horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Cuce said: e sheparrd her oyunun sonunda default olarak ölmüyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 valkyria chronicles'ı öldürdüler demin, fo4'ü sega'ya bıraksalar nasıl mumla arardınız bunu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Tamam beyler dağılıyoruz IP seganın eline geçse daha beter içine edeceklermiş, artık tartışacak bişi kalmadı. Fallout 4 GOTY http://stream1.gifsoup.com/view6/20141111/5136039/mlg-mountoin-dew-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sega mega drive 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Niye canım, Sega Creative Assembly'e verse de bir Total War: Fallout yapsalar fena mı olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Feamer said: metacritic de falan şu oyuna 5 ve altı verenleri, özelikle sıfır verenleri tebrik etmek istiyorum... devrim yolunda geçilmesi gereken en büyük engellerden biri olan "eylem" eşiğini geçmek için gösterdikleri büyük cabayı kutluyorum... böyle yaparak özlenen kalitede oyunların yapılmasını büyük ölçüde sabote ederek, vasat ile yetinen kitleyi yüceltileceklerini görmüş olduklarını düşünüyorum... ya adam gidiyor "0" veriyor, sonra ekranın karşısına geçip orgazm sigarası yakıyor, bravoo! bethesda şeytanına bir taşta sen at achievementını kazanmış oldunuz. bu devrimci eylemcilik ilkenizi gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim, fanboylara ölüm! metacritic'deki incelemelerde f4'e 90 üstü veren siteler ne yapıyorsa, 5 ve altı veren kullanıcılar da onu yapıyor işte. bi gidip sorsana şu dangalaklara, 100 puan neden vermişler diye: http://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-fallout-4/194222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 nasılsa bizim dilmizi konusan yok diye cakmıslar bence 100'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 100 vermemisler zaten 10 vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 100 puan ben atatürke vermem, rakıdan kırarım adamlar fo4e vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Alakasız bone, oyun 100e 0a olduğundan çok daha yakın. Abartının da abartıldığı durumda kıymeti kalmıyor. Komutan, tüfekler başladı mı total war gameplay çöküyor ya, pek düzgün bir sonuç olmazdı aynı sistemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 şu reviewlara bakmayın ya. 5 para etmez, parayı basıp notu alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 quest complate icin bi komut varmı ya, takıldı bi tanesi bende konusmuyor npcki bitireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 abi gamespot MGS V'e de 100 verdi W3'e de neyini ciddiye alicaz daha zaten MGS V'e 50 veririm ben yarim oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 synthesizer said: goodneighbourda otele çıkanınız var mı? çok duygulandım lan :( Yeni geldim, cidden bekliyordum ve delivered. Thanks bethesdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 MGS V review lari icin Konami'nin para yedirdigini dusunmuyorum bu arada eski oyunlarin hatrina sentimental bi review yapti bence butun oyun siteleri bu zaten kendi icinde satilik olmasalar bile ne kadar igrenc, subjektif ve guvenilmez elestirmen olduklarini gosteriyor zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Cuce said: Laurelin said: vardi bitane, imkansizi basarip herkesi oldurmustu shepard dahil sanirim adsdsf ozel emek gerektiren birsey ya e sheparrd her oyunun sonunda default olarak ölmüyomu? hayir, 3. oyunda oluyor ancak. ikinc ioyun anons edildiginde mukemmel sistem yaptik, shepard olebiliyor diye salladilar bir 3. oyunu nasi bagliycaz diye dusunmeden lol 2. oyunda sheaprdi oldurebilmek icin ozel caba sarfetmen gerekiyordu, herseyi yarim yamalak yapsan bile ve hic okumadan bile secimleri sallasan 2-3 karakter oluyordu en fazla, shepardi oldurmek icin ozel emek lazim iste http://i.imgur.com/58jN1.jpg Oski said: MGS V review lari icin Konami'nin para yedirdigini dusunmuyorum bu arada eski oyunlarin hatrina sentimental bi review yapti bence butun oyun siteleri bu zaten kendi icinde satilik olmasalar bile ne kadar igrenc, subjektif ve guvenilmez elestirmen olduklarini gosteriyor zaten asd mgs5 icin konami rusvet yedirmedi ama cakallik yapti, press event yapip 1 saat oynatti oyunu millete haliyle korkunc hypoe geldi, ustune basin oiyunu bitirmeden yarim yamalak oynayip basti notu ilk yarisi ustunden MGSV chapter bazli cikicak olan bir oyun olsaydi ve ilk chapteri satsalardi duzgun bir fiyata o notlari hakediyordu bide ama oyunun tamami 1,5 chapter olunca bole oluo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Bone said: bi gidip sorsana şu dangalaklara, 100 puan neden vermişler diye: http://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-fallout-4/194222 norveç'in gamer kültürü dünyanın en mainstream insanlarından oluşuyor, tepeden tırnağa kadar. insanların gözünde birşeyin en popüleri hangisiyse en iyisi o. norveç'te yeterli marketingi yedirirseniz satamayacağınız hiçbir şey yok bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Wow, yıllık military shooter ve mobalarda en çok mesaj hacmi dönen bir forum olarak kimsenin mainstreamliği bizi şaşırtmamalı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 hadi peki her şeyi anladım, "this is the new shit" diye savunabiliyoruz... da, daha oyunun başında niye power armor geliyor lan? http://www.youtube.com/watch?v=DqokjoQkiOg bi mad max olayım, bir ranger olayım diycem... lvl 1'sin ve pat diye önüne power armor ve minigun atıyorlar. fallout 1-2-3-nv'da power armor bulmak, minigun bulmak ne kadar heyecanlı işti, belli bi çaba gerekiyordu. bunda ne oluyor, "İKİ BANDİT ÖLDÜRECEKSİN POWER ARMOR KUŞAN!" bari pelerinli bos armor vereydiler de süpermen edasıyla dolaşaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Fo2 beşinci dakikasında power armorla geziyordum ben yakıtı bitmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ama fusion core lar cok nadir bulunuyor not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 noob noob koşup planları araklamayan var mıdır fo2de? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Sam said: Fo2 beşinci dakikasında power armorla geziyordum ben yakıtı bitmeyen. evet, arroyo'da direk power armor ve bozar veriyorlardı. nefis zamanlar aaah ah... https://www.youtube.com/watch?v=a_rii4KE4pQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 host ne iyi muzik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 fo3te de power armorın bi olayı yok. brothers ne armor vereyim kardeşime dediğinde may the steel be yours brother deyip talon combat armora devam ettim. döne döne power armor aradığım bi tek fo1 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar