ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 dasaaa said: ginaly said: full rapor 2 dürüm. olur. deal. DIBAN vereyim yolla dürümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 2013 de de böyle silkeledilerdi milleti :D o zaman btc-e de çakılınca btcturk tepki vermemişti 2850 den 10 btc sattım btc-e de hayvani düşüşü görümce sonra 2-3 yıl 2850 rekoruydu btcturkun o sattıklarımı alanlara üzüldüm hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ginaly said: Düşükten aldıysanız boşuna panik satışı yapmayın bence. Kısa vadeli bir operasyon bu. Bitcoin patladı lafları falan yalan. Tezgah şu; -18 Aralık'ta Bitcoin Future çıkmadan 2-3 hafta önce spotta alımlara başladılar (G. Sachs başta olmak üzere) -Future'lar işleme başlayınca yüklü shortlamaya başladılar. Short poz.lar arttıkça zaten ibre aşağı dönmeye başladı. -Future öncesi spottan topladıkları bitcoinleri satmaya başladılar, işlemler yüklü oldukça bitcoin tepetaklak inmeye başladı. -Spotta 1 birim üzerinden kaybederken shortladıkları future'lardan kaldıraçlı kazandılar. Allah bereket versin. Eğer yarın öbürgün herhangi bir altcoinde de future çıkacakmış diye duyarsanız bilin ki aynı senaryo işleyecek. Sunu takip edip future shortlayalim abi bizde :D Cok temiz para hahahaha. Daha cok cesitli cilginliklar olacak, sirf sunlar icin giriyorum bende piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ginaly said: Düşükten aldıysanız boşuna panik satışı yapmayın bence. Kısa vadeli bir operasyon bu. Bitcoin patladı lafları falan yalan. Tezgah şu; -18 Aralık'ta Bitcoin Future çıkmadan 2-3 hafta önce spotta alımlara başladılar (G. Sachs başta olmak üzere) -Future'lar işleme başlayınca yüklü shortlamaya başladılar. Short poz.lar arttıkça zaten ibre aşağı dönmeye başladı. -Future öncesi spottan topladıkları bitcoinleri satmaya başladılar, işlemler yüklü oldukça bitcoin tepetaklak inmeye başladı. -Spotta 1 birim üzerinden kaybederken shortladıkları future'lardan kaldıraçlı kazandılar. Allah bereket versin. Eğer yarın öbürgün herhangi bir altcoinde de future çıkacakmış diye duyarsanız bilin ki aynı senaryo işleyecek. https://eksisozluk.com/entry/72731470 bunu 10 gün önce söylemiştim ben, eğer 12k altına inerse olmuş olacak işte, sekerse de correction deriz kim nerden bilecek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 applev0dka said: inançla alakası yok. türk borsaları kullanıcını silkiyor. herkesin elleri mahkum onları kullanacağını biliyor. Bence dışarıdan bir müdahale yok tamamen yurdum insanının tepkisi. Sonuçta yıllarca iddaa oynamış bir nesil. Keşke verified bir acc. olsaydı da direk yabancı borsalara girebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 razzRaziel said: bunu 10 gün önce söylemiştim ben, eğer 12k altına inerse olmuş olacak işte, sekerse de correction deriz kim nerden bilecek sdf indirelim abi 12k altına sen yeter ki iste. arıyorum çocukları sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 12k altında şu an zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 87 den 99 a kadar borsada idim. 91 de forexle tanıştım 1 sene once bıraktım. Şu döngüden hiç kurtulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 12k'da savaşıyor henüz daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 kanimiz aksa da zafer kripto'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 akirafes said: 87 den 99 a kadar borsada idim. 91 de forexle tanıştım 1 sene once bıraktım. Şu döngüden hiç kurtulamadım. Ahaha cok iyiymis gorsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Dark_Soul said: Rewendor said: Anlamayacak şey var abi, o yüzden bugün sapır sapır sabiler panik satışı yaptı, piyasadan 170 milyar dolar çıktı. O market cap , o kadar nakit para yatırıldığı anlamına gelmiyor , lol piyasadan çıkan para da "dolarını bozdurup kaçanlar 170 milyar doları bankaya havale ettiler" anlamına gelmiyor , lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 biraz düşsün kimin operasyonuysa bi daha pumplarlar tabağı sıyırmak için millet aha tren diye atlar son darbeyi vurur geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 coinbase'de birilerinin 400'de sağlam alımı varmış ETH için heralde, 397'ye düşüp bi anda 450'ye çıktı. (dolar değil euro olarak fiyat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Btc de halihazirda duran para kadar alim yaptim 11-12k araligindan. Hadi hayirlisi, artarsa bizimdir patlarsa cryptocurrency dunyasina christmas hediyesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 iyi yapmissin ben suanda transfer yapsam 2 gune gecer, bu fiyatlardan alamiyorumya icim yaniyor :D burdan alin seneye zenginsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 her zaman dipte satıp tepede alıyorum sfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Düşerken kazanmayı öğrenmek lazım. Tüm kâr eridi, mal mal izledim resmen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Dark_Soul said: her zaman dipte satıp tepede alıyorum sfdsfdsf tamam.. napiyorsan yapmayi birak ve tam tersini yap iste zenginsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 sardalya said: iyi yapmissin ben suanda transfer yapsam 2 gune gecer, bu fiyatlardan alamiyorumya icim yaniyor :D burdan alin seneye zenginsiniz.coinbase sagolsun banka hesabindan gercek zamanli alim yapilabiliyor. Tek kotu yani para btc walleta gecene kadar dokunamiyorsun satis yapmak istersen beklemen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 DoruK said: Btc de halihazirda duran para kadar alim yaptim 11-12k araligindan. Hadi hayirlisi, artarsa bizimdir patlarsa cryptocurrency dunyasina christmas hediyesi olur. January effect crypto currency piyasasinda da var mi, onu gormus olucaz iste hep birlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 DoruK said: sardalya said: iyi yapmissin ben suanda transfer yapsam 2 gune gecer, bu fiyatlardan alamiyorumya icim yaniyor :D burdan alin seneye zenginsiniz.coinbase sagolsun banka hesabindan gercek zamanli alim yapilabiliyor. Tek kotu yani para btc walleta gecene kadar dokunamiyorsun satis yapmak istersen beklemen gerekiyor. USA'de mi boyle ? EU'da 2-3 is gunu suruyor en azindan banka hesabindan para yatirmak, kredi kartindan limit zaten 750 euro... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Lopeth said: geçen maillere bakıyordum aralık 2015 de btc-e den btcturk e 22 bitcoin atıp çıkmışım bu işlerden ah beabi... Coinbase history'ye baktikca icim aciyor Kredi kartiyla aldigim bitcoinleri poker sitesine gonderdigim vakitler, usd karsiligiyla duruyor falan. Eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Lancelion said: DoruK said: sardalya said: iyi yapmissin ben suanda transfer yapsam 2 gune gecer, bu fiyatlardan alamiyorumya icim yaniyor :D burdan alin seneye zenginsiniz.coinbase sagolsun banka hesabindan gercek zamanli alim yapilabiliyor. Tek kotu yani para btc walleta gecene kadar dokunamiyorsun satis yapmak istersen beklemen gerekiyor. USA'de mi boyle ? EU'da 2-3 is gunu suruyor en azindan banka hesabindan para yatirmak, kredi kartindan limit zaten 750 euro...aynen bir kac is gunu aliyor banka hesabindan. Cc limiti hep 750. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 https://www.reddit.com/r/rcn_token/comments/7lexv0/bitcoin_about_to_crash_down_to_11k_get_out_and_go/ TheMailMan69 gene bildirmiş. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar