Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pcdepo gg


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

İnternetten dizüstü bilgisayar satın almak için sipariş veren binlerce kişinin ödediği paralar buhar oldu... Ne paraları iade edildi, ne de binlerce liralık ürünler adreslere teslim edildi. Site, siparişleri teslim etmezken şirket merkezi ve depo da kapatıldı. Yetmedi, söz konusu şirket açıklama yaptı: "Aradaki kur farkını ödeyin siparişinizi 90 gün içinde gönderelim!". Konu ile ilgili telefonla ulaşmak istediğimiz şirket sahibine ulaşılmazken, hukukçular, mağdurların savcılığa başvurmaları gerektiğini söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/depo-patladi-binlerce-kisi-magdur-40011493
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dalgalı kurdan batmakta kimsenin suçu değil bu arada. işletmenin bu projeksiyonu yaparak fiyatlandırmayı dinamik set etmesi gerekirdi en basitinden. eğer bunu yapmıyorsa gelen siparişi geldiği an iptal eder parasını geri öderdi. kuru fiyatlara yansıtmayalım, sonra batalım, sonra "kur farkını ödi, ürünü gönderelim" in kabul edilebilir bir tarafı yok.

böyle iş yapanların batması ülkede eticaretin gelişmesi açısından önemli. ondan sonra insanlarda anlamsız bir tedirginlik, korkaklık oluyor alışveriş yaparken. ya parayı verir de ürünü alamazsam diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanalmarketimi kullanıyorum ben memnunum. fiyat olarak exa da baya güzel ama son durumları ne oldu bilemiyorum.
ama sen bilgisayar parçaları satan bir firmasın kur farkını baz alarak fiyatlarını güncelleyemiyorsan bence hiç açma o dükkanı daha iyi.
Birde o nasıl bir türkçe benden bile kötü yazmış. herkezs!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...