masa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 10 gün önce boğazım şişmişti, bir süre antibiyotik iğne oldum. Sonra fark ettim ki hastalığım geçti ama boğazımdaki acı inanılmaz bir seviyeye geldi. Akşam vakti nöbetçi kulak burun boğazcı bulmak zorunda kaldım. Çünkü cidden yutkunmayı filan geçtim durup dururken bile felaket acıyor. Doktor boğazda ve küçük dilimde aft çıktığını ve gümüş nitrat ile yakarsa daha çabuk iyileşeceğini söyledi. Aftları yakalı 2 gün oldu, biraz rahatladı ama gene birşey yemek mümkün değil. Günde 2 paket ağrı kesici etkili pastil bitiyor, 3-4 saatte bir ağrı kesici alıyorum. Böyle dert olmaz olsun. +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 abo. geçmiş olsun. askerde ağzımda çıkar dururdu çok illet bieşydir. boğazda da mı çıkıyomuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 mucozada her yerde cikabilir abi..hacit bol bol vitamin..2 elma 3 portakal..acaip iyi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 buna karadut iyi gelir derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 karbonat iyi gelir bence. karbonatlı suyla gargara yapardım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 karadut degil de..metilen mavisi ile gargara olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yok karadut hakkaten ünlü bu aft konusunda. araştır bi derim. karadut şurubu falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 karadut pekmezi cidden efsane bu konuda max 3 günde halleder diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 kloroben sprey al rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bende bir kez yemek borusunda çıkmıştı, inanılmaz kötü bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oralmexi kıs bune emenike.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bunun için inanilmaz bir ilaç var. İlaç değilde bildiğin sulfurle yakıyorsun. Çok pratik. Baya da pahalıydı ama oraya yapılamaz herhalde. Çok geride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Olm bırakın Nasıl geçiceni olan olmuş bi kere. Nasıl olmasına engel oluyoruz onu anlatsın Allah'ını seven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bilsem dunyanin en zengin 100 insanindan biriydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Black-ice said: buna karadut iyi gelir derlerdi hem de baya iyi gelir de mevsimi değil. nisan mayıs civarı oluyo o gerçi pekmezi, şurubu vs bulunsa olur da o da gerçek karaduttan yapılmış olanını bulmak zor iş. anca tanıdık falan yapmış olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 şurubu murubu varmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Kötü beslenme en başlıca nedeni. Ozellille cips ve o tarz keskin şeyler daha fazla tetikliyor. İkincisi stress. Üçüncüsü ağız hijyeni. Eğer bu üçünü sağladığınız halde çıkıyorsa hemen doktora gidin behcet hastalığı olabilir. Bende sürekli cikardi. Son 5 yilda 3 kere fln cikti. Dedigim ilaci basinca resmen orada ne var ne yok hissiyat gidiyor. Gidene kadar rahatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 o değil de uvulada olması hariç kriptikten nası ayırcaz bunu dana? bana böyle hasta gelse 1 hafta augmentin verirdim direkt. nitekim masaya da öyle olmuş sanırım hatta çocuk olsa deposilini yemişti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bendede 2 ayda bir min cıakr ğızda, aradada aynen ole derien gider. ağız ıcınde laıstımda arkada cok sakat. suc ıcmek cile oluyo. kücük dilde cıkması kötüymüş ama ha ben hiç cözüm aramadım varmı bi caresi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Ben çok çekerdim ama şeker diyetine girdiğimden beri daha az çıkıyor. Çaresi karbonat ile gargara rahatlatıyor bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 abi kill it with fire durumu var. o nasıl görsel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 acacagin basliga sicayim ya. korktum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 benim dudagımda cıktıgı zaman bile hayata küsüyorum bu ne boyle aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Benım oglanın agzı kaplanmıstı bunun gıbı,doktor sprey seklınde lokal anestezık yazdı,15 dakıka kadar etkılı,yemek yıyecegı zaman sıkıp yedırıyorduk.Eczaneden bulursun buyuk ıhtımal,naneli birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bingildak said: Bunun için inanilmaz bir ilaç var. İlaç değilde bildiğin sulfurle yakıyorsun. Çok pratik. Baya da pahalıydı ama oraya yapılamaz herhalde. Çok geride. Oralmedic Hayat kurtarır valla. Ama oraya zor tabi :/ geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar