µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aruzyon said: Böyle birşeyi kabul etmedim ve bir insana laf sokma unsuru olarak bu tarz ithamlarda bulunmanın bir şaka olduğunu ya da kabul edilebilir birşey olduğunu sanıyorsan bunun hoş birşey olmadığını belirtmem bir tehtit değil faka yaptığın hareket de hafife alınacak birşey değil . Aruzyon said: 2 hafta yalvardı alakam olmayan birşeyler için ki ona balık değil balık tutmasını öğretmiştim çoktan bana öyle isteklerle gelmesin diye. Bunlara rağmen yine de yalvardı balık da balık diye bigün peki taman dedim. Sonra aldı balıkları ve rica etti iki gün sonra geri dönüş yapacam sana diye bir ton dil döktü ikna etmek için.. Sonra herif geri dönüş yapmak yerine geldi buraya aptal aptal şeyler yazdı sanki normalde uğraştığım işlermiş gibi bir sürü saçmaladı, bana tehtitler falan seni aynasızlara şikayet ederim falan.. Bir insan para için kendini bu kadar küçük düşürüp , başkalarını madur edip üstüne de tehtit edememeli... Beyond haysiyetsiz.."] bi de sequo ile birbirinize girdiğiniz başlıkta açık açık neyi ona temin ettiğini anlatmıştın keko gibi, başlığı silmişler çünkü sen keko olsan da burdaki insanlar herhangi bir şekilde sana zarar vermek veya özgürlüğünü kısıtlamak istemiyor. attention whore'luğu kıs yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Attention whore'Luk falan yapmıyorum. Çoğu kişinin birbirine laf sokarak dikkat çekmeye çalıştığı, biribirne soktuğu laflara şak şak tuttuğu bir internet platformunda farklı biri olarak açık hedef görünerekten sataşmalara sert cevap vermem beni değil , sataşarak argüman yürütenleri attention whore yapar... Üstünede uyuşturucu satıcısı , nitelikli dolandırıcı falan gibi ithamlarda bulunuyorsunuz. Ayıp cidden. Ülkenin tepesinde gerçek bir nitelikli dolandırıcı ve herşeyi satıcı varken gelip burada bahçedeki zincirli köpekler gibi ülkücü bir kurta'a kendi safezone'larınızdan sektirmek kadar ezikce birşey daha olamasa gerek.. Fakat bunu yaparken bile sınırlarınızı bilin. Beni boşverin kendinizi bilin. Bu kadar seviyesizleşerek ve aşırı ithamlarda bulunarak çaresizce kendi keyfinizi sürdürdüğünüz konformist yaşamlarınızda benim üzerimden masturbasyon yapmak yerine daha düzgün bir şekilde gücünüzü kullanın hayata karşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 noyan sama ile yanilsama http://i.imgur.com/L99DXN4.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aruzyon said: tabi nitelikli dolandırıcılık.. Alın bakın burada bir sürü seanslarıma katılan kişilerin yorumları, feedbackleri var... https://noyansama.wordpress.com/2016/03/01/lvl-up-seansini-deneyimleyenlerin-yorumlari/ Fark etmez abi hic, biri polise gitse kanip altinimi verdim diye cezasi hapis. TCK boyle, sen diyince degismiyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 adama iki konuda da sektiriyorlar hepsine cevap vermeye uğraşıyor sdfsd Laurelin said: @lorelin sen de bir gülücük atmakla mı yetiniyorsun? forumda rasyonalizmin öncüsü, en kral savunucusuyum diye geziyordun. sen de çıtlat birkaç şey keyfimizi bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 5237 sayılı TCK 157, 158/1-a-g noyan'ın daha önce mahkemelerden alınmış bir cezası var sanırım tck 58 de var ayrıca tck 43/1, 43/2 yi de okuyun. yani noyan birisi istese seni bunlardan rahat rahat yargılatır, savcılıktan o iddianame her türlü çıkar, hatta deliller biraz da aleyhindeyse şüpheden sanık yararlanırdan yırtamazsan temiz 4 sene, 3 senesini yatarsın, 1 senesini de imza atarak geçirirsin. bunların hepsini psikolojik destek verip veremeyeceğin bunu para ile yapıp yapamayacağına dair bir diploman yoksa ve müşterilerinden biri bunu takarsa yaşama ihtimalin var. bak gördüm de konuşuyorum, ağır cezada çalıştım yıllarca. yapıyosun tamam gerçekten insanlara güzellikler yapıyor olabilirsin, ama yani birazcık kafaya takmayla suç olarak gayet kategorize edilebilir. bu tür şeyler yapıyorsan şirin olacaksın, insanlara atar yapıp durmayacaksın ki manyağın biri seni kafaya takıp yakmasın hayatını, kimse yakamasa, hiçbirşey olmasa bile. herkesle kavgalı bir adam bana ne kazandırabilir ki diye düşünebilir müşterilerin, etrafındaki insanlar. sonuçta sen spiritüel deneyim sunan bir tacirsin neticede, ekmeğini bunla kazanıyorsun. öyle değil diyebilirsin ama görüntü bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 GERGE said: Aruzyon said: tabi nitelikli dolandırıcılık.. Alın bakın burada bir sürü seanslarıma katılan kişilerin yorumları, feedbackleri var... https://noyansama.wordpress.com/2016/03/01/lvl-up-seansini-deneyimleyenlerin-yorumlari/ Fark etmez abi hic, biri polise gitse kanip altinimi verdim diye cezasi hapis. TCK boyle, sen diyince degismiyor bu. tck yi enerjimle mest ettim, sonra hakimlerle cikista arkadas olduk. avukat-savci el ele halay cektik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Flam said: 5237 sayılı TCK 157, 158/1-a-g noyan'ın daha önce mahkemelerden alınmış bir cezası var sanırım tck 58 de var ayrıca tck 43/1, 43/2 yi de okuyun. yani noyan birisi istese seni bunlardan rahat rahat yargılatır, savcılıktan o iddianame her türlü çıkar, hatta deliller biraz da aleyhindeyse şüpheden sanık yararlanırdan yırtamazsan temiz 4 sene, 3 senesini yatarsın, 1 senesini de imza atarak geçirirsin. bunların hepsini psikolojik destek verip veremeyeceğin bunu para ile yapıp yapamayacağına dair bir diploman yoksa ve müşterilerinden biri bunu takarsa yaşama ihtimalin var. bak gördüm de konuşuyorum, ağır cezada çalıştım yıllarca. yapıyosun tamam gerçekten insanlara güzellikler yapıyor olabilirsin, ama yani birazcık kafaya takmayla suç olarak gayet kategorize edilebilir. bu tür şeyler yapıyorsan şirin olacaksın, insanlara atar yapıp durmayacaksın ki manyağın biri seni kafaya takıp yakmasın hayatını, kimse yakamasa, hiçbirşey olmasa bile. herkesle kavgalı bir adam bana ne kazandırabilir ki diye düşünebilir müşterilerin, etrafındaki insanlar. sonuçta sen spiritüel deneyim sunan bir tacirsin neticede, ekmeğini bunla kazanıyorsun. öyle değil diyebilirsin ama görüntü bu yani. Çok güzel söylediğin katıldığım yerler var fakat herkesle kavgalı olduğum tek yer paticik sanırım.. Bunun dışında 50+ yaşında harika bir avukatım var , karısı da ağır ceza hakimi , kızı da avukat.. Aİlecek keyifle takip ediyorlar polislere yaptığım atarları , geçirdiğim maceraları facebookumdan, bloğumdan instragramımdan... Riskli gördüğün her konuyu senin buraya yazmandan çok önce düşündüm ve avukatımın ailesiyle çok yönlü olarak konuştuk. Altın ve takas karşılığı hizmetimi sunmam legal olaraktan en rahat ilerleyebileceğim yol bankalarla ve bir türlü sevemediğim para ile uğraşmadan.. Eylülde 33 yaşıma girerkende de inan bir sürü manyak kafaya takıyor beni.. Önce kanunlarla tehtit edip sonrasında kanunlara kendi durumlarını ve bu durumlarla ilgili yüzleşmelere hazır olmalarını belirttikten sonra mafya v.s. gibi insanları üzerime salıyorlar... O mafyatik kişilerle de görüştükten sonra kendileri utanıyorlar konunun iç yüzünü bilmeden bana karşı sert tavır takındıkları için... İnan bana ben de çok isterim hiç kimseyle sorun yaşamadan tatlı tatlı hizmetimi sunayım, sevgilim olsun bir tane öyle sevişeyim , mal mülk düzenim olsun ve her gün birileri benim için randevularımı düzenlemiş olsun .. sadece terapilerime girip çıkayım dalgama bakayım fakat hayatım istesem de öyle gelişmiyor şuan için... Benim bu kadar net bir şekilde yaşadığım sorunları ortaya dökmem ise bir çok insanın kendi hayatında yaşadıklarına çözümeler tutup baya geniş çapta alan etkisi vuruyor... Ama işler düzeliyor , hayatımda daha da iyileşiyor başkalarına iyi gelme becerim de artıyor bu esnada.. Bu esnada Paticik de görüyordur ve bende buradaki herkese teşekkür etmeliyim.. Bir kaç sene önceki ukala , agrasif şımarık halim ile şuan ki olduğum halim arasında dağlar kadar fark var. Bu farkı kendi içimde ve dışımda sağlalama vesile/yardımcı olan buradaki herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Hala 30 kiloyla biceps çalıştığını iddia ediyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 saniyede 10 yumruk işi noldu bir de? şormeyle iddiaya girmiştin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 peki ya tüylü ceket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 yoğun bakımdan çıktıktan sonra vucuduma takılan borulardan ötürü iki kolum da Orochimarunun kollarından ruhu alınmış hali gibi... saniyede 3 yumruk bile zor atarım... 30kg ile biceps çalışamayacak kadar kollarım güçsüz durumda... en son elime 3 yıl önce dambıl aldım. Tüylü çeketim ise ben turnedeyken odamı airbnb'den kiralayan ev arkadaşımın airbnb'den gelen kişiye odamı kalıcı olarak kiralayıp sonra da o kişiye "ailem çay içmeye gelicek 2 saat müsade eder misin ? " diyerek eve kamyonet çağırıp bütün eşyalarımı çalıp gitmesi ile karışan durumlarla şuan nerede olduğunu bilmiyorum. Fakat istanbula geldiğimde hepsini bulacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 hocam senin arkadaşlar biraz sıkıntılı galiba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Negzel konu bu yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Gizli said: hocam senin arkadaşlar biraz sıkıntılı galiba sdfsd sorma ya.. bazen ben de inanamıyorum bu kadar saçmalığı yaşıyor olmamın imkanı yok kesin problem benim kafamda diye... https://www.youtube.com/watch?v=2GKL_ZoJQjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 önemli değil, düşmanın değiliz senin yalnızca çok aşırı agresyon yaptığın zamanlarda millet "sen kimsin bana bu atarı yapıyorsun tuzluk" diyor, insan tabiatı. yani burada sana çemkirenlere de empati yap. "neden empati yapıyormuşum" sorusunu sormazsın herhalde. ubermensch bir ruha sahip olma yolunu seçen sana çemkirenler değil sensin. her işin bir zorluğu var, seninki de diğer insanlardan daha sabırlı, daha sakin olarak dışarıda görülmen gerekliliği. insanlar zaten öfke kontrol sorunları olduğunu düşünürlerse sana sorunlarını çözmeleri için gelmeyi tercih etmeyebilir az önce söylediğim gibi. bilmiyorum, yapıcı olmaya çalışıyorum sadece. yine de sen bilirsin atara atar gidere gider yapmak ya da söylediklerimi düşünmek de senin tercihin. may the 4th be with u. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aruzyon said: Gizli said: hocam senin arkadaşlar biraz sıkıntılı galiba sdfsd sorma ya.. bazen ben de inanamıyorum bu kadar saçmalığı yaşıyor olmamın imkanı yok kesin problem benim kafamda diye... https://www.youtube.com/watch?v=2GKL_ZoJQjc Gayet samimi bir yorum yapayim buna; Evet. Baya baya itici tavirlarin zira kim ne dese bir kulp buluyorsun, yapma denileni goz ardi edip sonrasinda kendi agzindan cikanlar yuzune vuruldugunda "hayatimla oynuyorsunuz" diyorsun. Paticik dunyanin en mukemmel community'si degil, bu bir gercek ama silkinip bi kendine gelmenin bu community icindeki yerini iyilestirecegi de muhakkak. Diger turlu olay donup dolasip "Noyan, git, bi daha gelme"ye variyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ünlü olup TV'lere çıkarsan imzalı foto isteriz. "Paticik'e sevgilerimle" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ulan nasıl denk geldiysem adamın facebook una falan daldım. halime şükrettim. anama babama teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 MasterHapLo said: Ünlü olsa da noyan bizi satmaz. satar. hatta daha önce ünlü olup bizi birakanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Once burda soyle cyber bully bi community var, cok kabalar, kendilerini bi bok saniyolar deyip sonra "ama olsun, onlari da seviyorum" deyip kalp yapar eliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bi de "gunlerini gosterebilirdim, evlerine ates salabilirdim ama yapmadim" der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 arkanizdan da "onlar bana boyle dediler. onlarin agzinin payini verdim ama bir araya geldigimizde onlara kendimi anlattim. beni anlayip benimle arkadas oldular, kendilerinden utandilar" falan gibi bisiler der. olur da adamdan hala hoslanmayan cikarsa onlara pacoz der. mini mini hakaretler eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Bone said: ünlü olup TV'lere çıkarsan imzalı foto isteriz. "Paticik'e sevgilerimle" https://www.youtube.com/watch?v=N2uG9vwrCN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar