Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 oyle bi pirlanta mı var abi? david beckham stili sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 0.50 karat tek taş yüzük ne kadar ohyeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Fistan said: 0.50 karat tek taş yüzük ne kadar ohyeah 4500-5000 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 tek tas icin internetten alim ne kadar guvenilirdir? atasay, altinbas gibi bilinen magzalar guvenilir midir? sertifikasini falan da koyuyolar ama bilemedim. bir de mesela tamamiyle ayni ozellikleki iki pirlanta yuzugu atasay 10 liraya satarken altinbas 20 liraya satabilme durumlari oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Öyle olduğu için bütün yüzükleri ohyeahden alıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 simdi gordum ohyeah nin konunun moderatoru oldugunu, attim om'yi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yolum düşerse seti götürüp bi fiyat isticem valla ohyeah den vik vik vik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 reyou said: tek tas icin internetten alim ne kadar guvenilirdir? atasay, altinbas gibi bilinen magzalar guvenilir midir? sertifikasini falan da koyuyolar ama bilemedim. bir de mesela tamamiyle ayni ozellikleki iki pirlanta yuzugu atasay 10 liraya satarken altinbas 20 liraya satabilme durumlari oluyo mu? Selamlar, Bu sektörde herkes kafasına göre ürünü satabilmekte. Kesinlikle fiyatlarda bir tutarlılık bekleyemezsiniz. Atasayda 10 liraya Zende 13 liraya Altınbaşta 15 liraya bulduğunuz ürünü biz 7 liraya yapıyoruz. Ürün kalitesi uluslararası mücevher sertifikası ile kanıtlanmış ürünlerdir. Dünyanın her yerinde geçerliliği bulunmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bide abi aynı özellik derken herşeyi aynı mı 4C olayı var ya işte mesela altınbaş kocaman yazmıs 0.7 karat yüzük 7000 TL sonr abakıyosun taş bildiğin endüstriyel kesme taşı kalitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ohyeah said: reyou said: tek tas icin internetten alim ne kadar guvenilirdir? atasay, altinbas gibi bilinen magzalar guvenilir midir? sertifikasini falan da koyuyolar ama bilemedim. bir de mesela tamamiyle ayni ozellikleki iki pirlanta yuzugu atasay 10 liraya satarken altinbas 20 liraya satabilme durumlari oluyo mu? Selamlar, Bu sektörde herkes kafasına göre ürünü satabilmekte. Kesinlikle fiyatlarda bir tutarlılık bekleyemezsiniz. Atasayda 10 liraya Zende 13 liraya Altınbaşta 15 liraya bulduğunuz ürünü biz 7 liraya yapıyoruz. Ürün kalitesi uluslararası mücevher sertifikası ile kanıtlanmış ürünlerdir. Dünyanın her yerinde geçerliliği bulunmaktadır pati ahalisi, kendisi ile cok guzel bir alisverisimiz oldu. onur a'dan z'ye cidden her konuda size yardimci oluyor, kafanizda ki tum sorulari cevapliyor. aldigim hediye de tam istedigim gibi, hatta daha guzeli oldu diyelim :) kendisine pirlanta konusunda bayagi guvenebilirsiniz, boyle bi isiniz olursa, mutlaka kontagi siz de bulunsun. burdan tesekkur ediyorum tekrardan kendisine, is hic uzamadan tam beklenen zamanda bitti, cok cok guzel is cikardilar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Abi çok teşekkür ederim. Güle güle, güzel günlerde kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Ben de Onur'a özel tasarım bir yüzük yaptırdım evlenme teklifi için. Bütün süreçte sizi bilgilendirmesi, yapılan işçilik ve en önemlisi piyasaya göre verdiği fiyatıyla gerçekten övgüyü hak eden bir arkadaş. Şimdi elime geçti yüzük ve ona istinaden yazıyorum orjinalinden güzel olmuş, elinize sağlık (tu) Teşekkürler pati, teşekkürler Onur :)-D Arkadaşı gönül rahatlığıyla harraslayabilirsiniz, kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ooo adem fakir rpsi yapıyorsun ama evleniyorsun ^^ gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Fakirler evlenemez mi olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Dikkat edersen en önemli kriterim verdiği fiyat oradan anlayabilirdin fakirlik rütbemi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 başlı başına evlenmek bile oldukçapahalı bir şey abi trde. geçici vergi yatırır gibi devlet dairesine gidip formaliteyi tamamlayan hipsterevliliği değilse kapı açılış 20k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Hayırlısı be orty benim gönlüm zengin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ad3m said: Ben de Onur'a özel tasarım bir yüzük yaptırdım evlenme teklifi için. Bütün süreçte sizi bilgilendirmesi, yapılan işçilik ve en önemlisi piyasaya göre verdiği fiyatıyla gerçekten övgüyü hak eden bir arkadaş. Şimdi elime geçti yüzük ve ona istinaden yazıyorum orjinalinden güzel olmuş, elinize sağlık (tu) Teşekkürler pati, teşekkürler Onur :)-D Arkadaşı gönül rahatlığıyla harraslayabilirsiniz, kefilim. Güle güle, güzel günlerde kullanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi hani anlasmistik adem e mal satmayacaktin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Esh said: abi hani anlasmistik adem e mal satmayacaktin... Tüh ya. O bu muydu ☹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Ben de Onurdan aldım yüzüğü. Buradaki yorumları okuyunca piyasadaki bilindik markaları dolaşıp model seçtim sadece. Sectigimiz yüzükten çok daha güzel oldu :) Onur her konuda cok yardımcı oldu, taşlar hakkinda detay verince markalarin nasıl kazik atmaya çalıştığını görüyorsunuz. Aynı büyüklükteki taşı daha iyi özelliklisini nerdeyse yarı fiyatına aldım. Tarihler denk gelmediği için yüz yüze tanışmadık ama daha çok alış veriş olucak gibi duruyor, bir sonrakine artık :) Burdan bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Edit kutuyu atlamışım ışıklı kutu her göreni büyüledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sponc said: Ben de Onurdan aldım yüzüğü. Buradaki yorumları okuyunca piyasadaki bilindik markaları dolaşıp model seçtim sadece. Sectigimiz yüzükten çok daha güzel oldu :) Onur her konuda cok yardımcı oldu, taşlar hakkinda detay verince markalarin nasıl kazik atmaya çalıştığını görüyorsunuz. Aynı büyüklükteki taşı daha iyi özelliklisini nerdeyse yarı fiyatına aldım. Tarihler denk gelmediği için yüz yüze tanışmadık ama daha çok alış veriş olucak gibi duruyor, bir sonrakine artık :) Burdan bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Edit kutuyu atlamışım ışıklı kutu her göreni büyüledi :) Hayırlı uğurlu olsun, abi dedim ışıklı kutu her türlü evet dedirtir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crafty_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Öncelikle herkese merhaba, Foruma daha önce üye olmuş bir arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım Onur Bey'e sağolsun aşırı takıntılı biri olmama rağmen tüm sorularıma içtenlikle cevap verip beni aydınlattı. Işıklı kutuyu ben bile açıp açıp bakıyorum hatuna verene kadar pili bitecek :D Çok güzel bir alış veriş oldu. Her şeyin başında çok doğru bir insan tanımış oldum. Kendisine bir kezde buradan teşekkür etmek istedim. İnşallah eveti kaparız da düğün öncesi tekrar görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 hos geldin. kezde ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crafty_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 neutrino said: hos geldin. kezde ne? Hoş bulduk. bir kez de veya bir kere de :) heyecanımızı paylaşıyoruz mazur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar