xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 çok yersiz düştü ya, eth'tan parayı kırdırdı yanlışlıkla 0.012'den alıp unutmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 abov LTC 20$ olmuş lan. ne alaka wtf? BTC de 1500$ dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ltc 20 mi asdasd hemen satıp çıkıyım uzun zamandır ilgilenmiyorum btc-e de para nasıl taşırım banka hesabına en kolay yoldan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 oha nolmus lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 huzur ltcde 50-55$ olmadan bırakmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 La alllah belasını versin, kaçrımışım BTC yi tüüh, la ne güzel olmuş 1450, almadım 900 lerde gezerken, zararı çıkarırdık en azından. Ben böyle şansına, çoktandır da bakmamıştım, BTC borsalarına. Ama çakarlar gene BTC yi aşağı. O zaman alırım. BTC-E de para içeride duruyor boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Takip etmeyip de kacirinca nasi sans oluyo anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Ya her gün göz atardım. Ama son 3-4 aydır, Yok dükkan, yok bilmem ne filan derken çıkıp gitti aklımdan. Şimdi almak mantıksız artık, 1450 lerde BTC-E de, indirirler onu aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Türkiyeden BTC-E ye para yatırıp çekme nasıl gerçekleşiyor. Bir kaynak var mı okuyacak edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 yok öyle bi yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 kredi kartıyla btc alıp btc-e transfer edebilirsiniz. link https://goo.gl/zbUOa1 bu da indirim kodu HELLOBITCOIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 btc-e'de 1474 dolar olan seyi 1672'ye satiyor yuh 3.9% da transacton fee bu ise mi girsek napsak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 evet biraz kazık asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mt. GOX ile giden coin'ler su dakka gelse, bildigin zenginim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mt.Gox geri gelmez artık onları unut bence. Çok hayal olur geri gelmesi. En mantıklı para çekme yöntemi bu arada btc olarak çekip koinim vs gibi türk platformlarında tl'ye çevirip banka hesabına geçirmek, ben öyle yapıyorum sıkıntı olmuyor. Şu bitcoini borsa olarak kullanmayıda hiç anlamadım, ben bitcoini tl ile alıp satmıyorum, btc için çalışıp btc kazanıp sonra tl'ye çeviriyorum lazım olduğunda, yeterince büyürsa tl'ye çevirmem bile gerekmeyecek umuduyla kenara btc koyuyorum hep. Forex değil ki ya bu tl ile alıp satıp para kazanma amacıyla yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Japon hukumeti sagolsun "su kadar alacagin var" diye onayladi, bakalim gelir belki 3-5 bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 niye forex degilmis? ayni paragrafi btc ile usd'yi yer degistirip yazabilir usd kazanan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Aynen? USD ne olarak kullanılıyor, sadece forex olarak mı? USD'nin gündelik kullanımı ile forex kullanımını kıyasladığında forex baya zayıf kalıyodur büyük ihtimalle. Yani kullanılmasın demiyorum ama SADECE öyle görmek saçma geliyor bana. Güzel gelişme Di, umarım öderler, baya bir borcu vardı ama, yavaş yavaş olabilir ödeme, yinede yavaşta olsa zenginlik zenginliktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 2 senedir takip ediyox. Nereye ödemiyolar. İşkembeden sallamayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 ahaha 500 liralık falan coin vardı fi tarihinden, 2500ü geçmiş değeri. çekeyim bari sdklşfmsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 di said: Mt. GOX ile giden coin'ler su dakka gelse, bildigin zenginim :) 450$'a olarak çevirmişler sanırım sizin btclerini. btc fiyatının artması size yarıyor borçların karşılanması için. tam btclerin dönmesi mümkün değil, coinlerin 3/4'ü kaybolmuşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 PrudenT said: ahaha 500 liralık falan coin vardı fi tarihinden, 2500ü geçmiş değeri. çekeyim bari sdklşfmsd ben bi kısmını alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 bu eth ne iş? yıl başında büyük firmalar konuşuyor ediyor diye alıyım dursun 100$'lık dedim. aldı başını gitti, daha gitcek dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 2 yıl içinde bitcoini geçer. decentralized web hypelandıkça. yapan cocuga rockstar muamelesi yapılıyo zaten bitmez hypeı. yatırın ne kadar paranız varsa unutun 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Nerden aliyoruz bu eth coin'i? Alip sonra jaxx'ta veya turevinde sakliyoruz, ardindan tl'ye cevirmek istesek btcye cevirip Paribu gibi bir yerden de okutup bankamiza aliyoruz dogru mu anlamisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar