Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard'ın dünyanın en iyi oyun firması olduğuna hemfikir miyiz?

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

sonuncusu imkansız derim ben, lol'u ve cs'i gecemez 3-4 sene gecmeden baska hiçbi oyun bence

lol'ün tek başarısı bebelere inebilmiş olması.

https://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcI

https://www.youtube.com/watch?v=B3fb4-XbjLY

şu oyunun büyük olması= çok kolay olmasından öte bişey değil.

cs:go evet cok büyük cok paralar dönüyor güzel organizasyonlar oluyor da matchmaking sunucularının hali fena, haxora bir çare bulması gerek valve'nin

cs'yi geçemez ama farklı arcade tarzı ile baya oyuncu toplayacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

en çok oynananan MMORPG check - tür can çekişiyor o yüzden
en cok oynanan RTS check - tür öldü, yine aynı sebebten

en cok oynanan TCG check -

hearthstone "trading" card game degil. hearthstone'un başarılı olmasının temel nedeni, alternatifinin doğru düzgün olmaması. bence digital TCG kralı battleforge idi ki kapattı salak EA 2-3 sene önce. RTS & TCG kırması idi ve gerçekten sağlam PvP dönüyordu.

kartları da markette gayet alıp satabiliyordun yani "trade" edebiliyordun.

en cok oynanmaya aday moba ve fps check - cucenin dedigi gibi bu imkansız işte CS:GO ve LOL olduğu sürece.

so invalid argument
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

en çok oynananan MMORPG check - tür can çekişiyor o yüzden
en cok oynanan RTS check - tür öldü, yine aynı sebebten

en cok oynanan TCG check -

hearthstone "trading" card game degil. hearthstone'un başarılı olmasının temel nedeni, alternatifinin doğru düzgün olmaması. bence digital TCG kralı battleforge idi ki kapattı salak EA 2-3 sene önce. RTS & TCG kırması idi ve gerçekten sağlam PvP dönüyordu.

kartları da markette gayet alıp satabiliyordun yani "trade" edebiliyordun.

en cok oynanmaya aday moba ve fps check - cucenin dedigi gibi bu imkansız işte CS:GO ve LOL olduğu sürece.

so invalid argument

1- tür can çekişsin abi. adamlar 2004 dü sanırım wow un release olduğu tarih. o zamandan beri üstlerine başka oyun gelmedi. kendi türünde yani. kaç tane rip off çıktı, age of conan, warhammer, guild wars vs olmadı yani. ben hepsini oynadım hep bir şekilde wowa geri döndüm.

3 - hearthstone içinse, zaten alternatiflerinin kötü olması admları lider yapıyor. başkası yapsın daha iyisini geri alırım seve seve bu lafları.

4 - bunda katılıyorum cs go ve lol ü şimdilik hiç bir oyun bitiremez. overwatch görsel zevk için oynanır belki de yani fps de cs go nun popülerliğini zor yakalar. kaç senelik oyun zaten wowdan da eski anasını satim fasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...