Editor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bende ruscuyum alın benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Red said: gg'den ben de çok key aldım. hangi satıcıdan aldığımı hatırlamıyorum ama konsolda olsun pc'de olsun hiç sıkıntı olmadı keylerde. aynen hatta en son fm2016'yı aldım 6 taksitle. hiç sıkıntı çıkarmadı. alacağınız adamı bıleceksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 he 100bin olumlu alışverişi olan sanalsaray'dan aldım mesela, daha iyisi var sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ekşiye girip okudun mu peki hiç? https://eksisozluk.com/sanalsaray--3101074 ayrıca 100k dediğin de 11k muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ekşiye bakmadım ama steam'in usd olduğu dönemlerden biliyorum sonuçta sanalsaray'ı, güvenilirdi gayet. ana sayfasında 100bin gibi bi rakam var, içeri girince 10bin olumlu not diyor alışverişte. eh yani yine de 5 tane ekşisözlük yerine %99 olumlu 10bin alışverişe güvenmek daha mantıklı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 "Amazon Prime gives you 20 percent discounts on new games" HAAAAAAAAH OHHHHH HAH GÖRDÜNMÜ! OHHHHHHHHHHHHHHHH AFFERİM TAM OLDU Misssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 onu bende gördümde şartlarında bir geyik vardır gibi geldi. Bu arada fiziksel kopyalarda geçerli olduğunu söyleyeyim amerika ve civarındakiler için iyi bizim için kötü zira deli gibi posta ücreti alıyorlar. Anca CE vs getirecekseniz posta ücreti kadar indirime yarar belki :) What is Amazon Prime? A.: Amazon Prime is a paid service ($99 per year, plus a free 30-day trial) that gives Amazon shoppers a few distinct advantages. Members of Amazon Prime are eligible for free one- or two-day shipping on most items, among several other perks. buda lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 kutulu ise meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 rusçu dediğiniz nuclear vardı, key mey satan eskiden. sanalsaray iyi sitedir ya, çok wow goldu sattım oraya, 2 wow'u oradan gelen paralarla aldım falan, gayet güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 prime olduğunda amazon video bedava oluyor (netflix gibin işte) + özel indirimler + kargo avantajları falan. eğer dijitalde 20% yapsalar ben basarım da kutulu da meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sokacam ya kaçırdım humble weekly i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Neyi kacirdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 direk bilgisayar oyunu indirimi olmasa da yinede alakalı; razer %50, 1 per customer -https://insider.razerzone.com/index.php?threads/insider-ces-2016-appreciation-event.10666/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Kanuni said: Neyi kacirdin ki? ya division pcyede alacaktim 75$ lik olandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Iyide onlar hep ubisoft idi steam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2 sayfa oncesi aqu.. Razer store acilsa bi... %50 indirim ver sayfayi kapa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 massdropta var güzel indirimler. bir bakın isterseniz. 75 dolar ssd 250gb samsung birde seiko saat. seiko sky gerçi istediğim seiko bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hacılar bana valkyria chronicles'ın %75 indirim kuponu geldi steam'den. bende var zaten, isteyen varsa bi mesaj ateşlesin. 1 marta kadar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Cokomantis said: hacılar bana valkyria chronicles'ın %75 indirim kuponu geldi steam'den. bende var zaten, isteyen varsa bi mesaj ateşlesin. 1 marta kadar geçerli. bana da geldi şundan, 3 mart a kadar geçerli isteyen varsa eğer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Kinguin.TR localizasyon açılmış..Fiyatlar direk TL http://www.kinguin.net/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Steam'e göre biraz daha ucuz fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 http://gamebillet.com/ şuradan da aldım ben birkaç tane, kampanya falan denk gelirse steam'den uygun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kinguin'in tl desteği zaten vardı. ekstradan leş çeviriler gelmiş sadece. pazarlık bolluğu abv gogo great britain (tu) http://images6.fanpop.com/image/photos/38800000/British-Punk-Rock-great-britain-38849482-800-566.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Oyunun fiyatını TL display etmesi ile, lokalizasyına geçmek arasında fark var. Adamlar TR pazarında da varız diyorlar. Yoksa EU=3.3 TL değil mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar