Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

masa said:

patipetten kız düşmez

paticik burası. buradan kız düşer mi lan?

kız buraya düşer mi lan?

asıl böyle etrafında abaza tipler varsa bir tanesine "kanka burada gızlar teklif ediyormuş" diye gazlayıp getirsenize biraz eğlenelim. aranırken rıdvana olur esh'e olur yürür, onlar da "valla kız değilim abi" diye kendini anlatmaya çalışır. kıs kıs güleriz. negzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Adamdaki altı boş özgüven seviyesi tayyibi dünyanın lideri sanan çomar özgüveniyle yarışıyor ya

Sen en son küçük düşüsün sende bağımlılık yaptı sanırım yoksa bu durumdan zevk alan mazoşist misin ?

Hala söylemedin bana hangi üniversiteden çıkma sapık zihniyetin çıkma yoksa ailesel yetiştirilme tarzı mı diye... En azından üniversiteni söyle de yeni dönemde üniversite söyleşilerinde oraya da uğraşyım senin gibilerin sayısının azalmasında bir etkim olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Noyan sen eskiden insanları bilgilendirirdin, deneyimlerini anlatarak bizleri şaşırtırdın. Gıpta ile bakar okuridik yazdıklarını. Şimdi ise tek yaptığın millete laf yetiştirmek, ağız dalaşına girmek.

tamam ok vites değiştiriyorum. yapıcı uyarı için teşekkür ederim. Güzel ve ilginç bir o kadarda zorlu yaşanmış hikayelerle geleceğim O:)
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

KuddusiMavra said:

Noyan.
1.si kürtçe niye öğrenelim? Türkçe öğretelim bilmeyenlere diyorsan anlarım.
2.si imralida ne işimiz var? Apo haini ile neyi görüşeceğiz?
3.sü elini kolunu sallaya sallaya her isteyen imraliya gidemiyor.
4.sü ben o hain çift kişilikli ile karşı karşıya gelirsem uçan tekme ile dalarim.
5.si varsa oraya isinlanma yeteneğin kabus yasatabiliyorsan yaşat haine.
6.sı trolun dibine vurdun.soluklan artık.bir Aydınlık al da oku.

1. Bir kürt niye türkçe öğreniyorsa sende o yüzden kürtçe öğrenebilirsin..

2. İmralıyı boşver gel diyarbakıra , van'a falan gidelim , dağlardan genç kardeşlerimizi indirelim. Barış elçisi olalım

3. elimi kolumu sallamayı boşver şuan troll yaptığımı sanıyorsun ama apo , atatürk v.s. bunlardan daha bilindik bir dünya idolü oluyorum dünyanın kaderinde büyük bir etkisi olan. Azıcık güven bana

4. Eğer Apo'nun ağzından bir tek olumlu kelime pkk ile türkiye arasındaki sorunların bitmesine faydalı olucakken Apo'ya dalarsan ben sana orada Hulk'un Loki'ye attığı dayağın daha beterini atarım ama sonra gönlünü alırım <3

5. Işınlanma yeteneğini ve diğer komplex süper natural yetenekleri aktif edebilmem için beynimin sol lobunu da masterlamam lazım ama henüz sağ'ı tam aktif etmedim ama sağ ile işim bitsin soluda açınca çok manyakça şeyler olabilir

6. Trolleybit değilim , trollde yapmıyorum. Trollük ile süper bir adam olmak arasında inci bir çizgi var. Ayrıca Aydınlık gazetesi gibi doğuda bölücük ve savaşı kışkırtan ve kürt halkını rencide eden yalan ve boktan gazateleri bedava versen okumam. Barışın peşindeyim ben , yaptığımız hareketleri soralım barışa mı hizmet ediyor yoksa savaşamı. beyni olan anlar. en azından anlamaya çalışıp zamanla anlar.

3 sene oldu noyz, sol lobu hala masterlayamadın mı, bak tüm dünya ışınlanmayı araştırıyo, hadi bi yardımcı ol şu bilim adamlarına, lise terk hayallerinle stanford-mit-harward bilim insanlarının arasında yerini alıp türklüğün gücünü dünyaya göster, hadi kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Sparkcaster said:

Adamdaki altı boş özgüven seviyesi tayyibi dünyanın lideri sanan çomar özgüveniyle yarışıyor ya

Sen en son küçük düşüsün sende bağımlılık yaptı sanırım yoksa bu durumdan zevk alan mazoşist misin ?

Hala söylemedin bana hangi üniversiteden çıkma sapık zihniyetin çıkma yoksa ailesel yetiştirilme tarzı mı diye... En azından üniversiteni söyle de yeni dönemde üniversite söyleşilerinde oraya da uğraşyım senin gibilerin sayısının azalmasında bir etkim olsun.

bildiğim kadarıyla okulda palyaço gösterisi yapılmadı hiç, seni çağıracaklarında şüpheliyim o yüzden :/
Sosyal ağlarda paylaş

Pordakal said:

Isin icine uzaylilar cinler falan giricekse hic baslama bence. Sonunun nereye varicagini biliyoruz.

Hatta burdan agiz dalasi yaptigin birine "bu gece en kotu kabusuna hazirlan" tarzi cumle kurup bisey olmayinca da ehe ehe yapan gene sendin

Gerçekten 1001 tane trollü burada kendi aranızda sahte hesaplar açarak bağırınıza basıyorsunuz. Aşırı aptal muhabet dönmeye başladığında benim kendi dozumda geçtiğim trolleri bu kadar ciddiye alıp 1000 defa dile getiriyorsunuz.. Anlayamıyorum kafa yapınızı. Baya zevk alıyorsunuz bundan ama çok bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...