Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray @ 25.10.2015 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

kayserili said:

Maç berabere bitecek büyük ihtimalle.
Ama Gsyi işaretledim zira Gs oynadığı futbolla 8-10 gömlek daha üstün rakibinden.

Maç berabere bitecek ama gs futbolla 8 10 gömlek üstün. Hani önden bir totemi yapmış, ama ego tavan olduğu için 10 gömlek de sonradan eklemiş adam. Hangi 8 10 gömlek yahu o, gsli arkadaşlarım da benfica maçından sonra şampiyonlar ligine selam kral geri döndü falan yazmışlar, 3 maçtır ordasınız yeni aklınıza geliyor tabi böyle şeyler. Hayır 10 gömlek üstünse çık adam gibi 3 tane atıcaz hiç yemicez diye konuş, yemiyosa laf etmeyeceksin. Traşşş taraftar klasiği. Anca büyük konuş, sıka sıka dolaş.

Fenerbahçe'nin alamazsa Vitor'un ilk yarıyı lider bitirmediği taktirde gideceğini düşündüğüm, alırsa sezon sonunu görür dediğim bir maç. Sahamızd yeneriz diyorum ne olursa olsun, gol yeriz ama fazlasını atarız. 3 1 diyorum. Umut Bulut oynarsa o golü de yemeyiz belki.

ahahaha.
harbiden yaaa...adamlar daha 2 hafta önce ezikleniyorlardı "bu ne biçim takım ya" diye.
sırf bu yüzden bile şuraya başlık attım "hangi hoca önce gider" diye. hala uzak ara hamza işaretli orada.
8-10 gömlek daha üstünlük bir futbol yok ortada. 2 takımda birbirinden boktan top oynuyor. şu fanatizmi bırakın da adam gibi doğruları söyleyin. şu an ligde 3 takım güzel top oynuyor. Beşiktaş,osmanlıspor,konyaspor.
gerisi hikayeden tırışka.
Sosyal ağlarda paylaş

GS defans hattı istinasız FB den iyi. Ama hücum gücü anlamında FB ezer her türlü. İki takımın da orta sahasını aha lan işte bu adam sırtlar diyeceğiniz adam yok. Ha GS liler Sneijder'a (ofansif olduğu için) güveniyorsa o anlamda bilemem ama iki takımda da iyi bir orta saha yok.

Sapına kadar "derby" maçları farklı oluyor ya, istersen 20 sene yenilme. Andon Umut 2 gol atar 15 sene GS nin başına bela olur. Bizden de örnekleri çok, GS ye 2 gol atttı diye TV ler de Dereağzı' nda fink atan tipler.

Uzatmayım, alırız her türlü, ezmeyiz (ağlamasınlar diye adsgsgsfsfs) ama yeneriz.

2-1 yada 3-1 diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

GS defans hattı istinasız FB den iyi.

Neye göre daha iyi ?Bekleri her türlü GS'den iyi.Stoperlerde iyidir ama öyle dağlar kadar bir fark yok en azından Kjaer ile karşılaştırıldığında.Sadece 2. Stoperde döver GS.Oyuncu oyuncu karşılaştıracaksak Muslera,Sneijder,Denayer biraz da Podolski iyi dersin mevkisindeki Fenerli oyunculardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

kadıköyde feneri yenemediğimiz 16 sezonda 7 kere falan şampiyon olduk sanırım ya. totemi bozmaya gerek yok, yenilelim şampiyon olalım dfgdfg.

yenseniz 7 sene yine şampiyon oluyordunuz + daha fazla şampiyon olma ihtimaliniz varmış 3 puan fazla alacağınız için.

bu nasıl totem ben anlamadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...