Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 saat 2 buçuk dimi lan şuan her yerde 1 buçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 2.5 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bunu yapmak için karar alanın anasını bacısını seveyim. dünyanın en kötü ülkesiyiz. atom bombası atsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Red said: saat 2 buçuk dimi lan şuan her yerde 1 buçuk hayır 5 buçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ya salak salak uğraştığımız şeylere bak... telefonla bilgisayar geri almış şuan 16:33 gösteriyor o zaman saat 17:33 değil mi? hayır telefonu düzelticem şimdi sonra tekrar geri almayı unutucam meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 yoo telefon geri almamış benim ios geri alınınca da otomatik alacak 2 hafta sonra. bi sıkıntı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 dandik android var bende, şirket telefonum olan iphonea çok alışmıştım halbuki :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 valla benim pc nin saat geriye alındı gerisi umrumda değil isterse ülke saati 5 saat ileriye alsın tın (işsiz insan rahatlığı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Fistan said: yoo telefon geri almamış benim ios geri alınınca da otomatik alacak 2 hafta sonra. bi sıkıntı yok yani. Yalnız her iOS aynı şekilde değil. Mesela benim iPad düzgün geri almamış ancak evdeki iPhone kullanıcılarının geriye alınmış. Benim Android telefonda aynı şekilde gitmiş. Üç operatörü kullanan var hepsinde saatler geriye gitmiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/VNpCbdr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 THY (ve hatta sanırım tr'den dış hat uçuşu olan tüm şirketler) yurtdışı uçuşlarını 1 saat geç yapıyor dünyanın geri kalanına uysun diye sgdafafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 O ne demek ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 dunyanin geri kalani diye bisey yok, herkes saatleri zaten ileri geri almiyo, alanlarin da hepsi ayni gun almiyo. aptallik turkiyenin saati bugun geri almasi gerekirken almamis olmasi, otomatik sistemler sicizladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 doğru gerçi, aslında tam doğrusu şöyle bugün normal şartlarda kış saatine geçilmesi gerektiği için, havayolları kış tarifesine bugün geçiyor. bazı uçuşların saatleri biraz değişiyor, yaz yoğunluğu sebebiyle eklenen tarifeli seferler kaldırılıyor vs. uçakların saatleri falan da olması gereken kış saatlerine göre ayarlanıyor-du ama gerçek kış saatine geçemediğimiz için, geçmiş olsaydık kalkması gereken zamanda kalksın diye, birer saat geç oluyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 kış saati diye bişey yok yaz saati uygulaması var, ondan geri normale dönülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 samaella said: http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/VNpCbdr.png şükrü lan bu heyecanları özlemiyor musun oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sabah yolda simitçi saat kaç diye soruyodu, metrobüse girdim iki kişi saat sordu tv'deki saat doğru mu diye, he diyince krizlere girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 MS'in patch işe yaramadı galiba. Benim win10 saati geri almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Cokomantis zaman kavramında kaybolmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Forum saati degismesinde buradan bakip ayar yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 saat kaç şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 saat kac sidmii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 skinin ucuyla is yapinca iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ARKADAŞLAR SAAT KAÇ ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://time.is bu dogru. UTC+3 olmusuz.Normalde +2 olmamiz lazim yanlis hatirlamiyosam. Vel hasili 8 kasima kadar UTC+3 olacaz anladigim kadariyla.Sonra tekrar +2 ye doncez.Patchide oyle yapmis olsalar gerek. forumun saati yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar