Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi allah aşkına v2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gözünüzü seveyim şu imgur zıkkımını kullanmaktan vazgeçin yeter anasını satim. her resimde hata alıyorum zenmate e tıklıyorum tekrar resimi açıyorum falan. bir sürü site var abi, beğenmediğiniz sequo bile hizliresim kullanıyor helal olsun. imgur a atınca ne oluyor daha mı kaliteli ne yani. herkes türkiye dışında oturmuyor ki, ya da sürekli vpn açalım falan. bende vpn bile yok mesela. sinirlendim iyi geldi.
Mesaj tarihi:
imgur çok basit sade kolay diye tutulmuştu. adamlar sonra altı üstü bi resim bakma sayfasını facebook tan daha ağır hale getirdi. niye öyle yaptılar. niye hala kullanıyor insanlar.
Mesaj tarihi:
öncelikle vpn'e gerek yok, dns ile halloluyor. ikinci olarak imgur'un resimleri saklama olayı baya uzun, fi tarihinde upladığım resim hala duruyor. hizliresim 2 yıl sonra siliyor sanırım baya kötü.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

gözünüzü seveyim şu imgur zıkkımını kullanmaktan vazgeçin yeter anasını satim. her resimde hata alıyorum zenmate e tıklıyorum tekrar resimi açıyorum falan. bir sürü site var abi, beğenmediğiniz sequo bile hizliresim kullanıyor helal olsun. imgur a atınca ne oluyor daha mı kaliteli ne yani. herkes türkiye dışında oturmuyor ki, ya da sürekli vpn açalım falan. bende vpn bile yok mesela. sinirlendim iyi geldi.

http://i.imgur.com/qYqfjhi.gif
Mesaj tarihi:
Yav kendi yerimiz var mis gibi daha ne istionuz?

Img.patifile.com tepe tepe kullanin hatta api verim direkt resimleri pcden atin ugrasmayin

Omurboyu sakliyoruz resimleri ve sinirsiz alaniniz var;)
  • Yeni Oluştur...