-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 şu an alt almak için iyi bi zaman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 https://bitminer.io/2127707 scam mi acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 https://www.gelirkapisi.com/Smileys/Testx/scam.gif Google a yazdığında zibilyon tane scam yorumu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 ben boyle bir site yapsam usul usul veririm millete parasini kar da ettiririm, taa ki kasamdaki bitcoin miktari siteyi kapatip hawaiiye tatile gitmeye yetecek seviyeye gelene kadar. yani bikac gun/hafta kar edersiniz sonra oh ne guzel 5 btcligi aliyim dersiniz bakmissiniz sitenin kapanacagi tutmus. bu sitelerin scami top noktalarda olur yoksa guven kazanmadan scammerlik yapmak sacma insanlarin 0.01 btc'sini calacak degillerya? (version1.1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 sanırım hem bir miktar ödeme yapıyorlar hem de scamliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 olm 10.000'e vurdu lan btc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Geçen 11k olmuştu. Bakalım geçebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 razzRaziel said: şu an alt almak için iyi bi zaman mı? Altlar düştüyse evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 2920 de çıkcam ben yeter bu kadar kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 NVIDIA ve AMD’den Bitcoin Madenciliğine Özel Ekran Kartları https://www.technopat.net/wp-content/uploads/2017/06/bitcoin-mining-640x453.jpg https://www.technopat.net/2017/06/07/nvidia-ve-amdden-bitcoin-madenciligine-ozel-gpular/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Fistan said: 2920 de çıkcam ben yeter bu kadar kar pek çok kez söylendi bu, %100'ü pişman. daha çok başındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Xaero said: NVIDIA ve AMD’den Bitcoin Madenciliğine Özel Ekran Kartları https://www.technopat.net/wp-content/uploads/2017/06/bitcoin-mining-640x453.jpg https://www.technopat.net/2017/06/07/nvidia-ve-amdden-bitcoin-madenciligine-ozel-gpular/ Kazmanın yanlış ucuyla vuruyo? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 razzRaziel said: Fistan said: 2920 de çıkcam ben yeter bu kadar kar pek çok kez söylendi bu, %100'ü pişman. daha çok başındayız. abi tmm da, adamın yaptığı çok mantıklı. hedef koyup çıkmak, gerçi adam yazdıktan sonra hız kesildi dsdfgh. weekly grafiğe baktığınızda şuanki durum ürkütücü. al unut nasıl olsa artıcak eks dee kesiminde değiliz. direnç noktası falan belli olmadığı için whaleler sağlam dumplamadı hala. nereye gidebilir, seviyeler test ediliyor. momentum-gaz kesildiği gibi patır patır aşağı gelicek. daha evvel 10 kere yaşandı herhalde şu. miner hardwarelerin kazancına göre fiyat yerini buluyor. şuan büyük ihtimal deli kar ettiriyordur. pro minerlara göre supply demand dengesini bulacaktır. geçen sene bi ara fiyat 350$'dan aşağı düşerse mining equipmentları zarar ettirecekti deniliyordu. nitekim düşmedi sonra halvening falan oldu 750$'lara yükseldi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 bu seviyelerden cikilip dump sirasinda tekrar girilecekse mantikli, oyunu buyutmek adina.. yoksa uzun vadede hala daha onu cok acik, birsuru krizler oluyor dunyada parani tutabilecegin en guvenli yer bitcoin. istedigin ulkeye git kimse kontrol edip bilemez. ethereum'un daha da acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ne yani sadece mining üzerinden mi gidiyor? her geçen gün "btc nedir" diyen insan sayısı artarken, "btc nedir'den" "nasıl alınır yahu bu meret" diyen insan sayısı da artıyor. tepe limitlerle insanların daha bir ilgisini çekiyor, hacim artıyor. tüm exchange siteleri yeni gelenler yüzünden sıkıntılar çekmeye başladı. polo bugün chat'i belirsiz süreliğine kapattı vs. hedef koysun iyi güzel ama hedefler daha önce 50$'dı, 200$'dı, 1000$'dı.. evet şu an kimse limitleri bilmiyor. sadece daha kullanıcı sayısı çook düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 eskiden de çok sattık aldık hedefi kendin koyarsın sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 öyle değil işte o olay 2013'te gördük. hacimler direk yok oldu. miilet abi btc dünyanın en iyi şeyinden, abv buttcoin moduna girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Heryer bit heryer coin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 https://www.reddit.com/r/btc/comments/6fnosv/i_have_12_million_in_bitcoin_i_want_to_give_away/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Oha ya nispet yapıyor bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Eleman site kurmus. Ama olay ne tam anlamadim. Btc dagitmak icin btc mi istiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Oha net scam olmasin. Adam btc dagitmak icin btc istiyor cidden ya da ben anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bence de başta dağıtıyorum ayağı yaptı şimdi de milleti dolandırıyor sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 nasıl bitcoinden 12 milyon dolares yaptım ile başlayan her şey scamdir abi asdjpas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar