Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

baya cok %50 var, ama %75 ve otesi az:

Lost in Random, pathfinder: wotr, sekiro, days gone, guardians of the galaxy, ascent, Psychonauts 2, Siege Survival, Death's Door, call of the sea, Breathedge

Mesaj tarihi:

simdilik sunlari ve 2-3 eski dlc aldim onceki oyunlar icin, belki birde season pass alirim wotr:

Pathfinder: Wrath of the Righteous

Noctropolis

Gemini Rue

Among Trees

Call of the Sea

Project Hospital

Halo: The Master Chief Collection

Mesaj tarihi:

birde sunlari aldim yeter daha bakmam, her sale onceden bitirdigim arsivlik 1-2 eski oyun alma uygulamasina devam:

Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass

Amnesia Rebirth

Pharaoh + Cleopatra

Vampyr

Al-Qadim: The Genie's Curse

Mesaj tarihi:

bitirmistim zaten eskiden, ciksin o zaman bakariz yenisine lakin remakeler genelde buglu vs orjinalinden kotu oluyor hep,

zaten yeni bisi yoksa bir daha oynamam lol bitmek bilmiyordu cunku o oyun

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Ship graveyard simulator indirimde, oynamadıysanız tavsiye ederim müthiş rahatlatıcı bir oyun. 

Öneriler:

Testere bileme diye bir şey varmış, ben neredeyse oyunu bitirince fark ettim.

Sakın %100 için kasmayın, geminin %90'ını sökünce yollayın gitsin yenisini alın. Zaten 90da arma geliyor. Deli gibi dört dönüp kalan bir damla petrol, kesilmemiş boru ucu aramak sıkıyor.

Gelişim sırası size kalmış ama ÖNCE STORE önceliği tüm gelişimi hızlandırıyor.

enjoy?

Mesaj tarihi:

Capcom oyunları zamlanmış, 

yanlız indirimde olan oyunlar var monster hunter/street fighter ve bir kaç oyun daha onlara henüz zam yapamamış ama indirim bitince muhtelen yapıştırırlar. Alacağınız varsa acele edin.

unknown.png

Mesaj tarihi:

2 serisi var bunun bir bu birde 

https://store.steampowered.com/app/1158850/The_Great_Ace_Attorney_Chronicles/

büyük ihtimalle fiyatları fena kazıklayacak 16 ağustos da indirimler bitiyor.

bu arada oyunda indirim varsa fiyatı değiştiremiyorlar bir DEV teyit etmiş, bir yerde fiyat hatası var ama henüz değiştiremiyoruz kusura bakmayın diye.

Due to the discount event, we cannot currently edit and change the price in the steam store.

Mesaj tarihi:

Yukarıda resident evil zamlarını yazmıştım, humble paket çıkarmış ona bakabilirsiniz.

https://www.humblebundle.com/games/resident-evil-decades-horror?utm_campaign=resevilaug22_ann

1. Tier 17.89TL

Resident Evil

Resident Evil Revelations

Resident Evil Revelations 2 Episode 1

2. Tier 178,92TL

Resident Evil: Revelations 2 Deluxe Edition

Resident Evil 0

Resident Evil 5 Gold Edition

Resident Evil 6

3. tier de var ama 536 liraya çıkıyor ? 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Apollo Justice var bir de, üçüncü seri, doğrudan Ace Attorney'ye sequel, bağlantılar var, aynı karakterler var. Onu oynamak için hala 3DS gerekiyor ama. PC'ye çıkarsınlar artın onu da.

• Yeni Oluştur...