Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG şu araç yakıt tasarrufunda şampiyon galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Abi HP yazmayın. Motoru küçük "ya allah turbo" meselesinden az yakıyo. 1.0 ne allasen. 1.4 Palio biraz daha fazla yakar ama ama gerçek 75 beygir en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Gercek ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 dacia duster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 1.0 araba için 50 bin aşırı. 1.0 istanbul'da tehlikeli. gerektiğinde azıcık kaçan araba lazım. gaza sonuna kadar bastığında olduğu yerde duran araba güven vermiyor bana hiçbir zaman. yakıt tüketimleri de bu nedenden ötürü çok oluyor. şehir içinde 10 gün hyundai i20 kullandım 1.2. araba azıcık gitsin diye gaza basıyorsun benzini içiyordu. belki trafiksiz, trafikte manyağın bu kadar çok olmadığı sakin sakin gidilebilen şehir ve ülkelerde az yakıyordur. i20 ile tem'de şerit değiştirirken yaşadığım adrenalini hayatımda az yaşamışımdır sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Esh said: Gercek ney? Valla gerçek ney bilemem ama, 1.0 o fiyat değil en azından. Benim aracım da 1.4 turbo, turbo arızası verdi uzun yolda gördük 148 beygiri adsaffsa. Turbo olmadan o araçlar eşekten hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Masticore said: IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG şu araç yakıt tasarrufunda şampiyon galiba 6200 devirde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 o motor 1.2den daha iyi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 önemli olan tork, gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 önemli olan mantıklı tüketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 önemli olan insanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 en son neye karar verdik? 45k ya araba yok mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 polo var işte abi ben 50 ye polo alıcam galiba EDIT: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2014-model-skoda-rapid-1.4-tsi-dsg-elegance-otomatik-14000-km-de-316485896/detay şu nası sizce? skoda rapid 2014 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 55'e 2012 otomatik dizel C4 vereyim. 65k km'de. Exclusive paket. Gerçi sonra ben alacam, bir de onla uğraşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ginaly said: satılık 1.6 dsg leon sc 56k km sıfır hasar, sıfır boya. YERUÇAĞI 225 YAPIYOR. pazarlıksız 62k'ya bırakıyorum. IBAN yolluyorum. Hayırlı olsun. vay be mart ayında 62k'ya bırakıyormuşum. şimdi etmez o kadar, kilometre 66k oldu, sağ arka çamırlık da ezik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 50+dürümle kapıyı tıklayalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nabtın abi 50.005,05 TL'ye vereceğime sanayide presletirim daha iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ginaly said: nabtın abi 50.005,05 TL'ye vereceğime sanayide presletirim daha iyi :( abi uzunlardan ısmarlıcam dürümü ne 5,05 tl si :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ben 61 e auris veriyorum 18k, buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 3 seçenek var kafamda aklıma yatan yatmayan taraflarını yazacağım. Vw Polo 1.2 tsi comfortline: Artıları; Eşim beğeniyor dırdır olmaz :) , nispeten daha konforlu, malzeme kalitesi, 1 yıl veya maksimum 2 yıl kullanma niyetindeyim en hızlı şekilde zararsız satabilirim milletimizin vw hastalığından ötürü Eksileri; Başlı başına fiyasko olan 2 hava yastığı, diğer seçeneklere göre ufak olması ve güncellenmemiş eski 1.2tsi motor. Skoda Fabia 1.2tsi style: Artıları; 110bg'lik istekli bir motor, daha zengin donanım, çok başarılı eşya gözleri (gözlüklük ve koltuk altı çekmecelerine kadar var), geniş bagaj ve iç hacim, güzel bir multimedya ekranı. Eksileri; Süspansiyonları çok fazla ses içeri alıyor ve rahatsız ediyor, malzeme kalitesi diğer seçeneklere göre biraz daha düşük, dış görünüş ve hala babamın bile bana yaptığı skodaya 55bin mi vereceksin algısı. Seat Leon 1.2tsi Style: Artıları: C sınıfı olduğu için diğer 2 seçeneğimize göre biraz daha iyi bir araç, dış görünüşü, donanım, Eksileri: Bunu test etmedim arkadaşım çok memnun ama çok fazla trim sesi olabildiği söyleniyor, apaçi arabası diye geçiyor. Bu 3 seçenek dışında inceleyip test ettiklerimden Hyundai i20, opel corsa, citroen c4 çok kötü olan otomatik viteslerinden ötürü eledim. Renault grubuna saygım var ama sevgim hiç yok. Clio teneke gibi geliyor maalesef. Bindim kullandım hiç güvende hissedemedim kendimi. Fluence ise çok büyük bir araç sedan bakmıyorum şimdilik. Kia'ları çabuk elden çıkartamam diye eliyorum. Binmedim bilmiyorum da belki artısı çoktur. Honda'dan nefret ediyorum. Jazz'ın fiyatı çok uçuk Yuh Tl;dr olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Selam, Rapid? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Polo 1.2 tdi sahibi olarak rahatlıkla önerebilirim poloyu aklın takılan bişeyler varsa sorabilirsin DM'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 leonun bir önceki kasası apaçi olan. şimdiki bildiğin beyaz yaka kasası. ama ben olsam fabia seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Powershift Fiesta nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Yeni konu açmayayım Powershift Fiesta nasıldır iyimidir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar