Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Hater'lar sırtlan sürüsü gibi sırıta sırıta topikte toplanmaya başladı. Yeni Dünya Düzenin'de ki Yeni Liderinize alışmaya başlayın. https://www.youtube.com/watch?v=hT38LLz_9h4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sen bi dilbilgisi öğren biz alışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 okuma yazma bilmeyen birinin devrimine milyarlar alıştı. Hala atlatamadınız milli eğitimin puan kırma ve itiraz edersen daha da puan kırılmasının etkisine. Okuyup anlayabililiyorsan anlayıp geç işte. Anlayabildiğin sözler üzerinden ekstra zaman ve enerji kaybına sebep olan polemikler yaratmana gerek yok ginaly.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kacinci siradasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 7 imiş 6. yı geçersen kaçıncı olursun ? ayrıca konu neden kişiselde wtf ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Noyan siraya girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aruzyon said: Hala nasıl biri olduğumu anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba. Südyen giymeyi seviyorum. Hatta facebookta bile fotoğrafım var südyenli açıp bakın isterseniz şu linkden : Noyzura'nın Açık saçık resmi bakmak istediğinize emin misiniz ? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207720039227269&l=a732b17b3f Ne çıkarsanız çıkın benim kadın iç çamaşırları giymekten zevk aldığımı herkes biliyor. Bundan utanmıyorum. En sevdiğim şey seviştiğim kızların südyenlerini takmak. Bunu net bir şekilde belirttiğim için askerlikten bile muaf edildim bedelli ücreti ödemeden. Çünkü ben böyle biriyim ve bunu gizlememe gerek yok. Anlamaya çalışın. Sudyen degil sutyen. Linkden degil linkten. Keske milletvekili adayi olmadan once konustugun dili dogru duzgun yazmayi ogrenebilseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 cok biliyosaniz siz de aday olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Olmadigimizi nerden biliyosun akila bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 teşekkür ederim imla düzetmeerin için ama spoken izmir türkçesi konuşuyorum. Ayrıca sanki beni dersten bırakacak edebiyat öğretmeni tavrından hoşlanmıyorum. Bir defa da hevesini aldıysan daha da yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Dikkat ettiysen bey dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Aruzyon said: teşekkür ederim imla düzetmeerin için ama spoken izmir türkçesi konuşuyorum. Ayrıca sanki beni dersten bırakacak edebiyat öğretmeni tavrından hoşlanmıyorum. Bir defa da hevesini aldıysan daha da yapma. Senin gibi bir milletvekili adayina bu taktik hic yakismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bingildak said: ldp e oy atan arkadaşlara selamlar :) Mighty_thor var ldp'li aasffad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 listelere baktim, isminiz yok. Bathory said: Dikkat ettiysen bey dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Bathory said: Aruzyon said: teşekkür ederim imla düzetmeerin için ama spoken izmir türkçesi konuşuyorum. Ayrıca sanki beni dersten bırakacak edebiyat öğretmeni tavrından hoşlanmıyorum. Bir defa da hevesini aldıysan daha da yapma. Senin gibi bir milletvekili adayina bu taktik hic yakismadi. insanların beklentilerine göre maske takan politikicılardan değilim. Yakıştıramasan da beni böyle kabul etmen samimiyetimizi arttırabilir. Tercih senin ... 32 yaşıma geldim bıktım internette bedavaya redaksyon yaparak argüman yürütmeye çalışanlardan. Yeteneklerinizi yayın evlerinde kullanın çok seviyorsanız o kadar paraya dönüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ist 1. bolgeden ldp 1734 oy almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Bunun arada kaybolup gitmesine izin veremem. aquila said: uzgun yunus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Asdfgh hata bende az daha wot yapistiriyodum buraya. Neyse redaksyon degil, redaksiyon bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 aquila said: listelere baktim, isminiz yok. Dikkatli bakiniz ltf pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Kanada'daki yunuscular cigarayi serbest birakacaklardi, buradaki muptezeller icin de benzer calismaniz var mi Noyan bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Olmaz olur mu elbette %100 legalize it ;) Hem endüstriel hem tıbbi hem de keyfi kullanımını yasallaştırıp vergilendireceğiz. İnsanın hem ruh hem de beden sağlında tahribat oluşturan sentetikleri piyasadan sileceğiz. Kafası rahat ve sürekli mental olarak kırbaçlanarak yaşayanların algısı elbette değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 dun oy verdim, sonra da keske su secim bu kadar kritik olmasaydi ya da baraj olmasaydi da ldpye verseydim demistim. bu topici gorseydim onu da demezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Spoken İzmir Türkçesi'nin ne olduğunu anlarsam oyum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Çiğdem, gevrek ve boyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 aslında noyan seçilse kötü olmaz. bizi cahillerin yönetmesine alışkınız nasılsa. en azından cahiller arasından bağnaz, gerici, dinci olmayanı seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar