Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 İnternetten dizüstü bilgisayar satın almak için sipariş veren binlerce kişinin ödediği paralar buhar oldu... Ne paraları iade edildi, ne de binlerce liralık ürünler adreslere teslim edildi. Site, siparişleri teslim etmezken şirket merkezi ve depo da kapatıldı. Yetmedi, söz konusu şirket açıklama yaptı: "Aradaki kur farkını ödeyin siparişinizi 90 gün içinde gönderelim!". Konu ile ilgili telefonla ulaşmak istediğimiz şirket sahibine ulaşılmazken, hukukçular, mağdurların savcılığa başvurmaları gerektiğini söyledi. http://www.hurriyet.com.tr/depo-patladi-binlerce-kisi-magdur-40011493 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 seni buraya alalım. en çok çarpılanlar burda. http://forum.donanimhaber.com/m_111382873/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yillarin firmasi akp yuzunden batti lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ilk laptobu burdan almıstım kazık yemiştim iade falanda yapmadılar zamanında sürünürler umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 donanım haber yine mağdur :) pcdepoyu ben ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 herkez yazan mudur olursa boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 pcdepo kazik satmiyodu aslinda ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Aiko said: seni buraya alalım. en çok çarpılanlar burda. http://forum.donanimhaber.com/m_111382873/tm.htm beni alma bir yere çarpılmadım ben. burada o siteden ürün fln tavsiye edilmiş haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bayagi ucuzdu burasi, ben de son laptopumu buradan almistim, iyiydi. kurdan yatmalari normal, tesekkurler uzun adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 µh said: herkez yazan mudur olursa boyle olur 15 yasindaki cocuk tuvalette yazmis o mesaji abi. oyle laubali mesaj olmaz. ya da herif iciyodu, artistik cevap atmak istedi "ben cocuguma bi fulut alamayacak miyim" tadinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şirketten gelen mailde farklı değil ya "ödiyenlere" ;( internet kafeden eticarete olmuş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Şuna hakları olmaması lazım net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 dalgalı kurdan batmakta kimsenin suçu değil bu arada. işletmenin bu projeksiyonu yaparak fiyatlandırmayı dinamik set etmesi gerekirdi en basitinden. eğer bunu yapmıyorsa gelen siparişi geldiği an iptal eder parasını geri öderdi. kuru fiyatlara yansıtmayalım, sonra batalım, sonra "kur farkını ödi, ürünü gönderelim" in kabul edilebilir bir tarafı yok. böyle iş yapanların batması ülkede eticaretin gelişmesi açısından önemli. ondan sonra insanlarda anlamsız bir tedirginlik, korkaklık oluyor alışveriş yaparken. ya parayı verir de ürünü alamazsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Abi bu adamlar sabit kur kampanyası yaparak aylarca pc sattı. Sanırım 7 Haziran günü AKP iktidar olura güvendiler, sonrası tufan. Diğer firmalar tüm ürünleri gününde kur fiyatları ile ücretlendiriyor mesela. 4 liralık malı bunlar 3,5 liraya veriyorlardı. Normal patlamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sanalmarketimi kullanıyorum ben memnunum. fiyat olarak exa da baya güzel ama son durumları ne oldu bilemiyorum. ama sen bilgisayar parçaları satan bir firmasın kur farkını baz alarak fiyatlarını güncelleyemiyorsan bence hiç açma o dükkanı daha iyi. Birde o nasıl bir türkçe benden bile kötü yazmış. herkezs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 donanımhaberciler batırmış adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ben 7 ye yakın sadecenotebook.com dan aldım adamların yeri altunizadede bi gun onceden arayıp ürünü getirtip direk orda ödeyerek eldende ürün aldım bi çok kez baya memnunum açıkcası fiyatlarda baya iyiydi fiyasayla karşılaştırarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 En sevdigim siteydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gelir-gideri dengeleyememiş klasik. Bu yüzden ithalatçı birçok firma kazık fiyat koyuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şey de çok acayip. caps ile "o parayı alırsınız" "hakkınız" "banka vermek zorunda" goygoyu. o kadar casual vatandaşlık var ki içimizde maazallah iki yasa bilsek üreme organlarımız üşüyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ben bunlardan bi notebook bi de gpu almistim piyasanin baya altina ama 5 yil olmustur rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 2013 de pc toplarken inventus, sanalmarketim, goldpc, teknobiyotik, webdenal hepsinden neredeyse 1 2 parça satın aldım. ekran kartını da donanımhaberden 2. el almıştım. hiç birinde bi sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 üretim yapmadığı halde bu hale gelmesi saçma değil mi en kötü siparişleri iptal eder paraları gönderirdi ya da tl geldikçe dolar alacaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 içerde zaten eksidelerdir. çevirmek için siparişten gelen parayı kullanıp, malı satın alma noktasında malı satın alamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 meyks sens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar