totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 cebimden para çıkmayacak bu indirim. idle master sağolsun. 100 kağıt var cüzdanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sw bf ps4'de indirime girdiyse steam'de de girecektir en azından bir 30% fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 totemic said: cebimden para çıkmayacak bu indirim. idle master sağolsun. 100 kağıt var cüzdanda.. nasıl çalışıyor bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 paticik şurada anlatıldı uzun uzun. çok basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 https://www.humblebundle.com/ steam derken şuna bakmayı unutmayında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Buraya dolanırken renklam ile denk geldim , steam'den daha ucuz? deneyen oldu mu? https://voidu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 kimdir nedir hiç bişi yazmıyor güvence 0 aslfksafa bişi olursa kimi basmaya gidecez belli değil. sevmedim kapıyorum bu siteyi suçuda ruslara atiyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 1$'dan dirt rally kodu satılmış neweggte http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16800984015 oyunu almak istiyorsanız 4$'a falan satıyor traderlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hangi traderlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Tom Clancy haftası: https://www.humblebundle.com/weekly The Division Beta G2A'da 1.75TL'ye satılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 %66 da indirim veriyor 3 ubisoft oyununa arti division 75 dolar olan paket. oyun zaten 60 euro preorderda su anda. edit : oyunlar steam olsaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 aynen bakmadan almıştım şimdi 75$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 G2A sanal kart kabul etmiyor. GG G2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Sanal kartini paypal'a tanimlayarak alisveris yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Darksun said: Buraya dolanırken renklam ile denk geldim , steam'den daha ucuz? deneyen oldu mu? https://voidu.com/ abi burayı ben de merak ediyorum hiç deneyen yok mu? dirt rally 48 tl. alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 eklşde başlığı vardı galiba bunun alıyodu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ekşide yazılanları okudum da site falan beta olunca insanın yine de bi sorası geliyor forumdakilere. neyse bakıyım da bi iyice, alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 aldım gitti. hemen geldi kod. türkiye için geçerli sadece, zaten öyle yazıyordu sitede de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Şu steam key satanlar iyice cıvıtmış he. orijinal oyunlara geçtiğimden beri Call of Duty serisini oynamıyordum saçma sapan fiyatlarından dolayı. Şimdi Ghosts ucuzlamış iken, Black Ops 2'yi de gittigidiyor'dan ucuza kapiim dedim. satıcının gönderdiği key duplicate çıktı. Bunu söylediğimde "Steam id ve password'ünüzü verin teknik ekibimiz çözsün" diye yanıt geldi asdhufhdasufha. Dedim Skype'tan ekran share edip aktive edeyim görün, "Skype ile iletişim kurmuyoruz, steam accountunu verirseniz halledebiliriz" dedi ya :D Ben de iade yaptım oyunu. Dalga mı geçiyorlar nedir anasını satiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 gittigidiyordan key almak http://howtobeamusicsuccess.com/wp-content/uploads/2015/09/tom-cruise-triple-laugh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Ahahahahaha 2. enteresan bir alışveriş vakası olacakmış verseymişsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Bukadarda olmaz bence bir madalyasi geri alinsin bence hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 gg'den ben de çok key aldım. hangi satıcıdan aldığımı hatırlamıyorum ama konsolda olsun pc'de olsun hiç sıkıntı olmadı keylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 rusçu vardı bi zamanlar, ggde falan satıyordu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ESET keyi gg den alıyorum 3 senedir bir sorun çıkmadı maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar