kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Steam yaz indirimi başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Yapıştırın güzel indirimleri. RDR2 yine %50'nin altına inmemiş. PS'te DVD alıp da disk kaybettim bunda zamanında, o zamandan beri iyi indirim kolluyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 baya cok %50 var, ama %75 ve otesi az: Lost in Random, pathfinder: wotr, sekiro, days gone, guardians of the galaxy, ascent, Psychonauts 2, Siege Survival, Death's Door, call of the sea, Breathedge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 indirimden bişi alınca puan kazanma var mı şimdi, indirim başlamadan 2-3 saat önce dying light 2 aldım lan agdsfkgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 burada show only historical lows a basın https://steamdb.info/sales/ persona falan %50 almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 simdilik sunlari ve 2-3 eski dlc aldim onceki oyunlar icin, belki birde season pass alirim wotr: Pathfinder: Wrath of the Righteous Noctropolis Gemini Rue Among Trees Call of the Sea Project Hospital Halo: The Master Chief Collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 gemini rue yıllar önce oynamıştım süper adventuredır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 nicki dogmeat olan birisi icin BIRAZ gec kalmis olabilirim ama, fallout4 yapistirdim. outerworlds aldim bide, %70 yemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 birde sunlari aldim yeter daha bakmam, her sale onceden bitirdigim arsivlik 1-2 eski oyun alma uygulamasina devam: Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass Amnesia Rebirth Pharaoh + Cleopatra Vampyr Al-Qadim: The Genie's Curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Pharaoh yenisi çıkacaktı, onu bekleseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 bitirmistim zaten eskiden, ciksin o zaman bakariz yenisine lakin remakeler genelde buglu vs orjinalinden kotu oluyor hep, zaten yeni bisi yoksa bir daha oynamam lol bitmek bilmiyordu cunku o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Sale biter bitmez Bethesda tüm oyunlara zammı geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 zammı sale'dan önce yapan firma da vardı (paradoks), bu gene iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Ship graveyard simulator indirimde, oynamadıysanız tavsiye ederim müthiş rahatlatıcı bir oyun. Öneriler: Testere bileme diye bir şey varmış, ben neredeyse oyunu bitirince fark ettim. Sakın %100 için kasmayın, geminin %90'ını sökünce yollayın gitsin yenisini alın. Zaten 90da arma geliyor. Deli gibi dört dönüp kalan bir damla petrol, kesilmemiş boru ucu aramak sıkıyor. Gelişim sırası size kalmış ama ÖNCE STORE önceliği tüm gelişimi hızlandırıyor. enjoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Capcom oyunları zamlanmış, yanlız indirimde olan oyunlar var monster hunter/street fighter ve bir kaç oyun daha onlara henüz zam yapamamış ama indirim bitince muhtelen yapıştırırlar. Alacağınız varsa acele edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2022 Oehh zam gibi zam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Aranızda hala oynamamış cahiller varsa zam gelmeden, hala da indirimdeyken, gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birini alarak aydınlanabilir: https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 2 serisi var bunun bir bu birde https://store.steampowered.com/app/1158850/The_Great_Ace_Attorney_Chronicles/ büyük ihtimalle fiyatları fena kazıklayacak 16 ağustos da indirimler bitiyor. bu arada oyunda indirim varsa fiyatı değiştiremiyorlar bir DEV teyit etmiş, bir yerde fiyat hatası var ama henüz değiştiremiyoruz kusura bakmayın diye. Due to the discount event, we cannot currently edit and change the price in the steam store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Yukarıda resident evil zamlarını yazmıştım, humble paket çıkarmış ona bakabilirsiniz. https://www.humblebundle.com/games/resident-evil-decades-horror?utm_campaign=resevilaug22_ann 1. Tier 17.89TL Resident Evil Resident Evil Revelations Resident Evil Revelations 2 Episode 1 2. Tier 178,92TL Resident Evil: Revelations 2 Deluxe Edition Resident Evil 0 Resident Evil 5 Gold Edition Resident Evil 6 3. tier de var ama 536 liraya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Apollo Justice var bir de, üçüncü seri, doğrudan Ace Attorney'ye sequel, bağlantılar var, aynı karakterler var. Onu oynamak için hala 3DS gerekiyor ama. PC'ye çıkarsınlar artın onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Sadece 146 TL https://store.steampowered.com/app/698670/Scorn/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2022 çok mu iyi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Kimse bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 cronenberg+giger olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 fiyat baştan editli gelmiş zaten, daha fazla artmaz (dolar 30 falan olmazsa birkaç aya). gamepasse gelecek bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar