Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sen al bi tektas, fikri nasil degisiyo bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sdeceokuyangenç said: Esh said: Tek bildigim siyah elmas tek tasli prenses o. Simdi o biraktigin ayari al ve konudan uzaklas ya tektaş istemiyor. Bir tane siyah pırlanta ortalama güzel bir yüzük tamam işte mis gibi. Öyle koca koca taşları olanlardan da değil üstelik. Kendisi pırlanta tektaşı çok varoş buluyor ki katılıyorum bu konuda. Topiği baltalamış olmayayım tabiAnahtar kelime: Raw diamond. Benimki de böyleydi, raw diamonda hasta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valla ben düz adamım direk sordum. O da düz bir insan ısmarlama şekilde siyah pırlanta ama tek taş olmasın çok büyük de olmasın dedi. Macera aramayı düşünmüyorum haha edit: bu arada konusu açılmışken siyah pırlanta küpe takıyorum tavsiye ederim çok güzel duruyor fiyatı da uygun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Onu bende takabilirim, oh yeah başkan var mı öyle şeyler elinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Akhlaur said: Onu bende takabilirim, oh yeah başkan var mı öyle şeyler elinde ? Abi bizde ne ararsan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Adam blood diamon Rıza baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Holy said: sdeceokuyangenç said: Esh said: Tek bildigim siyah elmas tek tasli prenses o. Simdi o biraktigin ayari al ve konudan uzaklas ya tektaş istemiyor. Bir tane siyah pırlanta ortalama güzel bir yüzük tamam işte mis gibi. Öyle koca koca taşları olanlardan da değil üstelik. Kendisi pırlanta tektaşı çok varoş buluyor ki katılıyorum bu konuda. Topiği baltalamış olmayayım tabiAnahtar kelime: Raw diamond. Benimki de böyleydi, raw diamonda hasta oldu. Abi raw be kadara aldın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 1.5 carat, mavi-yeşil karışık bir renk 600 dolara aldım. Diğer renkler daha ucuzdu da biraz rengine para verdik galiba. Amerika'dan aldım bu arada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Holy said: 1.5 carat, mavi-yeşil karışık bir renk 600 dolara aldım. Diğer renkler daha ucuzdu da biraz rengine para verdik galiba. Amerika'dan aldım bu arada ben. Baya para vermişsin abi. Hayırlı olsun yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Onur satış imkanını kaçırıyosun. Direk yazcan benden alsan 299 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Cidden rengi çok beğendi diye direkt aldık, bir kaç yere baktık bulamadım aynı tonda çünkü, kapalıçarşıya gelmeye vaktim olsa direkt gelecektim zaten yanına, telefonla konuşmuştuk hatta öncesinde. Sende kaça olurdu onu biliym de millete tavsiye ederim :) Böyle bir renk: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Abi bu tarz bi renk ama içi çok daha berrak olanını sattım 400 dolar civarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yeni bellamız feverray mi? dört senedir atama bekliyorduk anca geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 evet çok elit, burnundan çıkarmışsın, topak yapıp yüzüğe takmışsın gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Abi yoruma guldum ama hakli gibi de sdghskfksgx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Agahdkfjajssdf Lan oglum agdjfjajdbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 dayak yersin bunu verdiginde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Valla hanımın zevkine uydu, sizinkine uymazsa gider alırsınız 1 karat taşı mutlu edersiniz. Gerçi hiç tek taş istemiyordu başka yüzük alalım falan diyordu da sonradan buna kaydı gönlü, sevdim ben de yüzüğü güzel duruyor parmakta. 3 aylık evliyiz, dayak da yemedim verdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Abi kavga etmeyin, herkesin zevkine göre. Bu aralar raw pırlanta moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ohyeah said: Akhlaur said: Onu bende takabilirim, oh yeah başkan var mı öyle şeyler elinde ? Abi bizde ne ararsan var :) bak bu siyah pırlantadan küpe olayı benim de ilgimi çekti.kendim için. varsa bi kaç örnek model vatsaptan yollar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Archangel_ said: ohyeah said: Akhlaur said: Onu bende takabilirim, oh yeah başkan var mı öyle şeyler elinde ? Abi bizde ne ararsan var :) bak bu siyah pırlantadan küpe olayı benim de ilgimi çekti.kendim için. varsa bi kaç örnek model vatsaptan yollar mısın Abi yaz bana whatsappdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 tek özelliği parlamak olan bir taşın gidip hamını almak entresan lan mıcır taksaydın hatuna kamyonla göktürürdük 400 dolara http://yekmaden.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 İlerde parlasın isterse kestiririm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 evlenince kestirmiş gibi oluyorsun gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aralık gibi işim düşer sana ohyeah. Bi numaranı alayım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar