Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

horacegoesskiing said:

0 basanlara o kadar yüklenmenin anlamı yok. subjektif bir şeyi böyle standartlaştırmaya objektifleştirmeye çalışmak zaten saçma bir çaba. hem eğer "hiç sevmedim çok sinirlendim" demek değilse 0 ne ki? madem hiç kimsenin kullanmaması gereken bir puan, niye var?

subjektif bir şekilde sevdiği için 10 verene de, bu kadar az puanı haketmiyor biraz yükselteyim bu underrated oyunu diye 10 verene de kızmıyorum ki 0 verene kızayım.

"sınavdan sıfır almışım, demek ki hoca beni hiç sevmemiş, çok sinirlenmiş"
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Abi sayfalardır 'puan' konuşuyorsunuz ya. Gaming'in tümörü bu puanlama olayı ya.

çok entel ve bir o kadarda elit olduğumuzdan mütevellit, kahvehane ahalisinden farklı olarak sidik yarışımızı ve kimlik bilincimizi bilgisayar oyunları üzerinden yapıyoruz. eeee bunun içinde bir ölçek olması lazım, o da bu puan ve incelemeler...
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşime reload yapmayı gerektirmeyen shotgun çıktı. Adam taramalı gibi kullanıyor mubareği xD

Bu arada günlerdir oynuyorum ilk defa bir tane stat checki kullanan quest buldum. Gemili bişe güzel bayağı. Oyunun içinde stat checki yapan bir şey olması da iyi. Modçular için kolaylık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

quick reload drum mag'lar varken çok esprisi yok ya bence, 32 shell sıkıp ölmeyecek birşey yok oyunda yani.

ben legendary'leri kasaya koydum, düz eşyayla geziyorum çünkü kırıyorlar dengeyi bayağı. zaten lvl 50'de bile hala düz super mutant ve düz raider var etrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

gene de kırıyor. çift sıkan alet zaten tek başına survival'ı normal yapıyor çünkü survival'ın esprisi yarım dmg verip iki katı almak.

ben zaten fo3, nv, skyrim, oblivion filan hepsini endgamede house rule ile oynadım hep, best in slot oynarsam en yüksek zorlukları gene anlamsız. modding & perkler yetiyor zaten survival'ı normale çekmeye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyunu oynadım şu güne kadar da artık şu kanıya net vardım: oyun patates

fallout bu deyil....

PS: kardeşim almış onun hesabından oynadım iyi ki almamışım.

ha illa ayrıntılı yaz neyi beğenmedin aga diyenler oalcaktır abi dialogların hali, hikayenin tırtlığı yani çoğu yeri dökülüyor. open world hissiyatı bi iyi de fallout oynuyoruz abi yani bu nedir bunun neresi fallout. silah isimleri faction isimleri falan uyumlu ee gerisi. fallot shelter 2 yapmış adamlar resmen. akıllarına fikir gelmiş ya settlement kursun adam üzerine de bi hikaye koyalım işte laf olsun diye azaten open world takılırlar satarız biz bu oyunu HYPE HYPE üzerinden fallout 4 diye... lame...

ha bide rpg dinamiklerinin reziliği de ayrı konu... patates işte... open world patates.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

horacegoesskiing said:

0 basanlara o kadar yüklenmenin anlamı yok. subjektif bir şeyi böyle standartlaştırmaya objektifleştirmeye çalışmak zaten saçma bir çaba. hem eğer "hiç sevmedim çok sinirlendim" demek değilse 0 ne ki? madem hiç kimsenin kullanmaması gereken bir puan, niye var?

subjektif bir şekilde sevdiği için 10 verene de, bu kadar az puanı haketmiyor biraz yükselteyim bu underrated oyunu diye 10 verene de kızmıyorum ki 0 verene kızayım.

"sınavdan sıfır almışım, demek ki hoca beni hiç sevmemiş, çok sinirlenmiş"

afedersin ama yapacağın benzetmeye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beta Update 1.2.33
New Features

Number pad keys can now be used for remapping
Remapping Activate now works on Quick Container

Fixes

General memory and stability improvements
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing Reunions
Fixed issue with When Freedom Calls where the quest would not complete
During Confidence Man, fixed issue where player's health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Fixed issue where Launcher would not save God Rays Quality setting properly

This beta update is a work in progress so before opting into the beta, back up your saved games. Please give us feedback at our beta forums[forums.bethsoft.com]

To get the beta, you need to do the following:
1. Log into Steam
2. Right Click on Fallout 4 in your Library
3. Select Settings
4. Select Betas
5. A drop down menu will appear. Select Beta Update
6. Select OK.
7. Wait a few minutes and Fallout 4 should update.
8. When done, Fallout 4 should appear as Fallout 4 [beta] in your Library

If you decide you don’t want to run the Beta anymore, redo steps 1 – 4. At the drop down, select NONE – Opt out of all beta programs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...