bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 guzel tespit olmus su (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 alcatraz benzetmesi cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 aynen çok beğendim dostum. tüm replerim senin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 +1 siyah kaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 oha kustum kendimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Guzelmis yazi resource not found diyo tiklayinca ben neden oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 teşekkürler sayfamızı beğenirseniz yeni paylaşımlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 o yuzden kaciyoruz ya ulkeden sean connery gibi geri gelicez sonra bi gun ed harris le kapismaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ilk cumle kulliyen yalan. ahaha gorende sehrin ortasina koydular hapishaneyi zannedicek. o mesafeden/bariyerden sehir isiklarini, eglencesini falan birak duymalarini, gormeleri bile imkansizdi. alcatraz askeri hapishaneden, federal hapishaneye evrilmis, mahkumlar kacmadan once de yuksek gider sebebiyle zaten kapatilmasi planlanmis bir hapishane idi. oyle piskolojik bir olayi yok yani. mahkumlar iceride hobi tarzinda isler bile yapiyolardi. cok zorlama olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 dün gece bi filme başladım güzelmiş lan bu harcamıyım diyip bıraktım. alcatrazla ilgili http://www.imdb.com/title/tt0113870/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 reyou said: ilk cumle kulliyen yalan. ahaha gorende sehrin ortasina koydular hapishaneyi zannedicek. o mesafeden/bariyerden sehir isiklarini, eglencesini falan birak duymalarini, gormeleri bile imkansizdi. alcatraz askeri hapishaneden, federal hapishaneye evrilmis, mahkumlar kacmadan once de yuksek gider sebebiyle zaten kapatilmasi planlanmis bir hapishane idi. oyle piskolojik bir olayi yok yani. mahkumlar iceride hobi tarzinda isler bile yapiyolardi. cok zorlama olmus. büyü diye bir şey yok harry potter yalan gibi bişey olmuş şu. teşbihte hata olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bizim eleştirilecek yanımız gani de sanki stolz der nation tier filmden çıkıp "sarıkkafalı öldürecek adam arıyorum" diye tweet atan, japonya'yı futbol maçında yenince "pearl harbor'un intikamını aldık" diye tweet atanlar da onun gezip gördüğü san francisco'nun olduğu ülke. "insanlık bir bizde bitti, batılılar çok medeni" diye dövünen tek ülke biz olabiliriz ama, batıya yakın doğulu oluşumuzun çarpıcı örneği bu yaklaşım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi okumanıza gerek yok. yazının anafikri: "yüzümüz batıya dönük ama esas önemli olan götümüzün nereye dönük olduğu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 adam facebook twitter gözlemleriyle köşe yazısı yazmış beni en çok orası etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 festival gibisiniz, kaktirmak istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Kimse de adamın yazdığı yazının sik gibi yazılmış olduğu gerçeğine değinmemiş. Okurken gözlerim kanadı. Ne kadar zor olabilir ki verdii yazmak yerine verdiği falan yazmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 milattan önce mi yazılmış text hali yokmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar