Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ya be o topu aldım oyunda ama bakmadım üstüne, tüh. :/ yalnız etrafta gezerken tam bob ross tablolarının içinde geziyormuşum gibi hissediyorum arkaplanda orman, yanda 2-3 büyük sedir gördükçe lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 tam post apo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 http://img0.joyreactor.cc/pics/post/Fallout-4-Fallout-The-Witcher-2588655.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Daesu said: slavery/prostitute falan rastlayan oldumu oyunda? pegi 6 gibi oyunun başı. yok, o da modlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Fallout3ten bile sıkıcı olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ya bu sehir icinde neden 2 fps'e dusuyo oyun? diamond city degil, yikik sehir icinde boyle 5-10 saniye 2 fps'e dusuyo sonra duzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Boston yıkık şehir içinde ağır yerler var ama 2fps normal değil tabii, driver sorunu veya bug olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Sam said: Boston yıkık şehir içinde ağır yerler var ama 2fps normal değil tabii, driver sorunu veya bug olabilir. bende texture load sorunu var galiba cunku acik alana ciktigimda 20 saniye butun texturelar cop gibi sonra duzeliyo belki bundandir hadi 30 fps'i anlarim da direk donuyo oyun sonra cozuluyo hep de yikik sehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Vram ne kadar ve texture setting hangisi? Bende 1gb vramle ultra yapınca koşarken ani geri dönersem çakılıyordu 1sn filan fps. 4gb vramle bakıyorum, 3gbye çıkabiliyor bostonda gezerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 2 gb ama sorun cikarmiyo yikik sehir disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Orası en ağır yer, ondan olabilir. Bir de hddde pagefile varsa o da yapabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 benim oyun hata vermeden çat diye kendini kapatmaya başladı ya. sanırım savelerde corrupt var. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bilgisayar dandik abi. sdfsd overclocku kıs bi daha dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 pc saglamsa şu ikisini kurun mutlaka http://www.youtube.com/watch?v=JdEZVsqUZTc 970 + 16gbram ile pipboylight az biraz düşürüyo fps ama atmosfer iyi baya vsycn kapatıp oyunun fps başka bişeyle limitlendirebilsek aslında cok akıcı olucak herşey. nvdianın programına baktım ama bulamadım bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Fallout 4 PC Signed By Bethesda Studios http://www.ebay.com/itm/221937684088?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 pipboy shadow modundan uzak durun, skyrim motorunun 3 farkli isiklandirma fonksiyonu var, dynamice cevirmis mod ancak dynamic lighting asiri buglu ve performans emiyor direk. hani ben duz bina isiklandirmasinda bile basa cikamadim ki engione zaten ayni hucrede dynamic isik sayisini limitliyor, butun oyun ona gore insaa edilmisken ustune esktra pipboya forcelamak ve bnunun hariket eden bir isik kaynagi olmasi direk ben ariza cikaricam diye bagiriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 chameleon armor buldum hareket etmedikçe stealth veren , tek sıkıntı pipboy da buga giriyor , görünmüyor. değiştiremiyorum bir şeyi öyleyken tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 institute ending institute ending'le bitirdim simdi ama cok bayik olmus main quest. hala inanamiyorum bu sekilde hikayenin sonlandirildigina. git diger factionlari patlat, hadi bye seklinde bitirmisler olayi. en azindan diger falloutlarda buyuk bi hedef icin ugrasiyoduk, bi climax vardi en sonunda. yani spoiler icine bile almiyorum cunku sonunda bisey olmuyo oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Chameleon armor bugli, pip sapitiyor. Görsel olarak stealth bu arada. Hareket etmiyorum gorunmezim değil yani =). Save patlakti ya duzelttim simdi. Pc nin masallahi var. Daha hicbir oyunda 55 derece ustunu gormedi oc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Hayvan gibi spoiler vermişsin neden almıyorsun spoiler içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bu oyuna 70'den yukari not veren suursuzdur. grafikler vasat ve optimizasyon sifir. her zamanki gibi bug dolu ve animasyonlar ve texturelar 2010'dan kalma. combatta 2006'dan beri gram degisiklik yok. hikaye simdiye kadar gordugumun en kotusu falloutlar icinde. tek iyi yani post-apoc atmosferi iyi sunabilmesi. hublar, sehir, wasteland iyi tasarlanmis. silah craftlamak eglenceli. goty kesinlikle witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Hay witcheriniz ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 3 yeni cikti zaten, daha 4e var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 katılıyorum bu arada oyun kötü bi oyun değil, oynatıyo gayet ama falloutlar arasında en kötüsü bana göre bir kere bitirince de tekrar döneceğimi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar