undomiel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pati pati resim[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Öncellikle göz temasını sabitle biraz p.. bakışlar at eğer karşı tarafta cvp varsa zaten gidip g.. avkodo kaçtı desen bile o iş bitmiştir. Göz bakışı ownz Tabii ateş istemekte güzel takiktir. Gawurlar üzerinde çok yararlıdır. Ama bedevi isen ne yaparsan yap boş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Aron-Caldwell, 27 Ocak 2005 05:32 tarihinde demiş ki: peki baska bir bakıs acisi getircem olaya a.k.a:basıma gelmiştir. bardasınız 3 tane cok guzel abla var müzik ortam güzel ablalar daha guzel neyse arkadaslar ile oturyorduk bunlar geldiler filan kesistik bi guzel ama masadan bi allan kulu kalkıp gidemedi sonra cıkarken kufurlestik vs. durum cogul olunca ne yapak gerekli? Bi kere sen abLan yaşındaki hatuna bakmaya utanmıyormusun :) Ha madem ki baktın ,diğerLerinden sana ne , hep beraber mi gireceksiniz yatağa ? Sen git hangisini gözüne kestirdiysen onu aL , devam et yoLuna. Ha gözüne kestirdiğini aLamıyormusun , o zaman masadaki en kötü hatunu aL , diğerLeri nasıL oLsa onun peşinden geLir.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gözlerin lens mi? :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Uplamak gibi olmasın ama bu hitler- tanışabildi mi kızla? =))) Çok eğlendim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 evliler şimdi hitler 2 çocuk babası kız yahudi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hitler değil "hitler-" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 dfgfdsg [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:23 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 [spo]evliler şimdi hitler 2 çocuk babası kız yahudi.[/spo] allah cezani vermeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 daddy is home % 83 başarı şansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 babush nickinle celismissin. adolfjnms olsaydi simdi, hemen bir heil ile manipule ederdi karilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: arcane üye § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:26 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- daddy is home % 83 başarı şansı Aynen öyle Ama ilk heceyi uzatacan "DeEedyz hoom" diye Ayrıca bunu söylerken ağzının pişmiş kelle gibi sırıtması ve iki elinin işaret parmaklarının kendini göstermesi gerekiyor [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:49 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Mayhem üye [şikayet et] § 18 Ocak 2005, Salı - 18:49 [ özel msj ] merhaba msn yada icq kullanamıyorsunuz de verir zaten ordan kurarsın muhabbeti Böyle böyle insanlar 30 una kadar bakir kalıyor işte . [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:55 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 lanet olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ÜHÜHÜH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 OHOHOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi, ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Bence bıyığını bursa bütün kızlar iflas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 HIMYM'nin en iyi taktiği... En iyisi yine bence bi arkadaşınla git Arkadaşın kızı omzundan dürtsün kız size dönsün -hitlerle tanıştın mı? diyip seni gösterdikten sora bi anda koşaradım ortamdan uzaklaşsın arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 olayın üstündne geçmiş ama tek ve iyi taktik var.gitcen kızın oraya gidince içtiği içecek neyse masasına gönderticen.şu bey yolladı dedirticen bide garsona sora zaten olay döner bi rank 14 temiz dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ben çok sıkıldım yanınıza oturabilir miyim demiştim kabul etmişti.. ahh ahh evropa da olsak onlar geliolar yanına ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Lorrotar çok film izlemişsin sen =) en kralı işte ben çok sıkıldım boşsa oturabilir miyim lafı.ne kasıcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 izledik aga film her gece asosyal gibi kanal d de filan filmler oluyor ahahha.ama arkadaşın başına geldi yani işe yaramış ordan biliyorum dfgd. eğer lafla ayarlicaksan aga party pls diceksin yoksa yok [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:21 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bu arada içki ısmarlama olayınıda yaptım kantinde o da yaramıştı..ama kız arkamdaydı çay istedğini duydum abi burdan al dedim hemencecik ayak üstünde tanışmaya ortam yaratmak adına hazır cesaret bulmuşken.. yoksa karşı masaya bişi yollamışlığım yoktut henüz o çok ağır abilik gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar