: 2 Light Fade: 10 Actor Fade: 2 Item Fade: 3 Grass Fade: 3 Shadow Fade: 2 Specularity Fade: 5 Tree LOC Fade: 25 Object LOD Fade: 50 Land Quality: 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 http://i.imgur.com/lcCdU6d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bilgisaayara format atınca gitti save data beyne girip hafıza içeriğini gezme bölümündeydim oralarda olandan save data alabilirmiyim kimseciklerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 spompas spoylıra alsaymış iyiymiş. Yalnız... Ya hakkatten Sam'in dahi savunamayacağı mantık hataları var. Kizilelma savunabilir ama. Damarlarında kan değil Bethesda, SI, Apple ve Aziz Yıldırım akıyor. Be kardeşim. Ben Glowing Sea'ye gittim. Orada Virgil'i buldum. Ondan Courser öldürmem gerektiğini öğrendim. Tamam. Ama be 3 gram beyni olmayan hikaye yazarı ben Glowing Sea'ye gittiğimi söylemeden nasıl oluyor da hem BoS hem de Railroad benim Glowing Sea'ye gittiğimi biliyor? Hadi diyelim gözcüleri var. Benim Glowing Sea'ye girdiğimi öğrendiler. Lan ben size hiç bişe anlatmadım ki siz nasıl Courser'in parçasını almam gerektiğini öylece içeri ışınlanacağımı biliyorsunuz?? Hadi tamam. Yes No Sarcasm yapcaz diye bunu gözden kaçırdınız. Father'ın Shaun olduğunu söylüyonuz. Shaun da bunu mantıklı bir şekilde donmuşken zaman algımın olmadığını açıklayarak dile getiriyor. Shaun 70 yaşına gelmiş. Kendi yaşını gösteriyor. Ama kellogg nası olduysa aradan 60-70 yıl geçmiş olmasına rağmen 30'unda! (Tam olarak söylemek gerekirse adam 108 yaşında!!!!!)Hadi diyelim teknoloji meknoloji Kellogg nası olduysa yaşlanmadı o zaman Shaun niye dedem yaşında? Lan 5 yaşındaki çocuk bile burada bi abzürtlük var der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Aceace said: Hadi tamam. Yes No Sarcasm yapcaz diye bunu gözden kaçırdınız. Father'ın Shaun olduğunu söylüyonuz. Shaun da bunu mantıklı bir şekilde donmuşken zaman algımın olmadığını açıklayarak dile getiriyor. Shaun 70 yaşına gelmiş. Kendi yaşını gösteriyor. Ama kellogg nası olduysa aradan 60-70 yıl geçmiş olmasına rağmen 30'unda! (Tam olarak söylemek gerekirse 108)Hadi diyelim teknoloji meknoloji Kellogg nası olduysa yaşlanmadı o zaman Shaun niye dedem yaşında? Lan 5 yaşındaki çocuk bile burada bi abzürtlük var der. Eheh. Tam bu bahsettigin kelogla/father/shaun yas mantiksizligi yuzunden ben inanmadim vurdum Father'i alnindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 aceace onlar söylemiyor ki, virgil söylüyor. gözcü meselesi dediğin gibi zaten. kellogg'un üzerinden cyborg parçaları çıkıyor, bayağı "he never asked for this" durumuna gelmiş artık. ama bu teklojinin olması herkesin yaptıracağı anlamına gelmiyor. göz çizdirme teknolojimiz var on yıllardır ama ben gözlük takıyorum 20 yıldır. kellogg üzerinde prototip teknolojiler kullanılmış olabilir dahası, tonla ihtimal var. enstitüye yeni girdim ben de, on numara oldu hikaye. fo2'nin çakma xfiles konusu nerde, bu nerde. yıllardır kafamda düşündüğüm fo4 hikayesine benzer birşey yapmışlar, çok hoşuma gitti. fo3'ten sonra çok iyi olmuş kendilerinin birşey yapmaları enclave gereksizliğini tekrarlamak yerine. mono https://i.ytimg.com/vi/nWfh0OuTKKE/maxresdefault.jpg yüzdeki özellikler birebir baba/anadan geçme, özellikle dikkat ettim. ama araştıracağım daha tabii fakat şimdilik inandım ben heh. daha geziyorum mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 hala on numara oldu diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 evet az dedim galiba ama bitirmeden abartmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Kellog Enstitü kellogla işbirliği yaptığı süreyi uzatmak için ona parçalar takıyor diye hatırlıyorum. Dışarıyla tecrübesi olan en önemli kontakları o herif çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar