7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ya ben leş gibi öksürüyorum artık canım yanıyor öksürmekten, doktorada gittim asist diye bir öksürük sökücü şase mi ne verdi toz böyle suya döküyorsun falan günde 1 kere. Lakin ben çok öksürüyorum daha fazla öksürmek istemiyorum artık bunu bıraksam mı, devam mı etsem, var mı hiç tecrübesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 asist balgam sökücü diye biliyorum. doğal bitki çayları falan denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 asist akciğer ve solunum yolları temizleyici. 6 ayda bir falan hapını alıyorum ben bitirene kadar baya rahatlatıyo. uzun süreli kullanımda işe yarıyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ya zencefil falan bir halta yaramadı bitti bir de, ıhlamur var ıhlamur gömüyorum sürekli boğazım yumuşasın diye. Doktor dinledi ciğerleri ama boğazın cok tahriş olmuş ondandır dedi, geçmezse 1 haftaya gel diyip 400mg geniş şeyli bir antibiyotik de yazdı yolladı o da günde 1 kere 7 tane falan var. 3. gün bugün anibiyotiğe başlayalı ben 5 gündür hala leş gibi öksürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 öksürük için notuss fort şurup iç, günde üç defa. ben de çılgınlar gibi öksürüyordum geçen hasta olduğumda, iki günde kesti. boğaz tahrişine antibiyotik ne alaka onu da anlamadım, ne kadar kolay yazıyorlar antibiyotiki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ya o garanti olsun diye yazdı heralde, doktora gittiğimde ateşim yoktu ama dün gece bir ateşim çıkar gibi oldu üstüne deli terledim baya rahatladım sonra da öksürük devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 köknar şurubu bulabilirsen al 2 kaşık gg öksürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 saat kaç şimdi ben dünkü muhabbeti kaçırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kol saatin duvar saatin falan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 zizuuurrrpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sinceod şurup iç. ama zenfeil bitti demşsin gene al onu içmeye devam et. sigara içiyorsan onu da bırak en azından öksürüğünü geçene kadar. zencefil en iyisi, boğazın tahriş olduysa ama şurup murup işe yaramaz. antibiyotik bitmeli, ama günde 7 kere verilen antibiyotik hiç duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 günde 7 kere değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 oksurugun sebebini bulup, onu cozseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 öksürük variant astım diye bi astım çeşidi var, kendini sadece öksürük olarak gösteriyo. bence bu kadar rahatsız edici ve uzun süreli bi öksürüğün varsa bi göğüs hastalıkları ya da allerji uzmanına görünsen olur. allerji uzmanına direkt gidemezsin gerçi önce dahiliyeye gitmen lazım sanırım, göğüsten tam emin değilim ne zamandır var, sabahları mı daha fazla akşamları mı vb sorularım olurdu aslında ama çok yorgunum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Kaynayan ıhlamur demliğine havlu ile daya kafayı, 3 nefes buharı çek, sonra otur o ıhlamurdan 2 bardak iç, vur kafayı yat. Sabah kalktığında tertemiz. Tabi ıhlamur bulmak zor iş kilosu 200TL olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Asist daha çok öksürtür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 içmedim zaten daha az ama daha hırıltılı zor öksürmeye başladım kimi zaman kuru öskürüyom şimdi, böyle daha az sinir bozucu ve öksürmekten canım yanmıyor. belki geçiyordur pazartesi de aynı devam ederse salı giderim doktora bir daha. ıhlamur hakkaten nolmuş ya öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kuru öksürük kadar gıcık bi şey yok ya. 10 gündür geçmedi benim de. bir de 40 yaşında grip olup ölene kadar kuru öksürüğü devam eden bi tanıdığımız vardı anksiyete yaptım kendi kendime öyle olucam diye sşldfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bir doktara git rica et apranax plus yazdır. içindeki kodein öksürüğünü keser. edit: akciğer ödemin, bronşitin, bron- kopnömoni varsa bu ilacı kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Zencefil bal süt falan bunlar hikaye. Öksürük ileri seviyedeyse hiç bi işe yaramıyor. ( Tabi ki yarıyordur, yumuşatıyor boğazı ama iyileştirmiyor abi ) çakıcaksın antibiyotiği ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 7thBreath said: içmedim zaten daha az ama daha hırıltılı zor öksürmeye başladım kimi zaman kuru öskürüyom şimdi, böyle daha az sinir bozucu ve öksürmekten canım yanmıyor. belki geçiyordur pazartesi de aynı devam ederse salı giderim doktora bir daha. ıhlamur hakkaten nolmuş ya öyle. winter is coming abi. izleyin şimdi, yavşaklar nasıl abancaklar aktar ürünlerinin fiyatlarına. zencefil de aynı şekilde uçacak fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 nac 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar