guncel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 SAR değeri en az oln en superi hangi telefon? dokumantik mümkünse kullanmış olduğunuz ürünlerden tavsiye plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 samsung galaxy A ve J serilerine bakmanı öneririm. galaxy alpha'dan bu serilere geçmişlerdi, alpha çok güzel alet. çevremde 3 farklı kullanan var, ben de pasif olarak kullanıyorum denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 fiyat belirtmemişim 600 lira civarı bakıyorum iş hattı için lazım oldu tahmin edeceğiniz gibi andorid öldüreecek boş yere ne güzel iphone vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 600 lira ya şey var işte general mobile one dual sim o 600 liraya başka dual sim var mı piyasada bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 general mobile go go. burda iş yerinde kullandım ama modelini bilmiyorum şimdide üst verziyonları ile apgıreyt ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 galaxy alpha mı ne. bayaa bayaa iyi bi telefon ve çok da ucuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 dual isim okudum Pelin Su yazmaya geldim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben de dual isim okuyanlardanım, heey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Dual SIM Türkiye'de şu an Samsung'da sadece A8 modelinde mevcut. Yurtdışından getirtme şansın var ise Note5 / S6 ne (internette modelin yanına DUOS yazman yeterli) istersen getirtip kayıt ettirerek kullanabilirsin. Türkiye'de dual SIM'li tek model şu an A8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 lumia 950'nin dual sim olan modeli var. Şu aralar tuzlu tabi seneye yarı yarıya düşer http://www.amazon.de/Microsoft-Dual-SIM-Smartphone-Touch-Display-Megapixel/dp/B016AAM8C6/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1447570716&sr=1-1&keywords=lumia+950+dual+sim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Samsung pismanliktir dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ben general mobile android one kullanıyorum memnunum baya çift sim takmadım daha ama sorun çıkarmaz herhalde. tek simli modelleri 699a çift simliler 750ye bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 general mobile al geç ya. samsung bir de tek dual sim tel türkiyede diyorlar keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 guncel said: fiyat belirtmemişim 600 lira civarı bakıyorum iş hattı için lazım oldu tahmin edeceğiniz gibi andorid öldüreecek boş yere ne güzel iphone vardı 600tllik telefonla 3000tllik ayfonu karşılaştıracaksan öldürsün seni daha iyi. Bütçeyi biraz zorlarsan 750ye falan şu var: https://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone-2-Laser-ZE550KL/ Biraz agır ve kalın, onun dışında o fiyata iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 dün bakmıştım düz zenfone denk geldi iyiydi bir tek basmalı tuşu eksik (home tuşu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ''en iyi en güzel'' diye giriş yapıp, ''abi 600 telem var'' a bağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 bu arada TR'de paranın alabileceği en iyi dual sim şu an general mobile olabilir. Daha temizi yok sanki. O da 600 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 GM de iki sim aynı anda aktif degil diye bilyiorum. Googleın standard dialer vs programları desteklemiyor. Aynı anda aktifse en iyi tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Dual sim sadece A8'de var diyen arkadaşı mağaradan itin biraz ileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Black_Hand said: ''en iyi en güzel'' diye giriş yapıp, ''abi 600 telem var'' a bağlamak. iphone dual sim çıkardı da biz mi almadık android nasıl olsa öldürcek bari ucuz öldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Xperia Z3'ün dual simli modeli varmış, ben de dün gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar