Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 O dönem geçti. Piyasada ne tutuyorsa min max'ını yapıp ondan bir tane yapıştıran micro transaction firması oldu. Benim gözümde EA veya Ubisoft'dan farklı konumda değil. Şirket işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 abi şurda gelse ver dese vermicen mi oyuna para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 iyi ya da kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sanırım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Valla sosyal medyada şu an tek gördüğüm şey Blizzard efekti. Film, Legion, HOTS, Blizzcon akıyor newsfeedimde, eh Patinin de güncel başlıkları Blizzard konusu dolu ayrı ayrı, o zaman en iyi oyun firması diyebiliriz ya bence rahatlıkla şu durumda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Anca en popüler dersin. Fanboyu bol olduğu doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ea olmasına ramak kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 en çok oynananan MMORPG check en cok oynanan RTS check en cok oynanan TCG check en cok oynanmaya aday moba ve fps check why not ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sonuncusu imkansız derim ben, lol'u ve cs'i gecemez 3-4 sene gecmeden baska hiçbi oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 TF2'nin yapımcısı Valve o yüzden en iyi firma Valve sfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Dijital TCG, normal TCG'si patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Cuce said: sonuncusu imkansız derim ben, lol'u ve cs'i gecemez 3-4 sene gecmeden baska hiçbi oyun bence lol'ün tek başarısı bebelere inebilmiş olması. https://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcI https://www.youtube.com/watch?v=B3fb4-XbjLY şu oyunun büyük olması= çok kolay olmasından öte bişey değil. cs:go evet cok büyük cok paralar dönüyor güzel organizasyonlar oluyor da matchmaking sunucularının hali fena, haxora bir çare bulması gerek valve'nin cs'yi geçemez ama farklı arcade tarzı ile baya oyuncu toplayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 blizzard haxora izin vermeyecektir overwatch'da en büyük beklentim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 en çok oynananan MMORPG check - tür can çekişiyor o yüzden en cok oynanan RTS check - tür öldü, yine aynı sebebten en cok oynanan TCG check - hearthstone "trading" card game degil. hearthstone'un başarılı olmasının temel nedeni, alternatifinin doğru düzgün olmaması. bence digital TCG kralı battleforge idi ki kapattı salak EA 2-3 sene önce. RTS & TCG kırması idi ve gerçekten sağlam PvP dönüyordu. kartları da markette gayet alıp satabiliyordun yani "trade" edebiliyordun. en cok oynanmaya aday moba ve fps check - cucenin dedigi gibi bu imkansız işte CS:GO ve LOL olduğu sürece. so invalid argument Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 sektörün ölmüş olması neyi değiştirir ki ? en iyisini yaptılar mı ? yıllarca en iyisi oldular mı ? yenisini yapsalar yek başına sektör ayağa kalkar mı ? bir WoW 2'ye bakar mantar gibi yeni mmoların türemesi bundan calıntı yaparak. wow2 de en az 20m sub ile başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Kafalara gel hele hele. 20 mil sub hemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 blizzard tabii en iyi de bunu senelerdir derken reröre diyordunuz bir blizzcon lamı kandırdılar lan şimdi sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 adamlar, kolay para peşinde, HS, Overwatch, HOTS'la microtransaction manyağı yaptığı ortalığı. sırf bu yüzden ne Diablo'ya ek paket getiriyor ne de Warcraft 4 planlıyor, sen hala RTS check atıp, wow2 diyosun lol. He bekle gelir wow2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 gelir demedim zaten. gelse olacaklardan bahsettim. tek başına ölü denilen sektörü ayağa kaldırır onu söyledim gelir gelmez orası ayrı. sektörün ölü olması sektörün en iyisi oldukları gerçeğini değiştirmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 WoW2 ıslak rüyadan başka birşey değil, WoW ölüp gömülmeden kıllarını kıpırdatmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ölü sektörde en iyi oyun seninmiş, kimin şeyinde? aç izle bak hearthstone panel stream'i, adam şapka takıp maymunluk yapıyor sahnede. sokayım blizzarda. activision gayet greed corp'a çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bombilo said: en çok oynananan MMORPG check - tür can çekişiyor o yüzden en cok oynanan RTS check - tür öldü, yine aynı sebebten en cok oynanan TCG check - hearthstone "trading" card game degil. hearthstone'un başarılı olmasının temel nedeni, alternatifinin doğru düzgün olmaması. bence digital TCG kralı battleforge idi ki kapattı salak EA 2-3 sene önce. RTS & TCG kırması idi ve gerçekten sağlam PvP dönüyordu. kartları da markette gayet alıp satabiliyordun yani "trade" edebiliyordun. en cok oynanmaya aday moba ve fps check - cucenin dedigi gibi bu imkansız işte CS:GO ve LOL olduğu sürece. so invalid argument 1- tür can çekişsin abi. adamlar 2004 dü sanırım wow un release olduğu tarih. o zamandan beri üstlerine başka oyun gelmedi. kendi türünde yani. kaç tane rip off çıktı, age of conan, warhammer, guild wars vs olmadı yani. ben hepsini oynadım hep bir şekilde wowa geri döndüm. 3 - hearthstone içinse, zaten alternatiflerinin kötü olması admları lider yapıyor. başkası yapsın daha iyisini geri alırım seve seve bu lafları. 4 - bunda katılıyorum cs go ve lol ü şimdilik hiç bir oyun bitiremez. overwatch görsel zevk için oynanır belki de yani fps de cs go nun popülerliğini zor yakalar. kaç senelik oyun zaten wowdan da eski anasını satim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 xbox ps ve pc için çıkıyor belki geçebilir toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Değiliz ya. Oyunları kötü değil ama çok daha iyi oyun yapan firmalar var, ease of access olayına iyi kotarıyorlar sadece. Bide warcraft hikayesini çok seviyorum çünkü LOK'THAR OGAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar