Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Abi kendinden "birazcık" farklı olanı yoketmeye dayalı içgüdüsel reflekslere sahip insanlar, NOYAN'a karşı nasıl tepkiler gösterirlerdi acaba. Ne gülerdik be. Adamlar başta gerilirlerdi, sonra kendileri gibilerle kümeleşip gülerlerdi. Sonra tam görmezden gelmeye başlarlarken Noyan-sama bi freakshow patlatırdı tekrardan ilgi odağı olurdu falan. Off keşke seçilsen Noyan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Abi kendinden "birazcık" farklı olanı yoketmeye dayalı içgüdüsel reflekslere sahip insanlar, NOYAN'a karşı nasıl tepkiler gösterirlerdi acaba. Ne gülerdik be. Adamlar başta gerilirlerdi, sonra kendileri gibilerle kümeleşip gülerlerdi. Sonra tam görmezden gelmeye başlarlarken Noyan-sama bi freakshow patlatırdı tekrardan ilgi odağı olurdu falan. Off keşke seçilsen Noyan :)

http://i.hizliresim.com/25EaZE.png
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

gördük zaten kimin ne tepki göstereceğini bulusma olayında. ülkenin örneği işte orası da. adam size o kadar hakaret edip 1 saat sonra yanınıza geldi, karakteri olan adam da belli etti tepkisini zaten.

Karakter sahibi olmak dediğin forumda full power laf sokupgerçekahayatta karşısına oturduğumda minnoş minnoş oturup sonra uzattığım barış çubuğunu "yok saol abi ben içmiyom" deyip bir süre sonra kendi kendine "olamaz gerçek hayatta laf sokamıyorum hemen eve gidip bilgisayar başından ateşli ateşli sektireyim" diye buluşmayı hüzünle terk ededen kişiyi mi diyorsun ?

Karakter sahibi olan forum 4x A4 döşeyip sen söylesin böylesin diye köpüren gerçek hayatta olduğu haliyle yüzleşti ve sonra gelip burdan senin gibi "size hakaret eden" argümanı yaptı..

Karakterleriniz daha doğrusu karaktersizlik değerleriniz çok benziyor birbirine.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Saolsun paticik içinde kendini paticiğin hükümeti sanan dominant hater gruplar sayesinde biraz dikkatli olmayı öğrendim.

Düşünsene burada sonsuz sataşıp, organize olarak hakaret eden yönetime yakın kişilerin forumda söyledikleri hakaret yetmiyormuş gibi üstüne forum moderasyon yetkileriyle süresiz banlamalarının gerçek hayat versyonlarını yaşadığımı.

Hayatta tutkuyla takip ettiği bir yolu olduğunu ifade eden birine, yolsuzca kendi çıkarlarını ve umursamazlığını entellektüel pişkin bir kendinden eminliklikle inkar edenler elbette hazmedemez. Çünkü onlar ömürlerinin çoğunu adadıkları sektörel yontulma süreçleri ve ardından gelen 9-5 haftanın %90'ını ev kirası ve mobilyası için yaşarken benim gibi birini elbette tersleyip hakaret etmeleri , ötelemeleri her türlü yetki ve güç suistimaliyle zülm etmeleri gerek..

Bu yüzden buradaki 30-40 asimile olmuş ruhun hayattaki duruşuyla, yobazların benim inancıma laf edemesin saygı göstermelisin dayatmasını çok birbirine benzer.

Birisi süper kariyer yapınca cenneti yaşayacağına inanıyor.

Diğeri ise süper dindar olunca cennete gideceğine inanıyor.

Ama yobaz yobazdır ve yobazlığın üstesinden gelmek için insanın kendini aşması gerekir... İnsanın kendini aşması için ise kendini görebilmesi gerekir ama kendine kör olan kördür. Anca kendi dışında herşeyi ateşli ateşli eleştirir ve kınar.

Yobazlarla başetme skillerim buradaki entellektüel yobazlar sayesinde geliştiriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Hoşbuldum . Lütfen merhamet edin iyi niyetlerle geldim. Geçmişte bana laf sokmaya çalıştığı için duygularını eğlence olsun diye incittiğim herkesden de çok özür dilerim. Eskisi gibi değilim.

Bu 1.5 sene oldu neredeyse bu kadar fazla bana gerek yok.

Abi, buralarda olmak istiyorsan biraz çaba göstermen gerekecek. Yoksa yeni ban'ın yakındır. Hissedebiliyorum eheh

şu gönderme yaptığın, atıştığın gruptaki insanların hepsi çok kafa dengi, iyi insanlar. Düşüncelerimi upgrade ettim demiştin. Seni son kez gereksiz atışmalardan vazgeçmeye davet ediyorum.

Evet, kimse senin gibi bohem takılmıyor, birçoğumuz ekonomik sisteme adapte olmaya çalışıyoruz. Bu ayıp ya da zavallıca bir tercih değil. Kimse kimseye daha iyi olduğunu kabul ettirmeye çalışmazsa bi sıkıntı olmayacak bence.

Farklı konulara ilgi duyup bilgi birikimi geliştirmiş birisin. Ciddi anlamda bu tarz polemiklerle zaman kaybedeceğine, bilgi birikimini paylaşmaya yönelsene? Bi ara bu tarz başlıklar açıyordun.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlıpa itafen,
Ne gibi bi enerji politikası izlemeyi düşünüyor abi senin parti?
Enerji giderleri yüksek bi grup olarak merak içerisindeyiz?
Zira dünyanın en pahalı enerjisini kullanmamıza rağmen niçin lisans vermeyi durdurdular yenilenebilir enerji alanında? Görüş alanı ayarladık herşeyi çözdük 5 ay içinde, bi anda hükmet yazı yayınladı ve herşeyimiz iptal oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

...sektörel yontulma süreçleri ve ardından gelen 9-5 haftanın %90'ını ev kirası ve mobilyası için yaşarken benim gibi birini...

bilader senin ev kiralık mı? nerde yatıp kalkıyon?

sen hiç çaresizlikten sokakta yattın mı? (drama olsun diye sormuyom, yaz ayıydı ve silkimde bile olmadı, daha zor şartlar altında da hayatta kaldım.)

geçicen o felsefeleri, sokakta yatıp son parasıyla da yemek yediği için okula gidemeyen insana gelip böyle tatava yapmıycan.

ha sonrasında deli paralar kazandık ama yani, kira için çalışmak gerektiğini öğrendik ilk.

sahi, sen ne iş görüyon, nerden geliyor bu canını yediğimin değirmeninin suyu?

bıktım sizin şu "ay ekmek parası mı hahaha komik şeyler sizi, yaşamak gerek, dünya çok güzel" alt metinli tavırlarınızdan.

yiğit özgür'ün müydü neydi, böyle çöp toplayan adamın yanında üzerinde barış işareti olan tişörtle "ah senin hayatına çok özeniyorum hem geri dönüşüme katkıda bulunuyorsun hem de özgürce gezebiliyorsun." falan diye kafa açan bir tip vardı. aha o karikatürdeki o tipte adamlara ayarım. feci ayarım hem de.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın derdi zaten 9-5 çalışmayla falan değil toptan çalışmayla. o şekilde çalışma imkanı olmayanlar daha zor şartlarda çalışıp daha az kazanıyorlar bu sistemin kölesi falan boş laflar başka bir şey değil düzenli maaşlı işte çalışmayı kaldıramayanların zırvası
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...