bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 İzlemesi komik olurdu ayrıca. Düşünsene sütyenle çıkmış, meclis başkanı buna tasma takmış yanında dolaştırıyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi kendinden "birazcık" farklı olanı yoketmeye dayalı içgüdüsel reflekslere sahip insanlar, NOYAN'a karşı nasıl tepkiler gösterirlerdi acaba. Ne gülerdik be. Adamlar başta gerilirlerdi, sonra kendileri gibilerle kümeleşip gülerlerdi. Sonra tam görmezden gelmeye başlarlarken Noyan-sama bi freakshow patlatırdı tekrardan ilgi odağı olurdu falan. Off keşke seçilsen Noyan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 gördük zaten kimin ne tepki göstereceğini bulusma olayında. ülkenin örneği işte orası da. adam size o kadar hakaret edip 1 saat sonra yanınıza geldi, karakteri olan adam da belli etti tepkisini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bende merak ediyodum lan kim üye oluyo bu partilere diye. HEPAR'ın Ardahan il örgütünde 10 kişi vardı 7 oy mu ne çıkmıştı. O seviyede inandırıcılığı düşük bu partilerin kazanma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Wishmaster said: Abi kendinden "birazcık" farklı olanı yoketmeye dayalı içgüdüsel reflekslere sahip insanlar, NOYAN'a karşı nasıl tepkiler gösterirlerdi acaba. Ne gülerdik be. Adamlar başta gerilirlerdi, sonra kendileri gibilerle kümeleşip gülerlerdi. Sonra tam görmezden gelmeye başlarlarken Noyan-sama bi freakshow patlatırdı tekrardan ilgi odağı olurdu falan. Off keşke seçilsen Noyan :) http://i.hizliresim.com/25EaZE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ha bi yandan da şu var tabi İlerde ekmeğini yemek istiyosan küçükken başlıcan. Şimdi büyük partiden nasıl olsa ekmek çıkaramazsın kçşeler tutulmuş. Bi kumar oynayıp birine denicen şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ekmeğini yemek için siyasete girmesine gerek yok ya. tarot, çakra, faldan yürüse ekmeğin alasını yer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 moriarty said: gördük zaten kimin ne tepki göstereceğini bulusma olayında. ülkenin örneği işte orası da. adam size o kadar hakaret edip 1 saat sonra yanınıza geldi, karakteri olan adam da belli etti tepkisini zaten. Aynen abi doğru diyosun ya. Ne omurgasızlarmış o masadakiler de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 estağfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 7.siradan mi.... hdp-mhp ve kimi zaman akp icin dahi 7.sira umitsiz olabilir izmir'de. gerci bu sartlar altinda siz de siyasete atilmis sayilabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 moriarty said: gördük zaten kimin ne tepki göstereceğini bulusma olayında. ülkenin örneği işte orası da. adam size o kadar hakaret edip 1 saat sonra yanınıza geldi, karakteri olan adam da belli etti tepkisini zaten. Karakter sahibi olmak dediğin forumda full power laf sokupgerçekahayatta karşısına oturduğumda minnoş minnoş oturup sonra uzattığım barış çubuğunu "yok saol abi ben içmiyom" deyip bir süre sonra kendi kendine "olamaz gerçek hayatta laf sokamıyorum hemen eve gidip bilgisayar başından ateşli ateşli sektireyim" diye buluşmayı hüzünle terk ededen kişiyi mi diyorsun ? Karakter sahibi olan forum 4x A4 döşeyip sen söylesin böylesin diye köpüren gerçek hayatta olduğu haliyle yüzleşti ve sonra gelip burdan senin gibi "size hakaret eden" argümanı yaptı.. Karakterleriniz daha doğrusu karaktersizlik değerleriniz çok benziyor birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 dasaaa said: 7.siradan mi.... hdp-mhp ve kimi zaman akp icin dahi 7.sira umitsiz olabilir izmir'de. gerci bu sartlar altinda siz de siyasete atilmis sayilabilirsiniz. istanbul birinci bölge izmir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 GERGE said: Spoken İzmir Türkçesi'nin ne olduğunu anlarsam oyum sana. Belki işine yarar https://www.youtube.com/watch?v=cLUDkXirrpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 güzel toplaşmaydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yine toplaşalım. biraz daha gold kasıp teraslı bir eve çıktığımda zen bahçesi tarzında dekore edeceğim terasta bir araya gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Wishmaster said: Abi kendinden "birazcık" farklı olanı yoketmeye dayalı içgüdüsel reflekslere sahip insanlar, NOYAN'a karşı nasıl tepkiler gösterirlerdi acaba. Ne gülerdik be. Adamlar başta gerilirlerdi, sonra kendileri gibilerle kümeleşip gülerlerdi. Sonra tam görmezden gelmeye başlarlarken Noyan-sama bi freakshow patlatırdı tekrardan ilgi odağı olurdu falan. Off keşke seçilsen Noyan :) Saolsun paticik içinde kendini paticiğin hükümeti sanan dominant hater gruplar sayesinde biraz dikkatli olmayı öğrendim. Düşünsene burada sonsuz sataşıp, organize olarak hakaret eden yönetime yakın kişilerin forumda söyledikleri hakaret yetmiyormuş gibi üstüne forum moderasyon yetkileriyle süresiz banlamalarının gerçek hayat versyonlarını yaşadığımı. Hayatta tutkuyla takip ettiği bir yolu olduğunu ifade eden birine, yolsuzca kendi çıkarlarını ve umursamazlığını entellektüel pişkin bir kendinden eminliklikle inkar edenler elbette hazmedemez. Çünkü onlar ömürlerinin çoğunu adadıkları sektörel yontulma süreçleri ve ardından gelen 9-5 haftanın %90'ını ev kirası ve mobilyası için yaşarken benim gibi birini elbette tersleyip hakaret etmeleri , ötelemeleri her türlü yetki ve güç suistimaliyle zülm etmeleri gerek.. Bu yüzden buradaki 30-40 asimile olmuş ruhun hayattaki duruşuyla, yobazların benim inancıma laf edemesin saygı göstermelisin dayatmasını çok birbirine benzer. Birisi süper kariyer yapınca cenneti yaşayacağına inanıyor. Diğeri ise süper dindar olunca cennete gideceğine inanıyor. Ama yobaz yobazdır ve yobazlığın üstesinden gelmek için insanın kendini aşması gerekir... İnsanın kendini aşması için ise kendini görebilmesi gerekir ama kendine kör olan kördür. Anca kendi dışında herşeyi ateşli ateşli eleştirir ve kınar. Yobazlarla başetme skillerim buradaki entellektüel yobazlar sayesinde geliştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: Hoşbuldum . Lütfen merhamet edin iyi niyetlerle geldim. Geçmişte bana laf sokmaya çalıştığı için duygularını eğlence olsun diye incittiğim herkesden de çok özür dilerim. Eskisi gibi değilim. Bu 1.5 sene oldu neredeyse bu kadar fazla bana gerek yok. Abi, buralarda olmak istiyorsan biraz çaba göstermen gerekecek. Yoksa yeni ban'ın yakındır. Hissedebiliyorum eheh şu gönderme yaptığın, atıştığın gruptaki insanların hepsi çok kafa dengi, iyi insanlar. Düşüncelerimi upgrade ettim demiştin. Seni son kez gereksiz atışmalardan vazgeçmeye davet ediyorum. Evet, kimse senin gibi bohem takılmıyor, birçoğumuz ekonomik sisteme adapte olmaya çalışıyoruz. Bu ayıp ya da zavallıca bir tercih değil. Kimse kimseye daha iyi olduğunu kabul ettirmeye çalışmazsa bi sıkıntı olmayacak bence. Farklı konulara ilgi duyup bilgi birikimi geliştirmiş birisin. Ciddi anlamda bu tarz polemiklerle zaman kaybedeceğine, bilgi birikimini paylaşmaya yönelsene? Bi ara bu tarz başlıklar açıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 klavye başı delikanlısı otuzbirciler değil miydik, ne işin var burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 entellektüel yobazlar!! asimile ruhllaar!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Sparkcaster said: klavye başı delikanlısı otuzbirciler değil miydik, ne işin var burda? hahaha fb'de yazmıştı di mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Başlıpa itafen, Ne gibi bi enerji politikası izlemeyi düşünüyor abi senin parti? Enerji giderleri yüksek bi grup olarak merak içerisindeyiz? Zira dünyanın en pahalı enerjisini kullanmamıza rağmen niçin lisans vermeyi durdurdular yenilenebilir enerji alanında? Görüş alanı ayarladık herşeyi çözdük 5 ay içinde, bi anda hükmet yazı yayınladı ve herşeyimiz iptal oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 9-5 calismaya amma kafayi takmissin. git bi is bul calis. bu kadar kiskanilacak bir sey degil. yazmistim, pesine milletvekili olmaya calistigini hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: ...sektörel yontulma süreçleri ve ardından gelen 9-5 haftanın %90'ını ev kirası ve mobilyası için yaşarken benim gibi birini... bilader senin ev kiralık mı? nerde yatıp kalkıyon? sen hiç çaresizlikten sokakta yattın mı? (drama olsun diye sormuyom, yaz ayıydı ve silkimde bile olmadı, daha zor şartlar altında da hayatta kaldım.) geçicen o felsefeleri, sokakta yatıp son parasıyla da yemek yediği için okula gidemeyen insana gelip böyle tatava yapmıycan. ha sonrasında deli paralar kazandık ama yani, kira için çalışmak gerektiğini öğrendik ilk. sahi, sen ne iş görüyon, nerden geliyor bu canını yediğimin değirmeninin suyu? bıktım sizin şu "ay ekmek parası mı hahaha komik şeyler sizi, yaşamak gerek, dünya çok güzel" alt metinli tavırlarınızdan. yiğit özgür'ün müydü neydi, böyle çöp toplayan adamın yanında üzerinde barış işareti olan tişörtle "ah senin hayatına çok özeniyorum hem geri dönüşüme katkıda bulunuyorsun hem de özgürce gezebiliyorsun." falan diye kafa açan bir tip vardı. aha o karikatürdeki o tipte adamlara ayarım. feci ayarım hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 adamın derdi zaten 9-5 çalışmayla falan değil toptan çalışmayla. o şekilde çalışma imkanı olmayanlar daha zor şartlarda çalışıp daha az kazanıyorlar bu sistemin kölesi falan boş laflar başka bir şey değil düzenli maaşlı işte çalışmayı kaldıramayanların zırvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 omrum boyunca rahat yasamaya yetecek kadar param olsa ben de calismam da, gidip de calismak zorunda olan insanlara sacma sapan laf etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar